Nuotrauka Nuotrauka

Paprasti pliurpalai

Temos, kurios nepaliečia žaliosios sferos.
Rašyti atsakymą
Vartotojo avataras
Moderatorius
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 850
Užsiregistravo: 2013-01-28, 20:59
Reputacija: 94

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė Moderatorius »

Šėtonas rašė: 2019-09-10, 13:40
akkmuo rašė: 2019-09-10, 12:18
Šėtonas rašė: 2019-09-09, 21:02 akkmuo, už ką man įspėjimas? Jei argumentuotai nepaaiškinsi, kreipsiuosi į admin. Per daug čia savivaliauti esi pradėjęs, vyruti. Negaliu rašyti AŽ, todėl rašau čia. Dar pasakyk, kad vėl kokias taisykles pažeidžiu tai darydamas. :D akkmens taisykles :D
aiškiai parašyta buvo. neprivalau aš tau nieko aiškintis. visas taisykles, DUK perskaitęs? forumą skaitai? panašu, kad ne.
cituot pranešimą, kuris yra paskutinis, negalima.
antra, rašai su tema nesusijusius, arba mažareikšmius pranešimus, kurie jokios info neduoda.
eik taisyklių skaityt
"Tu biškį nusileisk ant žėmės, mielas moderatoriau. Badass atsirado"
įspėjimą gavai už šitą.
rašyk tu kam nori, adminui, policijai, kokiem kitiem moderatoriam - man nusišvilpt, švelniai sakant, nieko neteisėto nedarau. aš atsakingas už tvarką forume, tuo ir užsiimu. jei tavo pranešimas ištrintas, reiškia reikia. gauni įspėjimą - yra už ką. visa mano veikla forume yra išsaugoma, visi veiksmai taip pat. jeigu kažką ne taip darau, man pasakoma. iki šiol per nemažą laiką metų, negavau nei vieno įspėjimo iš admino.
Įspėjimas, nes pasiūliau nusileisti ant žemės? :D Kai grasinimų (banais) ir įžeidinėjimų sulaukiau (kad mano pranešimai beverčiai, to be exact). Ar jus tai užgavo, mielas moderatoriau? O gal jums nepatiko, kad badass pavadinau, nes labai try-hard pasirodėte? Aišku nieko neteisėto nedarai, tik įspėjimus dalini už nieką. :D
Taip, esu perskaitęs DUK ir taisykles, ir jose nieko neradau parašyta apie moderatorių priekabiavimą prie naujokų. Atsisveikink, akkmuo, su mod teisėm ;)

