Nuotrauka Nuotrauka

Critical + Feminised Photoperiod SOG

Užbaigti auginimo dienoraščiai.
barzdyla
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 509
Užsiregistravo: 2019-01-19, 20:14
Reputacija: 68

Critical + Feminised Photoperiod SOG

Standartinė barzdyla »

Sveiki. Na, tiesą pasakius negalvojau ir neplanavau rašyti čia savo dienoraščio, bet norisi pasidalinti su bendraminčiais.
Pirmas auginimas savarankiškai, kai prieš tai teko "su chebra ant prikolo" susigaudyt pagrinduose. :D

Taigi, leiskit introduce'inti apie savo, galimai vadinamą, projektą. Šiuo metu auga dvi mamytės klonams. Viena buvo pasodinta viena savaite veliau nei kita. (iš nuotraukų atskirskit kur kuri)
Dabartinis tikslas 24-25 klonai SOG metodui. Tikiuosi spėti susisukti iki vasaros pradžios.

Rūšis: Critical plus (ne autoflower) feminised
Žemė: biobizz all-mix
Trąšos: biobizz bio-grow, bio-bloom, topmax, canna calmag agent
Vandens pH stengiuosi laikyt apie 6.5, EC 0.500-0.650
Viparspectra V450 LED
8.5 ir 10L potai po šiai dienai
Drėgnumas 30-45%
Temp. 18-20°C naktį, 25-26°C dieną

Apie grow box:
Spinta 55x105x160cm su viduje šviesą atspindinčia plėvele
100mm skersmens ventiliatorius su anglies filtru puikiai cirkuliuoja orą iš vidaus į lauką
28cm ventiliatorius oro cirkuliacijai palaikyti viduje

Savaites skaičiuoju nuo vyresniojo pradžios

Pradėsiu nuo antros savaitės, nes daiginimo periode nėra ką rodyt, o sėklų nuotraukų berods neturiu.
NuotraukaNuotraukaNuotrauka
Turiu iškart prisipažint, kad vyresnis augaliukas gavęs laaabai daug streso. Perlaistytas n kartų, kartą buvo persodintas tiesiog gražiai ištraukus iš žemių ir plikomis šaknimis įsodintas į kitą vazoną, kątik pradygusią sėklą irgi niurkiau žemėse gal tris kartus. But hey, it's still alive!

Trečia savaitė
NuotraukaNuotrauka

Ketvirta savaitė
NuotraukaNuotrauka
Nieko, kas mane jau nustebintų :) Tiesiog eilinis perlaistymas vyresniajam buvo, tad persodinau į kiek didesnį vazoną

Penkta savaitė
NuotraukaNuotraukaNuotrauka
Pasimatė pertręšimo požymiai, pradėjo geltonyti apatiniai lapai

Šešta savaitė
Nuotrauka
Pradėjau naudot CalMag trąšas, tačiau maišiau su pilna doze bio-grow. Kitam laistymui pasiruošiu su pusė dozės bio-grow

Septinta savaitė
Na overall'e kalbant apie vyresnijį man pačiam neatrodo, kad čia būtų labai sveikas augalas ir pats auginimas būtų kaip per sviestą. Buvo šilto ir šalto, tačiau pačiam labai smagu ir įdomu. Šiandien kiek vėliau įkelsiu septintos savaitės nuotraukas, bei pasidalinsiu ką nuveikiau su didžiuoju augalu. Na, o kas liečia geltonuojančius lapus apačioje, teko skaityti, jog patys pirmieji lapai dažnai geltonyja, nes jie beveik nebegauna šviesos ir tai yra naturalu. Bet visgi, matosi ir ant kitos lapų pakopos geltonavimo požymiai, teks mažinti porcijas ir tikėtis geriausio. :)
Su mažesniu problemų neturiu, jokio streso negavęs, auga gražiai, ūgiu tuoj susilygins su vyresniąja :)

