Nuotrauka Nuotrauka

2019 OUTDOOR

Auginimas lauke.
Tema užrakinta
strategistas
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 59
Užsiregistravo: 2019-06-26, 15:17
Reputacija: 9

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė strategistas »

P.S.
Lentvario šiltnamiuose užderėjo kanapių.

Vakar kratų metu pas du Lentvario gyventojus šiltnamiuose tarp pomidorų ir agurkų pareigūnai aptiko kanapių. Be kanapių, pas vieną gyventoją rastas ir neteisėtai laikomas savadarbis ginklas, šovinių bei cigarečių be LR nustatyto pavyzdžio banderolių.
Linkas į FB: https://www.facebook.com/watch/?v=466184517565698

Tikiuosi kuris iš forumiečių nekibot? God damn, taip džiaugiuosi, kad emigravau iš šitos šūdų skylės... Užjaučiu tik tuos, kas liko čia.
[/quote]

ziauru, graudu... aisku policija vykdo istatymus, pagal BK nelegalu bla bla bla. FUCK IT. pora medeliu ant zemes paguldyta, kokia operacija atliko policija wow..

kada pasikeis sitos nesamones musu salyje? :(
barzdyla
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 509
Užsiregistravo: 2019-01-19, 20:14
Reputacija: 68

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė barzdyla »

Manau, kad tie čiuveliai augino tikrai ne sau. Vien jau šaunamasis ginklas(įdomu koks) kelia įtarimą, kad toks "banditėlis". Tai spėju augino pramonei.. Dėl to ir įkliuvo. Greičiausiai, tai paožino. Arba kaip beveik visus barygas - galiausiai susema jei godumas perlipa viršų. Ir jau matosi, jog su žiedais. Tai autikai. Greičiausiai buvo ir daugiau... Na čia mano nuomonė. Galbūt bahurėlis auginosi tik sau, o tas ginklas iš medžio ir guminės virvelės... Tokiu atvėju būtų labai gaila. Vaikinui bereikalingų problemų tik kušys.
strategistas
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 59
Užsiregistravo: 2019-06-26, 15:17
Reputacija: 9

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė strategistas »

na ten is to reportazo tai nieks neaisku, matesi, kad tik pora augaleliu guli ir salia policininkai su suniu besididziuojantys :) :) kaskart kai pamatau tokia istorija, labai pyktis ima and teisesaugos ir ypac istatymu leideju.. As kadangi megstu ta tema panagrinet teisine informacija, istatymus bei ivairias bylas, tai turiu jums klausima: (sorry, zinau kad si forumo tema ne tam skirta, bet cia visi aktyviausi) noreciau suzinot jusu nuomones, kaip jus interpretuotumet neteiseto kanapiu auginimo straipsni (kiek zinau, tai vienintelis str. BK)
265 straipsnis. Neteisėtas aguonų ar kanapių auginimas
1. Tas, kas pažeisdamas nustatytą tvarką augino didelį kiekį aguonų, kanapių ar kitų į narkotinių ir psichotropinių medžiagų sąrašą įtrauktų augalų, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Mano demesi iskart atrkeipia nuostata del didelio kiekio. Sveikatos apsaugos ministro narkotinių ir psichotropinių medžiagų nedidelio, didelio ir labai didelio kiekio nustatymo rekomendacijose įtvirtinta, kad daugiau kaip 500 g kanapių (ir jų dalių) laikoma dideliu kiekiu, daugiau kaip 2500 g kanapių (ir jų dalių) – labai dideliu kiekiu.

Tai ziurekit, negi yra traktuojama, kad didelis kiekis skaitytusi, tiesiog nustatant kiek sveria pats augalas, o ne ziedai? Jeigu augalas sveria virs 500g, tai cia skaitysis didelis kiekis? :D tokiu atveju, tai butu visalaika pas zmones auginami dideli kiekiai, nors ir yra tik 1-2 augalai :)

dar kart sorry uz offtopica
barzdyla
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 509
Užsiregistravo: 2019-01-19, 20:14
Reputacija: 68

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė barzdyla »

Aha. Man irgi būtų įdomu sužinoti kaip jie sveria tą kiekį. Ar tik žiedus, ar augalą visą čielą ar kaip? Tai jeigu pagauna dar vegetuojant, tai kaip jie nustatys ar ten didelis kiekis? Jeigu net žiedų nėra visiškai.. Įdomu. Arba jeigu bus su žiedais, sakykim harvest, tai jie nuėmę medį dar apkarpys mano augalą už mane, išdžiovins ir dar pasvers? Manau, čia įstatymo spraga kuria reiktų naudotis jeigu ką nors pagautų vegetacijos cikle.