IR KUR PARAŠYTA, KAD NEGALIMA CITUOTI PASKUTINIO PRANEŠIMO? :D Susisieksiu su admin ir išspręsiu šitą problemą, kol tokie idiotai šio forumo nesunaikino
1.: "(kad mano pranešimai beverčiai, to be exact)" taip, tavo pranešimai tam tikrose vietose yra beverčiai ir nesusiję su tam tikra tema, kurioj esi juo parašęs.
"Tai reikia turėti pirmiausia, o tik paskui siūlyti paskolinti :D "
kuo tai susiję su tema? čia nėra "Paprasti pliurpalai" ar panaši tema, čia tu nediskutavai apie : "Dabs: gaminimas, rūkymas, diskusijos".
forumo talpa yra ribota, ir prižiūriu, kad būtų kuo mažiau postų, kurie nesusiję ar nenaudingi toj, tam tikroj temoj.
2. jokių grasinimų nebuvo, buvo perspėjimas žodinis, ir ĮSPĖJIMAS. 3 įspėjimai - automatiškai gauni ban iš sistemos.
3. taip, man nepatiko tai, kaip tu kreipiesi į mane, be jokios pagarbos ir netinkamai. (3. taisyklių punktas).
tai, kad esu moderatorius, įtakos tam neturi visiškai.
4. matomai nesi, nes vis dar rašinėji kažkokius neaiškius ir nepagrįstus grasinimus į mano pusę.
5. jei aš parašiau, kad NEGALIMA cituot pranešimo, kuris yra paskutinis, reiškia, taip ir yra. gali cituot dalį teksto, jei jis yra didelis, ir atsakyt būtent į tą dalį. be reikalo cituot nereikia. akivaizdžiai matosi, kad iš postų neišskirei nieko, tiesiog pilnai į jį atsakei, tam nereikia būt genijum. antra, taisyklė nr. 6, forume rašoma LIETUVIŲ kalba, matomai maišai vis dar ją su anglų k.
6. pastaruosius 2-3 metus esu PATS aktyviausias ir daugiausiai forume dirbantis moderatorius, nes per tuos metus kiti prisijungia vieną ar du kartus.
įdėjau į šitą forumą tiek, kad tu to įsivaizduot negali, kiek matau. 50% moderatorių veiksmų registrų yra MANO, nes esu vienintelis likęs, kuris čia dar daro tvarką ir visus reikiamus dalykus REGULIARIAI. moderatoriaus vardą užsitarnavęs esu ne iš oro, ir aš esu tas, kuris šitą forumą TEMPIA iš visiško neaktyvumo, mano dėka į forumą grįžo vienas kitas senbuvis, kuris tikrai turi nemažai patirties visam šitam reikale, susijusiam su kanapėm.
tu esi antras per 4 metus, kuris drįsta draskyti akis, vos atėjęs į forumą, ir neužsitarnavęs visiškai jokios pagarbos.
LABAI apsidžiaugsiu, jei tu susisieksi su adminu, nes nei vienam iš buvusių 8 moderatorių to per 2 metus nepavyko padaryt, tikiuosi, tavo kaimynas yra forumo administratorius, ir pagaliau prišauksi jį čia, mum jo labai reikia (:
aš tave priėmiau į forumą, aš aktyvavau tavo paskyrą.
aš gaunu VISUS raportus apie pranešimus, taip pat ir tavąjį, kuriame parašei "Reikalauju panaikinti jam mod teises, kol šio forumo nesunaikino. " .
kokius tu drįsti kelt reikalavimus dar? nuveik kažką dėl šito forumo, duok jam dalį informacijos, kurią žinai, pasidalink, tapsi forumo dalimi pilnai, o ne kažkokiais vaikiškais grasinimais mėtykis.
dabar atėjai, bandai įvest savo tvarką, kuri tau atrodo priimtina.
mes, moderatoriai, skiriam savo laiko dalį tam, kad darytume tvarkingesnį ir aiškesnį forumą, ypač NAUJOKAM, kad jiem būtų patogu ir nesunku rast atitinkamą informaciją, o tu tos informacijos temas terši.
beje, už šitą: " Susisieksiu su admin ir išspręsiu šitą problemą, kol tokie idiotaišio forumo nesunaikino" galėčiau skirt baną IŠKART, bet matau, kad dar nesupranti to.
nesilaikysi taisyklių ir mano rekomendacijų, kurios susijusios su bendra forumo tvarka - niekas nesicackis. ne super mamyčių forume esi.
ᴄʜɪᴇꜰᴀ ᴅᴀ ʀᴇᴇꜰᴀ
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 135
Užsiregistravo: 2019-09-03, 12:53
Reputacija: 17

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė ᴄʜɪᴇꜰᴀ ᴅᴀ ʀᴇᴇꜰᴀ »

Kad prisidėjai kaip moderatorius, forumas dar ne tavo. :D Nematau prasmės toliau diskutuoti šia tema ir švaistyti savo brangų laiką blevyzgojimams. Akkmuo visada teisus. Got it
Kelti tokius aukštus reikalavimus turiniui pusiau negyvam forumui mažų mažiausiai kvaila... Juolab, kad nieko tokio neparašiau. Patys offtopic dar ne tiek kitose temose pripjaunate, bet kažkodėl savų nebanini :D Turėtum džiaugtis, kad apskritai kažkas čia registruojasi ir rašo, užuot prisipisinėjęs kur nereikia. Kol tokie arogantiški žmonės daro čia tvarką, forumo dalimi būti tikrai nenoriu. Tiesą pasakius, gali deaktyvuoti mano paskyrą, banint ir t.t. Nebematau tikslo čia daugiau rašyti.
atostogauju
Vartotojo avataras
Moderatorius
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 850
Užsiregistravo: 2013-01-28, 20:59
Reputacija: 94