Nukirpau apatinius pageltonavusius lapus..:
Nuotrauka
Nutoppinau:
Nuotrauka
Overall'e viskas atrodo taip:
Nuotrauka

Aštunta savaitė
Dėl komandiruotinio darbo ir studijų gaunasi taip, kad 4 dienas nematau savo augalų per savaitę. Ir šįkart grįžęs randu tokį vaizdą:
Nuotrauka
Galvojau širdis sustos nes net nenumaniau nuo ko čia jam taip. Laistomas buvo kartu su kitu augalu tokiais pat kiekiais, o jaunesnis augalas kas be ko auga puikiai. Ir lapų geltonavimo neišeina sustabdyt, atrodo nukarpiau kai buvo leisgyvis tuos pageltonavusius lapus(taip netyčia ir tą mažą atžalėlę nušėriau). Persodinau i kitą vazoną tokio pat dydžio, tik su naujom žemėm. Palaisčiau vandeniu iš krano be trąšų ir po poros valandų vaizdas toks:
Nuotrauka
Pradėjo atsigavinėt, kaip ir sveiksta augalas. Maybe it will yield :)
Overalle viskas taip:
Nuotrauka

Devinta savaitė
Nelabai yra ką naujint. Pagaliau pradėjo augt dvi viršunėlės. Nukarpiau dar geltonesnius lapus nuo to vargo mačiusio augalo. Kitą savaitę imsiu klonus. Gausis apie 15-16.. mažiau nei tikėjaus, bet dar turiu įdėją palikt ir šituos du motininius augalus kartu žydėt.
Nuotrauka Nuotrauka Nuotrauka

Dešimta savaitė
Grįžtu iš darbo vakar, ir toks vaizdas:
Nuotrauka
Nuotrauka
Tiesiog nuostabiai prasikalė dvi viršūnės nuo praeitos savaitės. Na ir čia paskutinis žvilgsnis į motininius augalus.

Šiandien dariau klonus, gavosi 25 !!! Tikiuosi, kad nors jau 20 iš jų išleis šaknis ir tvarkingai sužydės :))) Motininius augalus teko išmesti, nes pats buvau suskaičiavęs 15-16 klonų, bet gavosi opaaa! Tai nori nenori, motinoms nebeliks vietos. Tad nuėmiau visus potencialius klonus. Vieni mažesni, kiti didesni. Žiūrėsim kas čia bus :)) Po poros dienų pabersiu po klonais perlito, nes jeigu netyčia kol darbe būsiu iki ketvirtadienio, kad klonų šaknys turėtų kur augti(jeigu netyčia taip greit prasikals). Žadu purkšt 5.5-6 pH vandeniu kas dvi dienas, po trijų dienų po truputį praverti vėdinimo angas, na o po 10-14 dienų manau jau persodinti į vazonus :)) p.s. įdomu kaip tas mažylis, kur stoparike gyveno dvi savaites, ar išgyvens ir sužydės. :D
Nuotrauka

Vienuolikta savaitė
Neslėpsiu: esu nusivylęs, tikrai. Po aštuonių dienų visiškai jokio patobulėjimo. Šaknų nė vienas net nepradėjo leist. Nuėmus dangtį po valandos augalai pradeda mirti, uždėjus atgal, atsigauna. Darau prielaidą, kad overkill'inau savo augalus su savo LED lempa, nes daug šviesos buvo jiems. Tad šiandien nusipirkau flourencines 2xT8 18W 6500K 1300lm ir pakabinau 45cm aukštyje nuo augalų viršūnių. Žinau, kad T5 yra labiau paplitusi šiam reikalui, bet neradau pastarosios su 5000-6500K savo mieste, tad teko bandyti laimę su T8. Tačiau yra ir man patinkantis dalykas, jog daugelis lapų pradėjo įgauti šviesiai žalią spalvą. Nepasiduodu, tikiuosi atsigaus ir išleis šakneles nors jau pusė iš jų, kad nelikčiau visiškai be derliaus...
Vandens pH 5.5
Vandens PPM apie 90(ne per mažas?)
Temp. apie 20 laipsnių
Drėgnumas 90%
Visos dangčio vėdinimo skylės atidarytos
Nuotrauka