O kas nors žinot kaip kam nors pasibaigė Lietuvoj pagautiems su vienu ar dviem krūmais? Koks kiekis buvo ir ką gavo baudos? Nes nu aš netikiu ir dar tikrai negirdėjau, jog už pora krumelių sodintų į zoną..

P.S. dar tas ginklas savadarbis.. Tai jeigu aš turiu kuoką rankų darbo, kaip suvenyrą ir kambario puošmeną tai čia jau neteisėtai laikomas ginklas? Savosios nuotraukos nekelsiu, bet va stiliaus tai va tokio: http://www.mainyk.lt/img/items/129/712/ ... a599ae.jpg
https://linasmedis.lt/5738-thickbox_def ... -kuoka.jpg
strategistas
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 59
Užsiregistravo: 2019-06-26, 15:17
Reputacija: 9

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė strategistas »

Manau reiktu ziureti i apibrezima "Kanapes ir ju dalys" - tai tikriausiai ieina ir stiebas, lapai, ziedai ir tt. Sveikatos ministro rekomendacijose nustatomi mazi, dideli ir labai dideli kiekiai Kanapiu ir ju daliu. Biski absurdiska. Tuo tarpu BK straipsnyje kalba eina tik apie auginima didelio kiekio kanapiu, apie "ju dalis" nerasoma. Tai kaip ir gaunasi neaiskumas ir spraga, arba kaip megstu sakyti - istatymu kolizija.
Siaip nesu girdejes, kad uz kelis augalus kazkas gautu realia laisves atemimo bausme. Kiek teko skaitineti bylu, tai netgi tie kurie augino po 50 ar daugiau augalu atsipirko lygtiniu laisves atemimu. Bet neesme, esme tame kiek yra svaistoma zmogaus nervu, laiko ir pinigu tokiom nesamonem.
Seedman
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 400
Užsiregistravo: 2017-07-11, 15:02
Reputacija: 84

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė Seedman »

galimas daiktas kad ir forumetis, bet kiek matau jis kieme medi augino, kaimynai matosi is visur, uzskambino kas ir tiek. nes net pumpuru nera ant kanapiu, plius cigaretes. as manau kad ce cigareciu jeskojo, ir aptiko netyce kanapes :)
Operatore
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 785
Užsiregistravo: 2018-11-25, 16:43
Reputacija: 112

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė Operatore »

Na keista, zmones augalus kerpa po 3 kartus, lanksto, seria su kiekvienu laistymu nuo pat pirmo laistymo, tie augalai ir taip kaip anaboliku prisirijes pankas, o sako, kad augalas tipo nesupras tirpstancio vandens, neva rudeni nesninga .. Pasiilgau logikos.
Strategistas (pataisyta, nes kreipiausi i bongmaister pries tai) tikrai, kad gerai, jog islekei, nes cia Lietuvoje visiskas pravalas, jau zmogus negali nei nelegalaus saunamojo ginklo su soviniais patureti, nei kontrabandiniu cizu papardavineti, anei kanapiu pasiauginti medicininiais tikslais aisku ..
Paskutinį kartą redagavo Operatore 2019-07-24, 20:12. Iš viso redaguota 1 kartą.
Yra kaip yra, o turim ka turim ..
Seedman
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 400
Užsiregistravo: 2017-07-11, 15:02
Reputacija: 84

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė Seedman »

Operatore rašė: 2019-07-24, 15:53 Na keista, zmones augalus kerpa po 3 kartus, lanksto, seria su kiekvienu laistymu nuo pat pirmo laistymo, tie augalai ir taip kaip anaboliku prisirijes pankas, o sako, kad augalas tipo nesupras tirpstancio vandens, neva rudeni nesninga .. Pasiilgau logikos.
Bongmeister, tikrai, kad gerai, jog islekei, nes cia Lietuvoje visiskas pravalas, jau zmogus negali nei nelegalaus saunamojo ginklo su soviniais patureti, nei kontrabandiniu cizu papardavineti, anei kanapiu pasiauginti medicininiais tikslais aisku ..
ten garantuotai cigaru jeskojo, lentvaris juk netoli baltarusijos :D rado kanapele per krata ginkla tai dabar straipsni toki padarys matysit baisu, kaip koke alkaida teis, ir manau kad bus forumetis prisiskaites isimetes seklute tarp pumidoru, o visai nepagalvojo kad su cigarais sukasi ir betkada galima krata.
barzdyla
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 509
Užsiregistravo: 2019-01-19, 20:14
Reputacija: 68

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė barzdyla »

Yra jau ir straipsiniukas
https://www.delfi.lt/news/daily/crime/g ... d=81804407


Pizdėc nesikeikus.... Kurva apgailėtina šalis. Ginklas antikvarinis, stopudovai net nešaudo.. iš kokio pirmo pasaulinio karo užsilikęs egzempliorius.. ten kas? cigarečių pakelis kontrabandinis? :DDDDD labiau man primena į dėtuvę tutelėms nuo kulkų arba pačiom kulkom laikyt.

56 metų diedukas ir 61 metų bobulė tikrai blet barygauja :) auginasi dėl savęs, greičiausiai, dėl sveikatos problemų.

Būtų juokinga jeigu nebūtų graudu... Didžiausios sėkmės bylinėjantis su tais bananais tiems dviems gyventojams. Jeigu čia yra forume tas 56 metų vyrukas, būtų įdomu sužinoti kaip viskas pasibaigė...
Operatore
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 785
Užsiregistravo: 2018-11-25, 16:43
Reputacija: 112

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė Operatore »

As nesuprantu prie ko cia tas amzius. Juk tiek kaimu nugirdyta pilstuku ne astuoniolikiniu bicu, o butent bobu ir seniu. Cia tik atrodo, kad jauni biciukai barygeles tik stumdo, o sis senukas vat kieme kanapele augino .. O isties visokio amziaus platintojai stumdo picha - faktas, o ir tik dvidesimtmeciams tie 50meciai - senukai. Pize, jus sulauksite 40 ir paziuresite, jaunais zmonemis vadinsite, teveliu paklauskite.
Man tokie Lentvario apylinkes kontrabanda aprupinantys diedai ble nervus tik ryja. Ka jus manote, kad seklas spaus aliejui? Patys vyniosis dzonius, gydysis nemiga? Nesvaikite.
Dar komentaras apie atsakomybe del keliu ar net del kelesdesimt musu augalu - niekas neseda, is kur traukiate tokias nesamones. Bauda ir viskas. Ar norite visai pirstuku buti tik pabarti?
Yra kaip yra, o turim ka turim ..
Vartotojo avataras
Moderatorius
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 850
Užsiregistravo: 2013-01-28, 20:59
Reputacija: 94

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė Moderatorius »

gerai, lankotės visi, forume, tikrai matot temas, kurios aktyvios. kelkitės, prašau, kitur. skaitau naujus čia postus, ir teisiniai dalykai ir panašiai. sunku naujiem žmonėm gaudytis informaciją. taip, mes senbuviai,
savi, bet laikykimės tvarkos. sunku, žinau.
apie teisinę pusę barzas laaaaabai daug rašė, daug patyrė. pasieškokit, daugiau forume jis nesilankys, tai griebkit jo postus ir skaitykit. ačiū
smc
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 137
Užsiregistravo: 2018-07-25, 12:57
Reputacija: 7

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė smc »

Mano mieste tokiu kanapiu kas antras kiemas o gretimam tj kiekvienan ir tu paciu aguonu ir shale menturos yra namas apauges kanapem ir niekam neidomu jos o kiek aplinkiniose kaimuose yra jai pradet visus formint tj poperiaus igaliotiniui neuzhtektu😂
quNNcy
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 476
Užsiregistravo: 2014-12-31, 20:12
Reputacija: 66

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė quNNcy »

Operatore idomus pvz su pilstuku,bet... patys zmones geria,tikrai nenugirdo,per leika niekas nepila juk,amziaus cenzo pardavime nera kas liecia piha,tiek jauni tiek seni,tik vyresnio amziaus dazniausiai uzsiema rimtesniai kiekiais

vakar uzmetes aki buvau kas ten pas mane vykta,nieko nevyksta,1 dwarfas jau i gala,didzioji dalis veduokliniu lapu geltoni,nemazai ju visai jau isciulpti,net apatiniai bumbulai kieti,sekancio vizito metu nuspresiu ar kertame ar ne,cia su juo klaustukas,tie 2 nelaimeliai nei krust, nieko visai nebuvo duota,nei nemu nemu,nei vandens,cheezui daviau maisto,veduokliniai lapai taskuoti del fosforo stygiaus,trkumas nedidelis,su juo ten irgi viskas ok,mazylis bluematikas stovi vietoje,tik baisiai lapai pagelte ir daug.. ziedynas kox buvo nususes toks ir likes,na ir puosmena didziausias bluematikas rodo dar didesni fosforo trukuma,lapai kaikurie susisuke i tubos forma ir tikrai ne vandens trukumas,cia bus saknynas,beje apacioje pasidare didelis didelis miskas,daug baisiai daug nauju lapu,sitas vaizdas nuteikia optimistiskai,sios savaites gales eisime dar kart zvilgtelt ir vietoje jau matysime ko reikia ar nereikia
smc
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 137
Užsiregistravo: 2018-07-25, 12:57
Reputacija: 7

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė smc »

O pas mane cheezas pats sveikiausias o kitiem cookem skirtingas fosforo trukumas ir zhemei po mulcu zhemei isiknise shudvabaliai gal je pazheidzhia shaknis ir toke nsm su tuo fosforu ar del tu atvesusiu oru tjp yra nes tp shiltam klimatui pritaikiti nes zhemes vienodos mixa padariau nebloga puru toki geras juodzhemis durpes meslas vistu granulem kiaushiniu lukstu miltai agro perlitas ir igerio granules o va cheezui vsks ok tik nedidukas toks😀
Operatore
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 785
Užsiregistravo: 2018-11-25, 16:43
Reputacija: 112

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė Operatore »

akkmuo rašė: 2019-07-24, 21:39 gerai, lankotės visi, forume, tikrai matot temas, kurios aktyvios. kelkitės, prašau, kitur. skaitau naujus čia postus, ir teisiniai dalykai ir panašiai. sunku naujiem žmonėm gaudytis informaciją. taip, mes senbuviai,
savi, bet laikykimės tvarkos. sunku, žinau.
apie teisinę pusę barzas laaaaabai daug rašė, daug patyrė. pasieškokit, daugiau forume jis nesilankys, tai griebkit jo postus ir skaitykit. ačiū
Labas,
ziauriai idomu kodel barzas nebesilankys .. O ir jo bylu temos turi keleta mislingu aplinkybiu kodel butent ji fiziskai sodino, niekur jis to nerase arba neradau. Yra kazkas tikrai ko nezinom, kad ir tas pats kiekis, kuris tiksliai neivardintas.
Griztam prie out :) kolegeles, as turejau apsispresti ka daryti su labiausiai prisirpusia ww, nes turejau isvykti .. Apziurejau ir pamates situacija virsutiniame aukste tokia:
Nuotrauka

O apatiniuose tokia:
Nuotrauka

Nusprendziau imti. Emiau augalo 50%, kad apacia daur gautu kiek saulutes. Idomu kaip su saulute gimtineje, beje, nes cia kur es, tai 35 jau nuo 8 ryto.
Mano kiti augalai sakyciau klesti. Lenku amnesia apsikrovusi ziedais pampsta, pora think different irgi kraunasi ziedais, bet is leto. Sie visiskai lauke, bet ligu pozymiu nerodo, nors net laisciau pries oru permainas, kai nuo geguzes ten saule sviete, liepa, atrodo, net nelaisciau.
Siltnamine ww (mazoji), tai seka nukirptosios seses pedomis ir siuo metu krauna svori ant ziedu. Labiausiai bijau muilo burbulo is purple maroc, nes lapu labai daug, ziedu labai daug, bet labai jau letai viskas vyksta, bijau, kad tik nebutu grazus augalas su daug miniatiuriniu ziedu. Niekas nebegauna kitko apart vandens.
Yra kaip yra, o turim ka turim ..
strategistas
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 59
Užsiregistravo: 2019-06-26, 15:17
Reputacija: 9

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė strategistas »

sveiki,

mano ww auto jau lygiai savaite, durpiniuose vazoneliuose prasikale per pora dienu, kas tikrai nustebino :) visa diena laikau ant saules, vakare inesu i vidu. Kazkaip galvoju, kad tokiam jaunam amziuje nepasaltu nakti.

Istiesu norejau pasiteirauti apie tokia situacija: uz keletos dienu nebegalesiu ju laikyti lauke, del tam tikru priezasciu turesiu "slept" kazkur apie savaite :) ar joms bus didziulis stresas, jeigu apie savaite laikysiu viduje, kur tiesiogines saules bus maziau nei dabar, o tada po tos savaites vel grazinsiu i sena vieta? Ar visgi toks kilnojimas ir perkelinejimas yra labai blogai?
barzdyla
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 509
Užsiregistravo: 2019-01-19, 20:14
Reputacija: 68

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė barzdyla »