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė Moderatorius »

aš tau objektyviai išdėsčiau vaizdą iš savo perspektyvos ir patirties šitam forume, kuriam esu nuo 2011, puikiai matau, forumas gyvas ar ne, ir ar reikia banint kažką, ar nereikia.
jokių "savų" ar ne "savų" čia nėra, seedmen gavęs įspėjimą nuo manęs, daug kas gavę, nepriklausomai nuo to, draugas ji man ar ne.
banų šimtais esu davęs, reiks - gausi ir tu, man čia išimčių nėra. kas prisidirba ko, tas gauna atitinkamai.
jeigu tu sugebi kažką geriau, sugebi sukurt forumą, jį prižiūrėt, banint spamerius ir visokio plauko veikėjus, prašom.
aš pakankamai džiaugiuos šiuometiniu forumo aktyvumu ir narių skaičium, o blevyzgų ne vieną šimtą čia ištrynęs, jos konteksto neduoda.
arogantiškas čia esi TU, esantis forume savaitę, ir draskantis akis žmonėm, kurie čia ne vienerius metus.
prisikabinėji čia TU, atėjęs iš niekur ir reiškiantis nepasitenkinimą čia esančiom ir galiojančiom taisyklėm.
forumo dalimi tikrai nenori būt? prašom, išsitrink savo paskyrą ir laukiam sugrįžtant. neturi tikslo, tai neturi mes tau jo neįdiegsim.
turbūt užsiregistravai tik tam, kad pasiginčyt beprasmiškai, sėkmės nešvaistant savo brangaus laiko.
keiksmažodžiai forume taip pat netoleruojami, o sužiūrėt šimtų temų aš vienas nespėju, faktas. bet, kai per pirmą savaitę žmogus prirašo visko ir visur, automatiškai kliūna į akis su savo tam tikrom įžvalgom
Operatore
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 785
Užsiregistravo: 2018-11-25, 16:43
Reputacija: 112

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė Operatore »

Chebryte, zvengiu negaliu. Emiau Think Different kazkada, tai turiu aprasyti skoni, kvapus, poveiki. Bet vienas punktu turi butinai aprasytas paprastuose pliurpaluose :) kvapas. krc, ziauriai skaniai ir romantiskai kvepejo kol augo. Skaniai, nes visisku melionu, o romantiskai, nes mano meiles istorija melionais kvepia. Tai zodziu, nuemiau, apkarpiau, isdziovinau, galvoju sudesiu i stiklainiukus. Uostau, uostau .. Na, ir galvoju koki cia skoni jauciu, galvon lenda tradiciniai vaisiniai ir dizeliniai, bet nu nieko panasaus. VISTIENOS RUKYTOS kvapas! Nu jebogu! Ble kai susipratau, kai dejau zvengti! Tipo ivairiu skoniu kanapes: vaisiu, uogu, vistienos. As jai pliusa uzdejau vien tik, kad tokiu fraziu sumasciau: rukytos vistienos skonio dzonis prie vyno, o sodrios jautienos - prie alus. Dabar kai pradarau stiklainiuka ir pauostau visad susilydau :)
Yra kaip yra, o turim ka turim ..
Vartotojo avataras
Ciakis
Guru
Guru
Pranešimai: 1059
Užsiregistravo: 2018-09-19, 03:57
Reputacija: 151

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė Ciakis »

jo jautienos paimciau :D ar kokio kebabo kvapo :D
Bet darbe mane vadina - Veryga
Vartotojo avataras
Volkas
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 295
Užsiregistravo: 2016-05-25, 21:24
Reputacija: 46

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė Volkas »

O kur gi dingo hidroponikos parduotuvė internetinė? "Hidroponika jums" ar kaip ten. Norėjau bio bizz pasiimt, nebegaliu pardes rast :rofl:
"Žmogus negyvena nei dabartyje, nei ateityje. Jis gyvena taip, tarsi niekada nemirtų. Ir galiausiai numiršta taip, tarsi nebūtų gyvenęs." - Dalai Lama
Vartotojo avataras
SnowStorm
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 495
Užsiregistravo: 2011-04-24, 17:10
Reputacija: 15

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė SnowStorm »

Vis gailiuos, kad neuzsiregistravau 4 dienom anksciau :D
Vartotojo avataras
Moderatorius
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 850
Užsiregistravo: 2013-01-28, 20:59
Reputacija: 94

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė Moderatorius »

hah. sveikas sugrįžęs, beje. užsibūsi gal?
pagaliau nebe vienas aš. ateinu - forumas tvarkoj. ačiū
Vartotojo avataras
SnowStorm
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 495
Užsiregistravo: 2011-04-24, 17:10
Reputacija: 15

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė SnowStorm »

Aha, bent jau keleta savaiciu, mat ilsiuosi :x: Galvoju herbariumo skilti aptvarkyt, daugybe visokiu tusciu temu kurios neturi jokios vertes, kitos pasikartojancios arba ne vietoje.
Vartotojo avataras
Moderatorius
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 850
Užsiregistravo: 2013-01-28, 20:59
Reputacija: 94

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė Moderatorius »

joo, aš nebespėju sužiūrėt visko, pavargsta.. kompo nebeturiu, tai sudėtingiau dar. ačiū
Vartotojo avataras
SnowStorm
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 495
Užsiregistravo: 2011-04-24, 17:10
Reputacija: 15

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė SnowStorm »

Kad nelabai kas vyksta cia. Jeigu kadanors taps legali :x: manau forumas kaskiek atsigaus.
ᴄʜɪᴇꜰᴀ ᴅᴀ ʀᴇᴇꜰᴀ
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 135
Užsiregistravo: 2019-09-03, 12:53
Reputacija: 17

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė ᴄʜɪᴇꜰᴀ ᴅᴀ ʀᴇᴇꜰᴀ »

Sveiki,

sugalvojau būdą komunikuoti forume šifravimo pagalba. Mano supratimu, čia tiesiog sudėtingesnis base64 šifravimas... Reikalingas šifravimo raktas ir t.t. O geriausia tai, kad žinantiems tą raktą, šifruotes gliaudyti paprasta kaip 2x2.

Daug nesiplėsiu, tiesiog galima šitaip užšifruoti nuotraukas, tekstą, iš principo, bet kokią skaitmeninę informaciją. Idealiai sueitų dienoraščiams paslėpti. :D
Aišku, žaidimai.. bet kol forume neturime funkcijos, kad dalintis turiniu tik su konkrečiais nariais, kodavimas bent veiktų...

Visas dienoraštis atrodytų panašiai:

Kodas: Pasirinkti visus

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
Tiems, kas turi raktą - iššifruoti labai paprasta. Nulaužti - daug darbo, o ir informacija ne tokia svarbi... Jeigu kam būtų įdomu, savo Stage 1 projektą tokiu formatu pateiksiu :D Turiu temos backupą :D
atostogauju
Vartotojo avataras
SnowStorm
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 495
Užsiregistravo: 2011-04-24, 17:10
Reputacija: 15

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė SnowStorm »

O su kokiais nariais tu nori dalintis? :D
Vartotojo avataras
Moderatorius
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 850
Užsiregistravo: 2013-01-28, 20:59
Reputacija: 94

