Aš irgi ne visai saugiai siunčiausi, bankiniu pavedimu. Bet jeigu perki bitcoinais ir neregistruotu laišku, prigavus didesnės galimybės išsivartyt

Aš irgi ne visai saugiai siunčiausi, bankiniu pavedimu. Bet jeigu perki bitcoinais ir neregistruotu laišku, prigavus didesnės galimybės išsivartyt
Aš siunčiausi du kartus iš seedcity. Nors nepanašus ten į saugiausia puslapį xD forume žmonės dar iš lenkisko kažkokio siusdavosi atrodo drziolko.pl
as ir tos du kart is seedcityFelit rašė: ↑2017-11-19, 12:58Aš siunčiausi du kartus iš seedcity. Nors nepanašus ten į saugiausia puslapį xD forume žmonės dar iš lenkisko kažkokio siusdavosi atrodo drziolko.pl
Dar neblogai žmonės apie royal Queen seeds atsiliepia. Seniau iš lindaseeds siusdavosi visi bet ten lyg tai kokybė suprastėjo. Na ir aišku seedman yra, jeigu forumas reklamuoja neturėtų būt blogas![]()
kas nerizikuoja tas negere sampano
hmmm , negi neturi draugo ar pazystamo kuris dobes kasa ar vapse nereiksminga gyvenima gyvena ,gere kiekviena diena, pasiulyk dvacku , ir atnes tau, kai pareis jem y pasto dezute
as visus varijentus buvau apgalvojes, bet nepasitikiu kitais zmonem tai rizika pasilikau sau, bet buvo varijentu kas butu tikrai pasirases ir tipo tyliu jei ka
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias