Nuotrauka Nuotrauka

Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Rašyti atsakymą
N/A
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 311
Užsiregistravo: 2010-07-18, 19:33
Reputacija: 40

Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė N/A »

Sveiki visi, ieškojau tokios temos, bet nepavyko kažko tokio rasti, kur diskusijos būtų vien šia tema, tad sukuriu naują. :V:

Taigi, tolerance break, kitaip dar žinoma kaip pertrauka nuo pūtimo, siekiant sumažinti toleranciją pūtalui, sumažinti surūkomus kiekius ar sugrįžti prie ankstesnių būsenų. Ne paslaptis, kad dažnai ir daug rūkant, reikia didesnio kiekio :x:, kad pasiekti tą patį efektą.

Pasidalinsiu savo istorija. Prieš kelis metus atradau dūmus kaip sveikesnį ir kur kas įdomesnį pakaitalą alkoholiui. Pirmi parūkymai buvo iš kosminės srities, nerealus highas, viskas aplink atrodė kitaip, visiška disorientacija, muzika skambėjo kaip kažkas nerealaus, poveikis trukdavo tikrai ne trumpiau kaip 4 valandas. Bėgo laikas, pūčiau kai tik norėjau ir galėjau, ir pradėjau pastebėti, kad vis silpniau ir silpniau mane veikia dūmai, o ir efektas pats pasikeitė, nebeliko prikolų, žvengimo, muzika skambėt pradėjo įprastai, išmokau galvoti ir atlikti darbus lyg neįpūtęs - iš viso to poveikio, kurį buvau jaučiau anksčiau, liko tik minčių lavina ir fantazijos išlaisvinimas. Ir nesvarbu, iš ketvirčio --==::~~ ar iš 2 g., jokio skirtumo galutiniame efekte. Praeina valandėlė ir lyg nerūkęs būčiau. Galėjau surūkyti nors ir pilną maišą ir sėdėti lyg niekur nieko, kai draugai jau po pirmo bombin pusiau sėdėdavo, pusiau gulėdavo išsitaškę. :D Dariau 2 mėnesių pertraukėlę nuo stuffo, galvodamas, kad grįš ankstesnis hajus ir vėl saikingai galėsiu mėgautis MJ, tačiau net po tokios pertraukos nepasikeitė visiškai niekas. Pasiilgau jau pozityvaus chillo su savo kompanija, nostalgiją kelią ir tie pirminiai dūmo efektai ir savijautos... =( Jau 2+ mėnesiai, kaip nė dūmo, mąstau padaryti kokią pusę metų pertraukėlę, bet netikiu, kad kažkas pasikeis. :|?

Taigi, ar egzistuoja iš viso toks dalykas kaip Tolerance Break :x:'ai, ir ar duoda tai kokį pastebimą efektą? Pasidalinkite savo patirtimi. :V:
N/A
LoveMarryJane
Naujokas
Pranešimai: 18
Užsiregistravo: 2012-01-31, 20:39
Reputacija: 0

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė LoveMarryJane »

Nezinau.. asmeniskai nesu taip dares, idomu irgi butu isgirsti, nes pastebejau panasiai kaip ir Green smokui nebetas pojutis, atrodo kad ipratau prie dumu jausmo, nzn tikriausiai normaliai gyvent galiu ir uzputes ir ne :D tai nzn gal taip ir geriau, smoke weed every day :D kam tie breikai :)
Turbin100
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 93
Užsiregistravo: 2012-12-27, 17:42
Reputacija: 0

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė Turbin100 »

Vajėj, man ta pati situacija žinok. Kai tik pradėjau pūst (16os gal), tai ten porą kartų į mėnesį, kaip sakei nerealus high, žvengdavau vos nedūsdamas. Nu taip buvo kol nepradėjau dažniau rūkyt (2-3 kart į savaitę), dar nieko būdavo. SUsimečiau su kita chebra kurie prie pūtimo, visa vasara beveik prapūsta, šiokiadieniais nerūkydavom, savaitgalį pripūti ir smagu, o prasidėjo nuo šio rudens taip, kad vos ne kas dien, tai taip dabar jau maždaug pusę metų kas dien papūčiu ir - nebežvengiu taip, galiu vairuot ar bet ką kitą veikt ką ir nepripūtęs, laiko neilgai, nebent labai stipri ganja tada ilgiau biški. KĄ daryt, noriu vėl juotkis iki uždusimo : ( :d ir esmė, kad vistiek ateina vakaras ir noris įpūst kasekėlį atsipalaiduot po dienos. pripratau :d
BuD
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 75
Užsiregistravo: 2013-02-19, 19:27
Reputacija: 0

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė BuD »

Pries bandydamas ganjyte, atsimenu, sededavau net'e ir skaitinedavau apie ja :D todel nuo pat pradzios darau "Tolerance break". Ir zinokit, tai veikia. Jus sakot kuo toliau, tuo daugiau Jums reikia ir nebetoks high. As nesutinku. Kuo toliau, tuo labiau ima :] ir visai nereikia didesnio kiekio ;)
Green Smoke, nusiteik optimistiskai, nes po tokios pertraukeles Tave tikrai vel turetu gerai imti :}
:V:
Vartotojo avataras
G.
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 2657
Užsiregistravo: 2008-09-14, 14:22
Reputacija: 133

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė G. »

Aš kaip ir BuD, dar prieš pirmus kartus skaičiau, domėjausi ir man irgi nereikia didesnio kiekio, kad labiau nuplėštų :) Toks dalykas kaip pertrauka nuo pūtimo egzistuoja ir duoda pastebimą efektą.

O ką galiu pridurti tai tik tiek, kad senstat, vyručiai, senstat. Stebitės, kad mąstot kaip suaugę? Nesmagu būti rimtais? Dalykai nebetokie linksmi ir juokingi kaip buvo vaikystėje? Muzika irgi nebe tokia skambi? O ir vaizdai nebe taip stebina? Lįskit lauk iš savo kiautų - atsipalaiduokit,nuolat atraskite savyje kažką naujo, nes atvirkščiai tik patys save užsip*sit ;) Paprasčiausiai mes esam žmonės - augam ir keičiamės.

Tolerancijos pertraukos klausimas yra "pūsti ar nepūsti?" Tolerancijos pertrauka gali būti ir savaitė, ir metai, mėnuo, pusmetis, ir 5 dienos - čia jau kaip kam individualiai. Aš žinau, kad man, jeigu būnu blaivas, geram įputimui reikia 0.15g kažkur ir mane toks kiekis veikia apie 3-4 valandas. Daugiausiai ant savo galvos vienu metu esu surūkęs ~ 2.5g hašo ir ką galiu pasakyt.. nu nebuvo 15 kartų juokingiau ir nenunešė 15 kartų stipriau. Žinot, čia nėra toks dalykas, kad kuo daugiau ir kuo dažniau pripūsi tai tuo geriau jausies, paprasčiausiai - kuo daugiau pripūsi tuo toliau save nudauši. O jeigu nori tiesiog gerai įpūsti, tai gerai įpūsi ir nuo trupinių. Čia yra produkto vartojimas ir sulig kiekvienu suvartojamu vienetu jo poreikis vis mažėja. Didžiausias poreikis visuomet be išimčių yra pirmąjam vienetui. Kaip minėjau mano pirmasis vienetas yra apie 0.15g. Viena gramą sau dalinu į 6-9 dozes, kurias suvartoju per 3-7 dienas. Žiūriu kaip man gerai taip ir vartoju :)

Pūtalas yra pūtalas jis nesikeičia, keičiasi žmogaus suvokimas, pasaulėžiūra. O žmogaus kūnas čia kvailys prisigalvoja, kad jam tai juokas nebeima, nebelinksma, nebeveža gyvenimas ir t.t. No offence, bet silpnas tas, kas savęs sukontroliuoti nesugeba :) gyvenimas tai patirtis, o iš patirčių mes mokomės. Mes gimėm tam, kad mokytumėmės, pūsti irgi reikia mokėti, jeigu nori kad kiekvienas pūtimas būtų it šventė :)

P.S. pučiu jau apie 7 metus
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
N/A
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 311
Užsiregistravo: 2010-07-18, 19:33
Reputacija: 40

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė N/A »

G, aš vertinu rimtumą ir planų turiu labai daug ateičiai, sunkiai dirbu, kad pasiekčiau savo tikslų ir taip buvo visada, dūmas man tik malonumas, padedantis į viską pažvelgti kitu kampu, atsipalaiduoti ar net padaryti labiausiai užknisančius darbus. :) Mane veikdavo tie patys 0.15, veikė anksčiau, veiktų ir dabar, bet poveikis poveikiui nelygu. Bet kaip anksčiau išnešdavo 10-adalis gramo, dabar nei 5g nesuima. :D Esu įveikęs 3.5G joną per vieną gimtadienį, ir galiu pasakyti, kad efektas nestiprėjo, kaip buvo po pirmųjų kelių dūmų, lygiai taip pat jaučiausi ir gesinant gilzę.

Suprantu tavo poziciją, G, man pūtalas nėra kažkokia priemonė, kad žiūrėčiau kaip toliau išsinešt, man parūkymai yra lyg šventė susėsti su chebra ir aptarti kaip kam sekasi, pabendrauti ir atsipalaiduoti, ir su silpnesniu poveikiu tai puikiai pavyksta. :V: Bet šią diskusiją užvedžiau pasidalinti patirtimi su bendraminčiais, ar tie, kas darė pertraukėlę, pastebėjo kokių pasikeitimų pačiame poveikyje, ar grįžo hajus bent iš dalies panašus į pirmus pasipūtimus. :) Nes pats dariau netrumpą pertraukėlę ir niekas nepasikeitė, tad nemanau, kad ši situacija kažkokia nenormaliai unikali. :D

P.S. Kosmonautų sausainiai kartą leido man patirti tai, ką jaučiau per pirmus pasirūkymus. :D Tad kyla minčių, gal tiesiog mano plaučiai yra nepajėgūs pasisavinti daugiau THC, nes esu didelis rūkorius nuo mažens, plaučiai greičiausiai yra pilni dervos. =(
N/A
Vartotojo avataras
G.
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 2657
Užsiregistravo: 2008-09-14, 14:22
Reputacija: 133

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė G. »

Tiesa, poveikis poveikiui nelygu, nuo pačios medžiagos dar priklauso - ar sativa ar indika, kokiu pavidalu - bud'as, kief'as, hašas, aliejus, vaškas, valgomieji, kokia atmosfera, aplinkybės, kokie expectations ir t.t.

Beabejo manęs irgi nebetaško kaip kadaise :) prie poveikio jau pripratau ir maždaug jau žinau, ko tikėtis pūtimo metu. Prirūkęs jaučiuosi normaliai, bet jeigu susiorganizuoju kokią nors linksmybę tai išneša mane visai kaip senais laikais. Man svarbiausia, kad pats pūtimas netaptų rutina, nes rutinos ima atsibosti ir pradeda erzinti. Mano pūtimo epopėjos pradžioje tai ko tik nebuvo :D ir sienos linko, keitė spalvas, plaukiojau, skraidžiau, klajojau, juokdavausi kaip pakvaišęs, regėjau policijos švyturėlius, žemė sukosi. Manau, kad gana svarbūs faktoriai, kodėl anksčiau labiau išnešdavo, tai todėl, kad paprasčiausiai tai buvo uždraustas vaisius - reikėdavo būti labai atsargiu, kad neprigautų tėvai, mokytojai, policija, tai buvo kažkas naujo, kažkas nepažįstamo, todėl kone kiekvienas pūtimas su draugais būdavo kažkas "tokio" :) O dabar va šitiek metų, gal ir nevisai dar daug, praėjo, bet jaučiuosi surimtėjęs, net užeina kartais tokios mintys, kad kai įpučiu tai švaistau savo laiką, bet kamon.. visa tai tik mano galvoje, kuo daugiau negatyvo galvosim, tuo daugiau negatyvo jausim. O juk būna ir taip, kad ne tik žmogus atsiduria netinkamoje vietoje ir netinkamu laiku, bet ir mintys žmogų užpuola netinkamoje vietoje, netinkamu laiku :) Mintis nuvyti lengviau, aš kartais pagalvoju kokių nors absurdiškumų ar genialių idėjų ir pramuša iškart mane iš negatyvo į pozityvą :)

Neabejoju, Green smoke, kad po 2 mėnesių pertraukos tavo tolerancija ganjai tikrai yra kritus, bet galbūt tu dar nesusitaikėi su pačiu įpročiu rūkyti mažesniais kiekiais? Gal iš įpratimo tiesiog atrodo, kad tau reikia daugiau, o iš tiesų visai ne? :)

Taip pat minėjai sausainius, gal kada nors mėginai aliejų? vašką? hašišą? šiaip kief'ą? gal maišėi kuriuos nors iš šių? kitokius valgomuosius negu sausainiai? Jie labiau koncentruoti negu grynas bud'as, tai ir pagal idėją stipriau taško :D

Rutina atsibosta, todėl ir pūtimą reikia kartas nuo karto paįvairinti :) Prigriebk bongą, pypkę, garintuvą, bluntų, pasuk neįprastų kasekų pvz tulpę ten kokią, malūną, kryžių, rūkymo vietą pamėgink pakeisti ar paįvairinti, atsinaujink kokią nors interjero detalę, na bet čia yra smulkmenos, nes visos linksmybės yra tik gerose vietose ir su gera kompanija, o su gera :x: tai gali tapti bet kas :) Kažkokios naujos veiklos gal reikia?

Tiesa, dar apie pertraukas, tai kaikuriems žmonėms jos kartais užsitesia iki visiško žolės nebevartojimo, tiesiog atsibosta tas pats per tą patį ir sugalvoja, kad be žolės jiems tiesiog geriau. Pats pertraukas pasidarau kaip išeina, dažniausiai nuo savaitės iki dviejų ir per mėnesį taikausi neviršyti 2-3g, kai kurie žmonės tiek taikosi neviršyti per dieną :D Tai va, man pačiam pertraukos sugrąžina hajų, dviem mano draugam taip pat :) Tiesiog užmiršti, ką reiškia apsipūsti, o kai pareina, tai pareina normaliai :D Pertraukos iš tikrųjų veikia, tik prie to pačio dar reikia įsivaizduoti kaip tai vyksta :V:
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
N/A
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 311
Užsiregistravo: 2010-07-18, 19:33
Reputacija: 40

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė N/A »

[quote="G."][/quote]
Na sunku pasakyti, dideli kiekiai ar maži, lygint su tavim tai gal ir daugokai išeidavo. :|? Taip realiai paėmus, mano surūkomas kiekis ne tiek ir daug išaugo, kaip vienam parūkymui, bet parūkymų labai padaugėjo. Pirmais kartais realiai užtekdavo 0.1 ant galvos kokiom 4 valandom, dabar jei stafas geras, užtektų 0.15, bet visiškai atleistų po valandėlės, max dviejų... Kai aplinkybės leisdavo dirbant, tekdavo ir vienam parūkyt, kad sunkus ir užknisantis darbas lengviau pasidirbtų, tai išeidavo per vakarą kokie 5 --==::~~ iš vieno G (nu, aišku, g nelygus g). Tai būdavo arba cielas per vieną vakarą arba iš viso nieko, nu daugmaž prisėdi dirbti, pasidarai --==::~~, darbuojies, pajauti kai atleidžia, tada vėl --==::~~, nu ir taip iki tol, kol miegoti eini. Pastebėjau, kad po --==::~~ tą dieną miegoti eiti neįpootus žiauriai nemiga kankina, tai paskutinis dienos --==::~~ eidavo prieš miegą. :D Aišku pasitaikydavo ir smoke weed everyday, bet vidurkis buvo kokie 3-4 G per 3-4 dienas.

Taip, bandžiau H, tiesą pasakius nepatiko. Dūmas tai :X, kaip berūkytum vis tiek prastai, o efektas ne visada stipresnis buvo. Geriausiu atveju 1:1. Ir rudą kietą bandžiau, ir juodą marokietišką, kvepiantį sakais. :D Nelipo man H. Pieną bandžiau, bet jau vėlu buvo, pakimarinau dar 2 valandas prie kompo, nieko, tada pasijutau mieguistas, nusprendžiau kad nieko nebus ir nuėjau miegoti. Prisimenu, kad prabudau visas "piktas", bet labai staigiai vėl užmigau, tai ne kažką papasakoti galiu. :) Aliejus tai buvo ne visai toks dalykas, greičiau ne kanapių aliejus, o kanapės aliejuje. :D Tai nieko gero, tik šiaip eksperimentas. O sausainiai iš cannasviesto tai buvo tikrai neblogi ir labai priminė pirmąjį parūkymą, pirmiausia burna belekaip džiūvanti, po to ir hajus pamažu, bet užtikrintai atkeliavo. :) Buvau net pradėjęs galvoti, kad poosti šlykštu ir nesveika, lyginant su sausainiais. :D Dar kepiau pyragą, bet sviestas buvo mažos koncentracijos, tai reikėjo labai daug jo suvalgyti, ko tiesiog nepajėgiau.

:x: man neatsibodo, esu rūkęs per bongą, pypkę, blunt'ą, 4 cm skersmens BIG J :D, taip pat, kibirą, butelį, savadarbį šviečiantį bongą, skardinę, net obuolį. :D Tačiau dar prieš šventes nutariau, kad kiek per daug įsijaučiau ir nutariau pailsėti, pažiūrėti ar kas pasikeis po ilgo nerūkimo ir būtinai raportuosiu šioje temoje ar kas pasikeitė, toks bus lyg mini eksperimentas įsitikinti savo kailiu Tolerance Break for :x: is myth or not . :V:
N/A
Vartotojo avataras
G.
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 2657
Užsiregistravo: 2008-09-14, 14:22
Reputacija: 133

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė G. »

Na, tai turbūt viskas, ko galiu palinkėti tai yra kantrybės :) Laukiam pastebėjimų :)
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
flukis
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 119
Užsiregistravo: 2010-08-30, 14:52
Reputacija: 9

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė flukis »

Jo man irgi taspats anksciau budavo, pazystami kurie turi staza suruko po 2 g ant galvos, o as viena duma per paipa padarydavau ir sededavau kosmose, negalejau sustot juoktis. Nors siap niekada nerukydavau per daug, pirma pusmeti i savaite po pora kart, poto vis reciau, laikui begant pajauciau, kad skiriasi pats poveikis, nebudavo juoko, pradejau apsiputes mastyt apie ivairius dalykus. Pasiilgau taippat tu pirmu putimo pojuciu, tai nutariau padaryt pertrauka. Ji uztruko apie 6 menesius, tikrai tiek neplanavau, bet taip gavosi. Ir cia jus gerbemieji putikai turiu nuvilt. Bent man po sios pertraukos parukymas tikrai nebuvo toks koks buvo pirmus kartus, pasikeite tas, kad reikejo maziau stuffo, kad uzvilktu. Indika ar sativa turbut mazai reiksmes turi, nes atsimenu pirmus kartus budavo, kad puse zmoniu stoune, kita puse iki asaru zvengia. :V:
Click Clack
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 412
Užsiregistravo: 2011-06-07, 23:49
Reputacija: 20

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė Click Clack »

Darysi, tu pertrauką, ar ne darysi, bet tokio jausmo, kaip pirmą kartą parūkius nieka nepakartosi, net ir po 10 metų nerūkymo :D
Lar
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 223
Užsiregistravo: 2012-03-02, 22:43
Reputacija: 2

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė Lar »

Ką aš galiu pasakyti. Buvo visokiu pertrauku 1metai,6mėnesiai,2mėnesiai,5savaitės,3savaitės,2savaitės, kelios dienos. Ir pastebėjau tik tiek jog normalu kanapės efekta išgauti nereikia dideliu pertrauku ar kosminiu kiekiu. Svarbu pasirinkti laiką nuotaiką ir kompanija(jai ne vienas). Man 0,2g keletui valandu per akis jai ne per dauk. geriausia efekta esu pasiekes suputes maždaug 0,2g (ant galvos) sativos(nen nežinau rušies bet ne kosminė ir ne per silpna) , Nuotaika buvo gera, Linksma kompanija ir maloni graži vieta+ keitėsi kraštovaizdis, Sumastėm su draugais pasivaikščioti pavasari miške ir parukyti. Ir ką gi efektas buvo gan stiprus , Kitą kart parukius lyjant, be nuotaikos, tokio efekto nebuvo ,nors stufas tas pats. Darykite išvadas jog norint pasiekti normalu efekta reikia normuoti ne tik kieki bet ir vietą naudoti kitą ir kompanija pasirinkti. :D
Turbin100
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 93
Užsiregistravo: 2012-12-27, 17:42
Reputacija: 0

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė Turbin100 »

prieš pusantrų metų kažkur, mums užtekdavo 0.25 ant 4-5 žmonių, kartą vos neatsijungiau buvo stadija "Nėr jėgų" : D letargo miegas. o dabar. pusekas ant dviejų gali sueit,...ir normaliai
runkelis
Guru
Guru
Pranešimai: 3285
Užsiregistravo: 2007-04-11, 18:24
Reputacija: 17

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė runkelis »

narkomanai jus :)
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Vartotojo avataras
G.
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 2657
Užsiregistravo: 2008-09-14, 14:22
Reputacija: 133

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė G. »

hehhe :D tai kaip kitaip. Narkotikai gi jiega! Bet ir tuos reikia mokėt teisingai vartot [ nuotrauka ]
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
RolLing
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 135
Užsiregistravo: 2012-03-15, 20:25
Reputacija: 0

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė RolLing »

Smagus etapas dar buna, kaip uztenka, 0.5g dviem ;) Va kaip grystu ant marijos zemes, sedam ir po 5gr minimum sueina per diena.
Va buvo savaite vien rukimo, turejome 50g liko tik keletas ;) istikro ziauru, bet yra kaip yra ;) ir visad dviese, nes nerandam kas pritaptu prie musu, kaip parukome;) nes mekstame atcipalaiduoti ir nesukti galvos, vienas kita gerai supranti ir to uztenka ;)
bill
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 237
Užsiregistravo: 2012-07-08, 23:38
Reputacija: 0

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė bill »

Arminasaj pavydziu tau tavo draugo nes as nei vieno tokio nebeturiu :( friend with weed is a friend indeed
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
RolLing
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 135
Užsiregistravo: 2012-03-15, 20:25
Reputacija: 0

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė RolLing »

bill rašė:Arminasaj pavydziu tau tavo draugo nes as nei vieno tokio nebeturiu :( friend with weed is a friend indeed
Ir tuo dziaugiuosi (nuo smelio dezes draugai,kaimynai ir t.t.) ;) :V:

Gerai tos pertraukos nuo rukimo, mano sistema man patinka ;) gyvenu ne lietuvoje, per metus grysti pora trejata kartu, gaunasi pilnas menesis --==::~~ , pirmos dienos smagiausios buna, priestai turint pertrauka puse :)
menuleigis
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 165
Užsiregistravo: 2007-02-22, 08:24
Reputacija: 0

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė menuleigis »

ai as iur suputovu neturiu,duminu sau vienas ir su savim prikolinu,vaikstau gatvem su sypsena dantyse ir ka jus man padarysite?
It makes me wonder
lasten
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 258
Užsiregistravo: 2012-11-25, 18:24
Reputacija: 24

Re: Tolerance Break a.k.a. pertrauka nuo pūtimo

Standartinė lasten »

o kas tau nori kaska padaryti :D?
Rašyti atsakymą
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas
  • Tolerance break dienoraštis
    STALKER » » forume Legalus forumas
    37 Atsakymai
    27551 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas vartotikas