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė Moderatorius »

aš ir nesuprantu baimių, ypač, kai forumas ir taip ganėtinai saugus.
minėjai, kad forume esi seniau, nei aš, tai turėtum žinot, kad buvo banneris su užrašu "Jus stebi policija".
visi čia esantys žino, ką daro, ir kuo rizikuoja.
o SnowStorm, vyksta forume daug kas. ir chatą turim, ir šiaip daug naujų temų, bei narių
ᴄʜɪᴇꜰᴀ ᴅᴀ ʀᴇᴇꜰᴀ
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 135
Užsiregistravo: 2019-09-03, 12:53
Reputacija: 17

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė ᴄʜɪᴇꜰᴀ ᴅᴀ ʀᴇᴇꜰᴀ »

Saugus. :D Nu tik jau nereikia :D Nepradėsiu vėl diskutuoti šita tema.
Klausiau apie informacijos kodavimą, kokios būtų nuomonės. Nuomones jau gavau, ačiū! :)

EDIT: SnowStorm, su tais, kurie turi mano pasitikėjimą ir patys yra nusiteikę tobulėti :)
Savo laisve nesu nusiteikęs rizikuoti, nors ir turiu didelį užsidegimą padėti groweriams :)
Aišku ir pasidalinti savo projektais norėčiau su liaudimi, tik jau ne su mentais :D

EDIT2: Matote, ką pati valdžia čia kalba. Keldami rizikuojate tik savo kailiu ir forumas jokios atsakomybės neprisiima. Net jei būtų nutekinti asmeniniai duomenys (kurie, neva, niekur sistemoje nesaugomi).
akkmuo rašė: 2019-10-17, 21:17 visi čia esantys žino, ką daro, ir kuo rizikuoja.
atostogauju
Vartotojo avataras
SnowStorm
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 495
Užsiregistravo: 2011-04-24, 17:10
Reputacija: 15

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė SnowStorm »

Forumas yra skirtas anonimiskai taciau viesai diskutuoti. Tau paciam cia idomu butu, jeigu visi postai butu uzkoduoti ir neturetum raktu? O tarkim jeigu tu nori su kaskuo konkreciai bendrauti, gali pasinaudoti pm ir apsikeisti konktaktais kokio messengerio.

Edit: kokius tu asmeninius duomenis suvediai i foruma? :D email? :D
Vartotojo avataras
Ciakis
Guru
Guru
Pranešimai: 1059
Užsiregistravo: 2018-09-19, 03:57
Reputacija: 151

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė Ciakis »

Ner pasitikejimo nerasyk,
Ner galimybes pasislepti ir nerasyk.

Realiai nera prasmes kazka shifruoti jei raktas iskeliauja pas third party.
Pamenu pries 10 metu mes darbe naudojom rsa 512bit raktus :) ble iki dabar juokinga taip koduoti visokias puevas kuriu niekam nereikia :) nes hdd ir taip budavo 7kart zero-one perasomi pasikeitus uzeriui
Bet darbe mane vadina - Veryga
ᴄʜɪᴇꜰᴀ ᴅᴀ ʀᴇᴇꜰᴀ
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 135
Užsiregistravo: 2019-09-03, 12:53
Reputacija: 17

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė ᴄʜɪᴇꜰᴀ ᴅᴀ ʀᴇᴇꜰᴀ »

Teisingai kalbi, Snow. Cikis, tu irgi. Pasinaudosiu patarimais. :V:
atostogauju
Vartotojo avataras
SnowStorm
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 495
Užsiregistravo: 2011-04-24, 17:10
Reputacija: 15

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė SnowStorm »

Nu ka laikas adminui pasireikst del certifikatu :D
Vartotojo avataras
Ciakis
Guru
Guru
Pranešimai: 1059
Užsiregistravo: 2018-09-19, 03:57
Reputacija: 151

Re: Paprasti pliurpalai

Standartinė Ciakis »

Jo, ir keista kaip cia ne lets encrypt :) butu autu updeitas :) maziau galvos skausmo
Bet darbe mane vadina - Veryga
Rašyti atsakymą