čia jau jie tipo pereina prie organiniu...na reikia foruma skaityti...,
http://forums2.gardenweb.com/forums/loa ... 32280.html as to nedariau nes naudoju kitokias trasas,kadangi esu jau vienas naudojes is ju firmos trasas granulines zemeje,tai degindavo augala idoore auginant,na o lauke granulines butu manau jega! ten gamta susitvarkytu su jomis super,nes granuliu tirpimas beveik 4menesiai,aisku nereikia ju priberti per daug,čia tas pats kaip ir hebra su skystomis trasomis hidroponikoje-vadovaujasi pagal gamintojo instrukcija ir pastoviai nudegina taip augalus.,tie kurie nenaudoja ec meter"iu.na tas miracle grow trasas galima pavadinti jonavos azotu ar t.t.

bet tikrai kad su 1pokeliu ten tona zemiu galetumei primaisyti.pvz esu zemes viena karta pirkes tipo (senukai)-b&q...tai zemese kur skirtos kloniukams ar tai daigams...radau tu granuliu. tai nesuprates truputi likau kame ten reikalas,bet nekisau seklu su tomis zememis i propogatoriu.kadangi esu rades pirktinese zemese pleveles,surudijusia sakute,plastmases,viniu,stiklo...čia kalbu apie UK retailer"ius,girdejau internationalcannagraphic forume kaip hebra skusdavosi ju populiariu "westland"kompostu....(teko naudoti ji...istikruju budavo nuostabus seniau)dabar shudas paskutinis liko... o seniau pauostydavai komposta ir misku kvepedavo.,malonu budavo augint tokiame komposte!,nekalbant apie galutini produkta.