Ant lango padėk kuris pietų pusėj ir bus tvarkelė. Mano kambario langai į pietus ir vakarus orientuoti, tai jei pas tave kažkas panašaus tai sueis puikiai.
barzdyla
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 509
Užsiregistravo: 2019-01-19, 20:14
Reputacija: 68

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė barzdyla »

Siek tiek apie mano outdoor. Critical graziai vegetuoja, pradedu jau galvot kur ir kaip ji lankstyt. Be to, ir sitam reikes neem oilo nuo erkuciu, nes radau apatinius kelis lapukus apvalgytus. Reiks nupurkst irgi, taip pat ir durban poison nupusiu apsidraudimui. Lauko augala imesiu veliau

NuotraukaNuotrauka
N/A
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 311
Užsiregistravo: 2010-07-18, 19:33
Reputacija: 40

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė N/A »

strategistas rašė: 2019-07-25, 13:00 sveiki,

mano ww auto jau lygiai savaite, durpiniuose vazoneliuose prasikale per pora dienu, kas tikrai nustebino :) visa diena laikau ant saules, vakare inesu i vidu. Kazkaip galvoju, kad tokiam jaunam amziuje nepasaltu nakti.

Istiesu norejau pasiteirauti apie tokia situacija: uz keletos dienu nebegalesiu ju laikyti lauke, del tam tikru priezasciu turesiu "slept" kazkur apie savaite :) ar joms bus didziulis stresas, jeigu apie savaite laikysiu viduje, kur tiesiogines saules bus maziau nei dabar, o tada po tos savaites vel grazinsiu i sena vieta? Ar visgi toks kilnojimas ir perkelinejimas yra labai blogai?
Liepos pabaigoj tikrai tau nenušals lauke :) Bet koks kilnojimas nėra gerai. Būna indoor, ir būna outdoor auginimai, bet ne ir tai, ir tai. Nebent kaip robotas visada tuo pat laiku išneši ir parneši. Net ir tokiu atveju, abejoju, ar gerai taip.
Šviesos ciklas, temperatūros ir pati aplinka turi būti kuo pastovesni, antraip rizikuoji turėti hermį. Siūlyčiau tau apsispręsti, ar viduj, ar lauke auginsi, ir ten palikti su visam. Tik turėk omeny, kad ruduo jau ne už kalnų, o taviškei WW tik savaitė... Kiti jau nuiminėja savo automatus arba žydi paskutines savaites... Ką noriu pasakyti, kad lauke augindamas pilnai sunokinsi tik apie lapkričio mėn., t.y. be šansų suspėti. Nenoriu būti blogas pranašas, bet jei nepersikelsi į indoor - greičiausiai parūkyti neturėsi. Nebent ruduo bus labai šiltas ir sausas, kuo labai abejoju.
N/A
arenijus8
Naujokas
Pranešimai: 12
Užsiregistravo: 2019-05-08, 12:46
Reputacija: 1

Re: 2019 OUTDOOR

Standartinė arenijus8 »

Nuotrauka;
Operatore rašė: 2019-07-22, 10:18
arenijus8 rašė: 2019-07-21, 22:17 NuotraukaNuotrauka :( Nuotrauka sitas padeda
Arenijus8, tai tu aprasyk truputi savo augalus, nes mes dabar ziurime kaip i gugle vaizdai. Dideli ziedai, matosi, tai kas per rusis? Daug kuo purski, tresi, laistai? Nuo mazens augaliuku? Na, suteik kiek info, nes prisoki, parasai, kad tas gerai, anas gerai, o tai kuo skiriasi nuo kazko kitko? As ideciau foto su kefyro buteliu ir savo augalu ir parasyciau 'sitas tinka', na, ne visiems aisku butu kuo cia jis gerai. O kefyras dirvai (bakterijoms) uch, kaip gerai, beje.
Nuotraukatresiu nuo pat mazenc
Tema užrakinta
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas
  • KKD 2019, Vilnius
    Moderatorius » » forume Prašau žodžio!
    10 Atsakymai
    4857 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas Moderatorius
  • Spannabis 2019
    Artemis » » forume Muzika, filmai ir kita media, pramogos
    1 Atsakymai
    2469 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas G.
  • Prezidento rinkimai 2019
    N/A » » forume Prašau žodžio!
    5 Atsakymai
    3131 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas Ciakis
  • outdoor mix 12/12 pc box
    sudumalunas » » forume Dienoraščiai (neužbaigti)
    16 Atsakymai
    8340 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas Carlos-
  • OUTDOOR 2023!
    Grower » » forume Outdoor
    18 Atsakymai
    2017 Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas nenaudelis