Apkarpiau lapų galiukus ir padėjau polisterolio gabalą po humidity dome. Vis ne ant medžio stovės. Manau kažkiek efekto gal duos.
Nuotrauka

Trylikta savaitė
Dvyliktą savaitę praleidžiam, nes nebuvo ką rašyt. Vakar vakare nuėmiau dangtį kelioms valandoms, 11 iš klonų laikėsi neblogai, iš dviejų pradėjo lysti šaknys. Tai tuos 11'a nutariau susodinti į 2.5 litro vazonus. 5 iš jų laikosi puikiai, vienas(tas prie kurio oro stotelė) ant klaustuko bando išgyvent bet nemiršta visiškai. Kiti, kurie po dangteliais, lėpsta, bet ne taip smarkiai kaip palyginus tie kurie dar po dangčiu(palikau kitus po humidity dome, avdrug dar išleis pora nors jau šakneles, tai vėliau į šiltnamį gal kokį įgrūsiu). Dangteliai su nemažom skylėm ventiliacijos, tikiuosi keletos dienų bėgy prigis kaip ir tie penki ir nebereiks dangtelių:) (to sloiniko nevermind, nes tam labiausiai ragas. Atrodo, jog laikėsi kartu su kitais 11'a, bet persodinus ryte pasirodė labai mirštantis.
Padėjau po led lempa 74cm aukšty. Temp apie 23 laipsnius. Gan lievai rodo dabartinė stotelė, pixeliai išbego kol buvo po dangčiu. Reikės kitą nusipirkt. Laukiam, žiūrim, tikiuosi geriausio :)
Nuotrauka

Keturiolikta savaitė
Vargau vargau ir išvargau 11-12 sveikų augalų. Tuos apmirusius įgrūdau į šiltnamį, avdrug užaugs, tai dar gal klonus nuimsiu po poros mėnesių. Išviso boxe yra 14. Šiandien du paskutinius ištraukiau iš po dome(šaknų nerodė, bet išdraskiau tą durpės kubelį, nes tiesiog nebebūtų laiko buvę aniem reikalam, tai dviejuose radau šaknis po 1-2 cm. Tai gal prigis all mixe. Žiūrėsim) ir pasodinau kartu prie kitų. Apvytę, bet tikiuosi, jog atsigaus. Planuoju paaugint iki 15-20 cm aukščio ir jungt žydėjimą. Tai greičiausiai iki to laiko nedarysiu update. Na o tie kur buvo apdegę, tai iš jų naudos nulis būtų buvę, nebent kaip sakiau, šiltnamyje atsigaus kažkokiu stebuklingu būdu.
NuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotrauka

Šešiolikta savaitė
Liko 10, kuriuos palieku žydėjimui. Lempos ciklą pakeisiu per ateinančia savaitę. Didžiausio ūgis 16cm pakolkas. Šiltnamy irgi išgyveno vienas. Dar sumečiau kelis nedaaugėlius iš boxo. Tai klonų vėl bus.
NuotraukaNuotraukaNuotrauka

7-a žydėjimo diena
Pirmąją ir šeštąją žydėjimo dieną palaisčiau su 1/3 dozės bio-grow bloom ir topmax su lašiuku cal/mag
Išviso žydėsim iki birželio pabaigos. :) Laukiu nesulaukiu. Imetu ir šiek tiek iš šiltnamio kas ten gero. Tas vazone keliaus į outdoorą iš šiltnamio kur nors.
NuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotrauka
Labai patinka man tas su trim galvom. Gavosi toks savotiškas LST kurio net nedariau. :) Taigi patarimas liaudžiai ateityje: jeigu per klonavimą nudeginsit augalų viršunytes - neišmeskit. Daug šansų, kad toks bonusėlis užaugs už kantrybę :)

P.S. Gal kas paaiškins kodėl šiltnamio augalai turi tokią "kitokią" spalvą nei boxo augalai?:)

14-a žydėjimo diena
Žydim labai gražiai.
Bet susidūriau su bėdelėm: žėmės labai išdžiuvusios, jei tik užpyli biškiuką vandens, iškart viskas išbėga pro drenažus. Tai stengsiuosi dabar laistyt dažniau bet mažesniais kiekiais, kad neišdžiūtų visiškai žemės.
Padariau dar didesnę skyle boxe, nes apsaugok viešpatie kaip ten karšta. +27 būna. Čia irgi yra įtakos sausoms žemės. Kambary ir taip 20-21, o ir lempos dega naktimis, kai būna vėsiau. Laikau pradaręs langą, bet vistiek temperatūrą ten labai didelė. Skaičiau, jog tas gali įtakot ir lapų apdegimą apatinių. Bet viršutiniai laikosi puikiai, tai nežinau. Koncidionieriaus neturiu. Any ideas kaip nudropint temp?
NuotraukaNuotrauka

25-a žydėjimo diena
Outdoore ne kažką, tai nors jau indoore džiugina. Didžiausias 30cm, mažiausias 20cm. Dar tris savaites žydim ir džiovinam.
NuotraukaNuotraukaNuotrauka

41-a žydėjimo diena
Pilu tik vandenį, laukiu kitos savaitės(ketvirtadienio gal kokio) ir džiausim
NuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotrauka

45-a žydėjimo diena HARVEST
Pagaliau atėjo ta ilgai laukta akimirka, kai viską nušėriau ir padžioviau. "Šlapio" gavosi 300g, žėsim kiek bus sauso. Fotkyčių va akims:
NuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotrauka
Paskutinį kartą redagavo barzdyla 2019-06-19, 18:42. Iš viso redaguota 31 kartus(ų).
Vartotojo avataras
Ciakis
Guru
Guru
Pranešimai: 1059
Užsiregistravo: 2018-09-19, 03:57
Reputacija: 151

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė Ciakis »

Nuotrauku nerodo :) bet good work :)
Bet darbe mane vadina - Veryga
barzdyla
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 509
Užsiregistravo: 2019-01-19, 20:14
Reputacija: 68

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė barzdyla »

Cikis rašė: 2019-03-02, 04:38 Nuotrauku nerodo :) bet good work :)
Blee. Man neleidžia įkelt kažkodėl į šitą forumą, tik per imageshack arba imgur.. Pabandysiu sutaisyt čia viską

Edit: Dabar turi rodyt. :)
Vartotojo avataras
Ciakis
Guru
Guru
Pranešimai: 1059
Užsiregistravo: 2018-09-19, 03:57
Reputacija: 151

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė Ciakis »

Gut, rodo :)
Bet darbe mane vadina - Veryga
barzdyla
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 509
Užsiregistravo: 2019-01-19, 20:14
Reputacija: 68

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė barzdyla »

Update
barzdyla
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 509
Užsiregistravo: 2019-01-19, 20:14
Reputacija: 68

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė barzdyla »

Update. Seka čia kažkas mano auginimą dar? :D
Blagadariu
Naujokas
Pranešimai: 19
Užsiregistravo: 2018-10-15, 15:00
Reputacija: 0

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė Blagadariu »

barzdyla rašė: 2019-03-18, 20:26 Update. Seka čia kažkas mano auginimą dar? :D
Tai žinoma 😊
barzdyla
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 509
Užsiregistravo: 2019-01-19, 20:14
Reputacija: 68

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė barzdyla »

Malonu žinoti, kad yra sekėju. :) Dabar noriu patarimo iš kitų augintojų. Situacija kaip ir žinoma, jog bus apie 15 klonų. Tačiau nenoriu išmest ir motininių augalų..Turiu dvi idėjas, ką daryti. Pirma. Ką manot, jeigu nukirpus motinių augalų viršūnes su viena lapų pora(foto daugmaž kur kirpčiau), padarius tą patį procesą ką ir klonams, palikti šias viršunes LST metodui didesniuose vazonuose nei klonai? Vistiek dar ir tuos pačius klonus vegetuosiu kokias dvi savaites. Turėsiu dar pakankamai vietos.
Nuotrauka
Antra. Nuėmus klonus, nekarpant viršūnių lenkti juos daug maž taip:
(tie lapukai, kaip maždaug tas augalas augtų)
Nuotrauka

https://static1.squarespace.com/static/ ... rmat=1500w

Ar neužaugtų per didelis krūmas mano growboxe?

Kaip būtų galima pasielgt, kad pasiekt didžiausią derlių? :)
Vartotojo avataras
Ciakis
Guru
Guru
Pranešimai: 1059
Užsiregistravo: 2018-09-19, 03:57
Reputacija: 151

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė Ciakis »

Kiek teko dometis(pac siuo klausimu buvau suintriguotas nes baudos skaiciuojamos nuo medziu kiekio pas mane) tai zmones uztikrinti jog galima nuimti nuo vieno augalo kelis kilogramus :) nes derlius tiesiogiai priklauso nuo augalo dydzio.

Pvz kalifornijoje, ar kazkurioje kitoje valstijoje istatymiskai leidziama sau augintis iki 4 berods augalu (olandijai tas pac berods galioja) tai ten chebra uzaugina medeli 3-4 metru aukscio ir kokiu 7 metru skersmens :) isivaizduok kiek nuo tokio falima nuimti. Tik augina ten ne vazoneliuose.
Tar jei gerai augs skaiciuoj 500g nuo kvadratinio metro kaip ir parasyta kas sukryzmino augala. Kieki paemiau vidurki. Tad jei viena medi uzauginsi per visa spinta gausi atitinkama derliu. Zinoma po topinimu, fiminimu uztrunka siek tiek laiko vegetavimui tad lauksi derliaus ilgiau. Ir uzpildyti vieta truks ilgiau. U smart, u know it. :) Tad nera cia dideliu ribu. Svarbiausia nenudvesinti jo.

Labai juokiausi kai kazkur istatymu buvo leidziama (usa) auginti ne aukstesni augala nei 40-60cm berods (skaicius ir lempinis bet panasus nes nebepamenu tikslaus) na zodziu :) augintojo komentaras buvo toks, jog mare yra zole, tad su lst tu gali betkokio aukscio/formos medi padaryti ir gauti "decent yeald". Uzpildyti visa imanoma erdve. Tad daugiausia priklauso nuo augintojo patyrimo :)
Btw :) as ne expertas :) mano praeitas augalas dave 10 gramu :) haha net paciam geda :) toks buvau uztikrintas :)
Bet darbe mane vadina - Veryga
barzdyla
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 509
Užsiregistravo: 2019-01-19, 20:14
Reputacija: 68

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė barzdyla »

Žiūrėsiu kaip seksis man gaminti klonus. :) Manau, jog kirpsiu viršūnes ir darysiu LST kiek bus įmanoma. Jeigu motininiai augalai neatrodys labai nuskriausti, manau paliksiu ir juos kampe augti ir žydėti su LST, jei tilps viskas man gražiai. Pas mane nėra kažko, kas nustatytų baudą už auginimą. Danijoj žinoma nėra legalu auginti, tačiau ir patys pareigūnai kartais parūko. Kaip bosas pasakojo, už auginimą gautum poros mėnesių algos baudą. Labai daug nesidomėjau tuo, nes gyvenam atokiau nuo miesto, toks vienkemis vidury country road :D Pats labai noriu tikėti kad iš visų mano pastangų, vasarą nuėmus derlių gauti nors jau 200g sauso. ~15 augalų, SOG, lempa irgi ne iš senukų, trąšos, substratas, manau pavyks. :) Gal ir per daug apsikroviau kaip pirmam kartui su SOG, bet nors jau įdomu ir gausiu patirties neblogos kitiems auginimams. :D
Vartotojo avataras
Ciakis
Guru
Guru
Pranešimai: 1059
Užsiregistravo: 2018-09-19, 03:57
Reputacija: 151

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė Ciakis »

15 augalu manau sog skaiciuoki apie 100 nuo vieneto jei sekmingas augininas :) 5 kartai per metus. Sekmes siame reikale :) seksiu
Bet darbe mane vadina - Veryga
Seedman
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 400
Užsiregistravo: 2017-07-11, 15:02
Reputacija: 84

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė Seedman »

Nuo vieno autoflower gali drasei nujimt 200gr indore, nors ir auginimas nebus pavykes😉 tai manau ,kad ir kaip auginsi su tiek medziu, 200g sauso tikrai turesi😁
Vartotojo avataras
barzas
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 476
Užsiregistravo: 2010-02-15, 13:12
Reputacija: 100

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė barzas »

Cikis rašė: 2019-03-20, 17:01 15 augalu manau sog skaiciuoki apie 100 nuo vieneto jei sekmingas augininas :) 5 kartai per metus. Sekmes siame reikale :) seksiu
Gal jau nustok skaityti astrala fantastinius ten zurnalus , nes realiai tavo zinios yra nutrukusios nuo realybes. tu bent pirma pamatyk gyvai augala kaip jisai atrodo kad nuo vieneto nuimi 100g ( sauso ) kaip atrodo toks medelis kiek jisai vietos uzima ir kiek laiko vegetacija ir floweringas uzima.... nu b*t nesikeikent tu man parodyk bent viena veisle kuri per 9 savaites ir suvegtuos ir suzydes ir duos 100g sauo rezultato?( penki kartai per metus po du menesius vienam augalui ir nepilna savaite) SOG nuo SROG irgi skyrti reike tai dvi skyrtingos auginimo tehnikos, su skyrtingais rezultatais ir skyrtingu auginimo bei vegetavimo laiku...
Tavo patarimus kartais paskaicius net barzdos plaukai pas mane pasisiause , nes pati galva kai plika nera kam siausti . as tau pries pora menesiu gal kiek daugiau buvau rases kad teorija ir praktika tai du sklyrtingi dalikai .... SOG nuo augalo 30g vidurkis buina, nes tai daug augalu sukysama i nedydeli plota ir formuojamas pagrinde vienas pagrindinys ziedas..... tarpai tarp augalu daug duoda kiek tu sugebi ju sudeti ir kokio dydzio vazonus naudoji, daugiau tas itakoja ir svori, bet daznu atveju tiek sog ar srog sklaiciuojama g/m2 . srog tai vieno augalo bandymas suformuoti kuo dydesni plota ( isnaudoti butent plota ), bet vegetavimas jo uzima daug daugiau nei sog kur fornmuojamas tik pagrindinis ziedas......
Operatore
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 785
Užsiregistravo: 2018-11-25, 16:43
Reputacija: 112

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė Operatore »

Pize kaip zvengiau skaitydamas :) as be komentaru apie pacia tema, bet komentaras, tai ledinis.
Yra kaip yra, o turim ka turim ..
Vartotojo avataras
Ciakis
Guru
Guru
Pranešimai: 1059
Užsiregistravo: 2018-09-19, 03:57
Reputacija: 151

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė Ciakis »

barzas rašė: 2019-03-20, 17:48
Cikis rašė: 2019-03-20, 17:01 15 augalu manau sog skaiciuoki apie 100 nuo vieneto jei sekmingas augininas :) 5 kartai per metus. Sekmes siame reikale :) seksiu
Gal jau nustok skaityti astrala fantastinius ten zurnalus , nes realiai tavo zinios yra nutrukusios nuo realybes. tu bent pirma pamatyk gyvai augala kaip jisai atrodo kad nuo vieneto nuimi 100g ( sauso ) kaip atrodo toks medelis kiek jisai vietos uzima ir kiek laiko vegetacija ir floweringas uzima.... nu b*t nesikeikent tu man parodyk bent viena veisle kuri per 9 savaites ir suvegtuos ir suzydes ir duos 100g sauo rezultato?( penki kartai per metus po du menesius vienam augalui ir nepilna savaite) SOG nuo SROG irgi skyrti reike tai dvi skyrtingos auginimo tehnikos, su skyrtingais rezultatais ir skyrtingu auginimo bei vegetavimo laiku...
Tavo patarimus kartais paskaicius net barzdos plaukai pas mane pasisiause , nes pati galva kai plika nera kam siausti . as tau pries pora menesiu gal kiek daugiau buvau rases kad teorija ir praktika tai du sklyrtingi dalikai .... SOG nuo augalo 30g vidurkis buina, nes tai daug augalu sukysama i nedydeli plota ir formuojamas pagrinde vienas pagrindinys ziedas..... tarpai tarp augalu daug duoda kiek tu sugebi ju sudeti ir kokio dydzio vazonus naudoji, daugiau tas itakoja ir svori, bet daznu atveju tiek sog ar srog sklaiciuojama g/m2 . srog tai vieno augalo bandymas suformuoti kuo dydesni plota ( isnaudoti butent plota ), bet vegetavimas jo uzima daug daugiau nei sog kur fornmuojamas tik pagrindinis ziedas......
Oh koks piktas :) nematei zodzio manau :) as ne expertas :) zinau kuom skiriasi auginimo budai :)

Del augalo dydzio sutinku. Nemaciau :) tikiuosi pamatysiu.

Dabar paimkim toki klausima. Ar skirsis derliaus dydis nuo augalo aukscio :) paimk ta pati sog. Tik vienu atveju junk zydejima nuo 2savaiciu o kitu nuo 6savaiciu.

Beja 5 kartai imanomi su sog. Klonai saknis uzaugina dar nenuemus seno derliaus. Taip sutaupytum nemazai laiko. Tad jei iskarto jugi i zydejima turi derliu +-60-70dienu?
Bet darbe mane vadina - Veryga
Operatore
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 785
Užsiregistravo: 2018-11-25, 16:43
Reputacija: 112

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė Operatore »

Ne ne, vyrukai, be pykciu. Manau, kad komentaras buvo daugiau tevisko pamokyko levelio :)
Yra kaip yra, o turim ka turim ..
Vartotojo avataras
Ciakis
Guru
Guru
Pranešimai: 1059
Užsiregistravo: 2018-09-19, 03:57
Reputacija: 151

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė Ciakis »

manau nera cia pykciu :) as labai uz betkokia kritika :) leidzia tobuleti. ir gincai yra sveika :) privercia visus pagooglinti ir paskaitineti :D kaip tik apie SOG skaitau gal tukstantaji karta :) gaila artimiausius 2 metus neiseis ismeginti :) baisu
Bet darbe mane vadina - Veryga
Vartotojo avataras
barzas
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 476
Užsiregistravo: 2010-02-15, 13:12
Reputacija: 100

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė barzas »

Cikis rašė: 2019-03-21, 03:40 manau nera cia pykciu :) as labai uz betkokia kritika :) leidzia tobuleti. ir gincai yra sveika :) privercia visus pagooglinti ir paskaitineti :D kaip tik apie SOG skaitau gal tukstantaji karta :) gaila artimiausius 2 metus neiseis ismeginti :) baisu
- Aš tiek daug skaičiau apie rūkymo ir gėrimo blogą poveikį ir žalą, kad mečiau.
- Rūkyti ir gerti?
- Ne, skaityti!
barzdyla
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 509
Užsiregistravo: 2019-01-19, 20:14
Reputacija: 68

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė barzdyla »

Update! <3
barzdyla
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 509
Užsiregistravo: 2019-01-19, 20:14
Reputacija: 68

Re: Critical + Feminized Photoperiod SOG

Standartinė barzdyla »

Update
Tema užrakinta
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas