Nuotrauka Nuotrauka

Master Kush + Incognito #1 bandymas

Užbaigti auginimo dienoraščiai.
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 519
Užsiregistravo: 2010-02-08, 12:57
Reputacija: 1

Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė Slow Stone »

Sveiki visi, pradėsim.
Vaikų darželis (aka growbox): 33x33x45cm, jame įdiegtos trys 6400k cfl lemputės 2x25w+1x18w (šviesos rėžimas 24/0 ne tiek vegetacijos spartos, kiek šilumos sumetimais) ir 6cm pc propeleris. Oro padavimas pasyvus, ištraukimo dar nėra (kol kas pro tas neikigalo uždaromas dureles viskas vaikšto), bet greitu laiku bus įmontuotas toks pat 6cm pc propeleris.
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ] 3čia projekto savaitė, termometras nuotraukoje rodo 28C.
Žemės: "Žalstos" žemės mišinys gėlėms su agroperlitu. Apsidžiaugiau tokias savo kaime radęs. Prieš tai pamaišiau durpių mišinio daigams su kokiom tai žemėm gėlėms, kurių buvo likę nuo paprastų gėlių, ir keramzitu, tai sušoko viskas į tokį cementą, kad iš trijų bagseedų tik vienas prasikalė, bet visiškai neaugo, kaip užrakintas buvo. Persodinau nupeipelį į puikiąją agroperlitinę ir bando jis vaduotis (tas tolumoj už termometro, jam 3sav, vasario 9 gimimo, pats seniausias ir mažiausias). Trašų dar nenaudojau. Žemių deklaruojamas ph5,5-6,5, dėl visa ko dėjau po gerą žiupsnį pelenų į kiekvieną vazoniuką, matuoklio neturiu, kokia ten dabar ph situacija nežinau, bet auga...
Taigi, kas auga? Šiuo metu 2 incognito iš narkozikų kapšo kokių 4 metų senumo, ir 2 White Label gamybos Master Kushai iš SensiSeeds. Kiek teko skaityt raportų apie MK nete, vis papuldavo Nirvanos gamybos MK, o ten kitokia genetika (koks tai kushas+skunkas), o čia griežtai afgano-pakistano vietinių rūšių vedinys. Nežinia kas užaugs, nors iš lapelių tikra C. afghanica. Užteks įžangos.

[ nuotrauka ] Incognito#02.11 pusantros savaitės.
[ nuotrauka ] MK#02.16 nepilnos savaitės.
[ nuotrauka ] Pirmam plane MK#02.16, antram MK#02.22. Šiandieninė nuotauka. Kadangi mano augalai gana skirtingai sudygę (02.09 - 02.22) nesumislyju normaliosir patogios dienoraščio laiko sistemos. Bet kuriuo atveju 3čia projekto savaitė.
[ nuotrauka ] Incognito#02.11 vakar vėlai vakare buvo išprievartautas..

5 savaitė:
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
6400k spektras ryškiai neskatina stieptis aukštyn, bet nesakyčiau, kad mano atveju tai blogai. Dėl šakojimosi nesiskundžiu. Jau savaitė kaip tręšiu Achemos trąšom lapiniams ir dekoratyviniams augalams "Gabija", NPK - 32-11-21 su mikroelementais. Duodu 1/5 koncetrato, bet kiekvieno laistymo metu t.y. kas 4 dienos. Šiandien palaisčiau kokia tai šaknų stimuliacija "Flortis" ir vakare, o gal ryt persodinsiu. Nu ir paveiksliukai:
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] Incognito#02.09 atrodo dailiai, bet turint omeny amžių ir ūgį...
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] Incognito#02.11
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] MK#02.16 4 savaitės. Savaitė kaip LST.
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] MK#02.22 3 savaitės, turėjo matytis vešli nauja pažąstų augmenija, bet telyponas nesugebėjo...

Foto sesija persodinimui pažymėti :!:
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]

Prasidėjo 7 savaitė, vis dar vegetuojam, lyties dar arba nerodo, arba dar nematau. Toliau tręšiu "Gabija" 1/4-1/3 stiprumo. Buvau palikęs augalus savaitei žmonos priežiūrai (tik laistymui ir purškimui), tai kai kurie išsprūdo iš LST gniaužtų. Per šią savaitę labai norėčiau įsirengt HPS Bloom Box ir ilgai nelaukus jungt žydėjimą, bet... nu gal ir pavyks...
[ nuotrauka ] ir po procedūros [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] Incognito#02.09 7 savaitė. Neūžauga baigia atsigaut.
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] Incognito#02.11 7 sav.
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] MK#02.16 6 sav. Dėjo ūgio šonan.
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] MK#02.22 5 sav. Serious Kush.
Tiek šiam kartui.

9 savaitė Baisiai ilgai vegetavom, būtent vegetavom, o ne augom. Nu bent jau nebaisu, kad pradėjus žydėt nebetilpsim. Žodžiu, išsitraukėm iš ratų visus pagalius ir pajudėjom į naują etapą.
Augalai persodinti 35l kubilan, kurio dugne sluoksnis keramzitinio drenažo, o užpildytas jis juodžemio, durpių substrato, smėlio ir perlito mišiniu. Kažkaip dėjau ant tos dirvos, vis tiek tręšiu cheminėm trąšom, kurios sugadina bet kokį dirvožemį. Jei kada prisigyvensiu iki organikos, tai bus kitas požiūris.
Trąšos: Žalsta Multivit 2,9-4,9-2,9 ir Schultz 10-54-10. Šulcą kažkaip nepagalvojęs pirkau, po to paskaičiau užsienio forumus, tai į šuns dienas visi Šulcą išdėjo - baisiai stipri chemija ir dar turi nedaug mikroelementų, tai todėl ir Žalstos prigriebiau. Kaip nors, atsargiai, pakaitom.
O augalai, kaip augalai. Gal man žlibakystė progresuoja, bet berniukų nuo mergaičių dar neskiriu. Prieš žydėjimą jie gavo parą tamsos, tai neužilgo yla turėtų išlįst iš maišo.
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
Iš sodo namelio statybų:
[ nuotrauka ][ nuotrauka ][ nuotrauka ][ nuotrauka ][ nuotrauka ][ nuotrauka ][ nuotrauka ]


[ nuotrauka ][ nuotrauka ]

Apie Master Kush'ą pagal Google vertėją:
Indijos Afganis hibridas sukūrė iš dviejų tiesa veislininkystės Indica sėklos linijas, kurios buvo surinkti įvairių indų, Kusz. Iš šios zonos kanapių visada buvo vertinami dėl savo dervos gamyba ir magistro Kusz išlaiko šį kokybę, taip pat derliaus aromatą tėvais žemiškas ir aštrus, su smilkalų kvapu. Magistro Kusz skonis primins daugelis rūkalių rankomis trinti Charas hašišo. Tai nenuostabu, nes Kusz piktžolių yra pagrindinis šaltinis Charas. Didžiosios fizinės elektrinę, be proto numbing "Stoney" poveikis daug Indica kamienų.
Žiedinės: 50 - 55 dienų
Išeiga: 100 g
Ūgis: 110 - 130 cm
***
An Indian-Afghani hybrid created from two true-breeding Indica seed lines that were collected in different parts of the Hindu-Kush. The cannabis from this area has always been valued for its resin production and Master Kush retains this quality, as well as the vintage flavour of her parents earthy and pungent, with a hint of incense. The taste of Master Kush will remind many smokers of hand-rubbed charas hashish. This is no surprise, as Kush weed is a major source of charas. A plant of great physical power, without the mind-numbing 'stoney' effect of many Indica strains.
Flowering: 50 - 55 days
Yield: 100 g
Height: 110 - 130 cm
Žiedinės: 8 d.
Trys moterys, vienas bachūrėlis (Incognito#02.09).
Tręšiam Žalsta Multivit 2,9-4,9-2,9 kas antrą laistymą silpnu koncentratu.
Temperatūra dieną apie 25, naktį - žemiau 20. Bus manipuliuojama oro padavimo skylių dangstymu, nes, mano manymu, galima augti ir šiek tiek šiltesnėmis sąlygomis.
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]

Klonų ataka
[ nuotrauka ]
Let the Force be with you

Žiedinės: 2 savaitės
Prispyrus rūkalų deficitui, buvo išbandytos sodo atliekos. Sauja karpinių po klonavimo ir berno genėjimo, keletą dienų padžiovintų mašinų skyriuj.
Skonis: Neatsimenu, kada tokį negardų rūkiau.
Kvapas: Oldschool šalūcha iš karaboko.
Poveikis: Neilgai trukus p.. vis dar nerandu žodžių, TARP KALADĖS IR BORDIŪRO
Sunki Šikna, bet patogi... Kelmų Tūsas truko apie valandą, po puodelio kavos ir cigaretės vėl tapau normaliu kempiniuku.
Kaip sodo atliekoms neblogai...

Laukiu galvų, Incognito#02.11 gražiai krauna, beveik dvigubai greičiau ir daugiau nei masterkushai, tie vos iš preflowerio išeina. Foto kitą kart.

Žiedinės: 19 d.
Pagrindinė naujiena. Diedas pradėjo seks-ataką ir buvo nukirsdintas. Tai buvo pastebėta laiku, todėl aukų išvengta. Kai moterytės pabręs ir jei gerai pasiseks žiedadulkių surinkimas įvyks dirbtinis apvaisinimas. Idėja tokia: IncognitoxMater Kush=Čigonkos kruopos.
[ nuotrauka ] Atlieka.
[ nuotrauka ] Nauda.
Augalų priežiūroje nieko naujo: lempa ta pati, kubilas tas pats, tręšimo/laistymo rėžimas nepakitęs (nu gal kiek drąsiau "Žalstos" duodu), smirdėt nesmirda, kvepėt nekvepia. Iš lėto auga. Incognito#02.11 toliau pirmauja, Masterkushai tempu nepasižymi.
Klonai laikosi normaliai, tik vienam lapai visai nudžiūvo (nuo MK#02.22), bet matosi naujos gyvybės sujudimas pažastyse, gal išsilaikys. Šito sodinau ne viršūnę, bet gabalą iš vidurio šakos ( iš vienos didelė šakos padariau 2 klonus). Šiokį tokį judesį galima įžvelgti ir dar pas vieną kitą, bet fotkėse tai nesimatytų, todėl nefotkinu. Kaip matėt, propagatoriaus nenaudoju, bet pirmą savaitę apipurkšdavau vandenėliu triskart dienoj, todėl drėgmės jų dėžėj netrūko. Šiuo metu jie auga po 2 cfl, viso 50w 6400k. Įsišaknyjimui naudojau Šulco "leisk šaknis" miltukus (pamurgdžiau ~5cm skusto kotgalio) ir kokią tai šaknų stimuliaciją "Flortis", kurią naudoju, griežtai pagal instrukciją. Sodinau į 0,2l tamsius vienkartinius puodelius (su skylutėm), pripildytus durpių substrato daigams ir agroperlito santykiu 3:1.
Kas turi patirties su klonais, gal patartų: kai pasirodys ženklus naujas augimas, tai ir reikš, kad šaknys jau normalios ir galima persodint?
Foto iš trečios savaitės.
[ nuotrauka ] Abu MK kairiau, gale dešinėj diedas Icognito#02.09 (R.I.P.)
[ nuotrauka ] Tas pats, tik apsukta, diedas prieky kairėj, foto kažiko deformuota.
[ nuotrauka ] Tas pats, tik kitaip.
[ nuotrauka ] Incognito#02.11 pagrindinė galva. Lo-Fi.

Žiedinės: 35 d.
Diedas pradėjo seks-ataką [...] Tai buvo pastebėta laiku, todėl aukų išvengta.
Ne visai taip, Incognito#02.11 gavo neplanuotos meilės ir brandina keliolika sėklyčių. Bet situacija nėra beviltiška. MK#02.16 gavo planuotos meilės, tačiau sėklų dar nesimato.

Iš diedo galvų, likusių po apvaisinimo, išėjo GERIAUSIA šalūcha, kokią esu rūkęs per 10 rūkymo metų. Poveikis švaresnis ir stipresnis už bobiškus lapus, galva nepavargsta (net ir praėjus poveikiui!), ir kas keisčiausia, pramušė ant veiklos ir įvairių įžvalgų, nepalyginsi su lapais, kurie subinę priklijuoja prie suolo ir maišą ant galvos užniaukia. Reta pirktinė skunkė tokia įkvepianti pasitaiko. O skonis šilkinis šienelis. Sukau galvą kaip čia yr, to pačio diedo lapai griaužia ir smirdž, o galvos vienas malonumas. Paiškinimą radau tik tokį: kelios dienos praleistos vazelėj berankiojant žiedadulkes, suveikė kaip megaturboflush. Variantas eksperimentam su tikruoju derlium :idea: Dalį reikėtų pamerkt kaip gėles keliom dienom prieš džiovinimą.

Turių šiokių tokių sveikatos sutrikimų. Moteriškėms nustačiau boro trūkumą, tai nuo šulco grįžau prie žalstos, nes ši turi B. Nežinia ar padės, nes visada gali būti ir Ph bėdų, užrakinti elementai ir t.t., bet nei su pirštu anei su liežuviu Ph nepamatuosi, todėl belieka fatališkai stebėt procesą... Taip pat geltonuojam smarkokai, bet to labai nesureikšminu, nes nuo vidurio žydėjimo N trūkumas yra norma...

Klonai laikosi gerai, turiu omeny tuos, kurie prigijo. O prigijo 6 iš 8. Nu ir davai vaizdų :arrow:
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]

Žiedinės: 49 d.
Pagal oficialų MK aprašymą, nuo rytojaus galima galąst peilius ir imt derlių. Bet realiai panašu, jog teks dar 2-3 savaites palūkėt. Tik nežinia ar laiko tiek bus, nes klonai eilėj stovi. Incognito jau beveik pasiruošęs nukirsdinimui (tiesą sakant jau antra savaitė, kaip nuraškau po šakelę, trijų jau nebėr). Tokiam MK vėlavimui įtakos gali turėt įvairūs stresai (pvz. buvom biškį susvilę), bet kadangi visi auga kartu, tai manau problema genetikoj ir/arba neteisingam aprašyme.
Įpatingai didelių pokyčių derliaus kiekybėje nebesitikiu, o tuo, kas šiuo metu užderėję, didžiuotis tikrai negaliu. Atpirkimo ožiais galėtų būt:
1. Aš lochas arba tiesiog bloga karma;
2. Maža lempa. Bet ne, čia bullshit, su 150 tokių priaugina, kad oho;
3. Genetika/sėklos. Visur rašoma, kad kokybiška sėkla yra didelė ir tamsi/raina. MK sėklos buvo mažutės ir žalsganos. Nuo pat pradžių nekėlė pagarbos. Palyginimui, Incognito žymiai gražesnes ir didesnes subrandino, o MK ir vėl brandina tik trupinukus. Nu bet gal jo bruožas toks...
4. PH ir elementų bėdos. Prieš savaitę galų gale nusipirkau ph juostelių akvariumams, pagal jas mano augalų gėrimų ph buvo 7,5-8,5+. O dar pelenų buvo įdėta į žemę... Nenuostabu, kad gelto, vyto, neskubėjo. Kitas įdomus dalykas, nors trys viename kubile, visi elgėsi skirtingai;
5. Nesuvaldytos žiedadulkės. Turint omeny, kad beveik kiekvienam žiedyne yra bent po sėklą, būtų galima nederlių ant to ir nurašyt...
Kaip matot, bėda po vieną nevaikšto. Šios teorijos bus tikrinamos su klonais. Augintojas, įranga ir genetika - tie patys. Atkritus apsėklinimo galimybė, o su ph kovoju acto pagalba. Visai normalų gėrimą galima užmaišyt. Į dirvą dabar nieko nemaišysiu (bus 5,5-6,5, kaip ant maišo rašo), gėrimai 6,4-7,2ph, gal kokį pakenčiamą balansą išlaikysiu. Bus matyt.

Nenusprendžiu tik kokią auginimo technologiją taikyt. Kad būtų tikras palyginimas reiktų taip pat viską daryt, bet taip nuobodu + jau nebėra taip pat, nes MK gavo žirklių, Incognito manau irgi gaus, nes per greitai stiebiasi. O man baisiai knieti juos pakišt po tinklu. Dar turiu paminėt, kad traiškau maigau stiebus ir šakas, tipo supercropinu... Vargšai augalai...
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]

[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ] Pirmą kartą gavo trąšų.
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] Šitos keisti lapai, kaip ligota, bet jos motina lygiai tokius pat turėjo...
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] Topinė, pretenduoja į motinėles. Ši buvo nuFIMinta klonavimo metu, todėl labai sunkiai prigijo. Nedarykti taip namuose. Bet dabar koks medukas auga..

Žiedinės: 9 savaitės
Master Kushas "turi" žydėt 8 savaites, Incognito irgi panaši į greit subręstančią, bet ir po devynių savaičių aš jas dar noriu pabrandint. Daug dar ganėtinai šviežių piestelių žiedynų viršūnėse. O sėklų taurelės (calyx) dar nesutinę ir nesulipę į beveik vientisą apšerkšnyjusį lengvai gintarinio atspalvio gėrį. Tokių, kaip man patinka žiedukų yra tik Incognito pagrindinės galvos šešėlinėj pusėj, o atsuktoj į šviesą veiksmas, atrodo, vis dar tebevyksta.
[ nuotrauka ] Štai, iš jos beliko vos trys šakos, nes ji - tiekėja dūmo kasdieninio. Nekažikokio didumo jos vaisiai buvo, bet kiekvieno nuraškymo kokybė gerėjo, va taip va:
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]

GRRR..BL#T... buvau tiek prirašęs, bet užlūžo ir nuo čia išsitrynė, aa kaip tyngiu iš naujo...

Viena iš MKių lapinga, kad net pikta. Su lapingiausiais budais bus išbandytas water-curingas. Bet iki to gal dvi savaites dar palaikysiu. Vietoj 8 bus 11, keista ne? Nu bet kad anksti joms dar, nors tu ką.
[ nuotrauka ] Ach kaip tikro fotiko reiktų, be makro čia nieko neparodysi...
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
Šiuo metu likę 20 (atrodo) viršūnių. Iki kito derliaus turėtų užtekt...

O klonai užmiršti kieme.
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
Anąkart minėjau, kad gavo trąšų. Tai buvo pirmas kartas; Ph daug maž sureguliuotas, kocentracija 1/4. Biškį sviltelėjo (ypač Incognito), tai daugiau netręšiau, tiesą sakant ir neliejau, nes lietaus vis pasitaiko. Sakyčiau puikiai jiems sekas ir taip, jei ne mano supercropinimo atakos... netyčiom gal tris višūnikes nužnybau... Gumbuotos šakos bus, kaži ar pasimatys išgirtieji rezultatai?..
:arrow: Mano parankinė medžiaga derliaus ėmimo laiko klausimu: When do I harvest? A no bullshit approach.

Žiedinės: 11 savaičių
Šįkart trumpai, nes nelabai yra ką pasakot, reiktų parodyt, bet kaip tyčia tas man sunkiausiai sekas.
MK'ių porelė
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
Nu ką, MK#02.16 galiausiai nukertama. Kvepia ši žymiai įdomiau už Incognito. Kvapas saldokas, kartais paduoda kava, kartais hašu, turiu omeny gyvo augalo kvapą. Gatavo produkto analizės teks palaukt ;)
Atsiprašau už labai prastos kokybės vaizdus.
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]


[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ] Incognito likučiai nukirsti prieš keletą dienų, iš viso ji žydėjo 10+ savaičių. Poveikis šios niekuo neypatingas, elementarioji gandžikė, ne veltui bagseedas, gatvėj tokios tikriausiai nemažai klajoja. Kai suvoki, kad namuose gali bet kurią (teoriškai) pasaulio veislę užsiaugint, užsinori rast kažką gurmaniškesnio, skirto būtent pačio asmeniniam charakteriui ir pan. O ši... ir taip tingiam žmogui dar daugiau tingėjimo prideda.

Šiuo metu mano herbariumas labai ištuštėjęs, MK#02.22 leidžia paskutines dienas...
[ nuotrauka ]

Žurnalo pabaiga
(informacijos kiekį atperka nuotraukų dydis)

MK#02.16
[ nuotrauka ]

MK#02.22
[ nuotrauka ]

Va taip atrodė pilnai išdžiovintos gėrybės. Antroj fotkėj galvos gal atrodo pūstesnės, bet iš tikro jos žymiai retesnės už MK#02.16. Planai išbandyti watercuring'ą žlugo prasidėjus atostogų gastrolėms, teko tiesiog pakabint malkinėj, žodžiu pirmas derlius apdorotas įprastais tradiciniais būdais. Iki sugrūdant slovikan, gandžikė prakabojo porą savaičių (kol gastroliavau). O sugrūsta slovikan atrodo taip:
[ nuotrauka ]

Stiklainis 1l talpos, jame tai, kas liko po gastrolių. Viso to turi užtekt iki kito derliaus rugpjūčio antroj pusėj (manau, kad tikrai užteks).
Kadangi svarstyklių neturiu, apie derliaus kiekybę kalbėti galiu tik laiko atžvilgiu. Pvz. Incognito rūkiau (aišku jam dar beaugant) maždaug 6 sav, 2-4x dienoj (bet rūkiau viską išskyrus stiebus ir šaknis). MK#02.16 (iš pirmos fotkės) sūrukiau pusę augalo (bet jau ne vienas pats) per vieną intensyvią atostoginių gastrolių savaitę.
Šiuo metu rūkau trim'ą (aka sugarleaves), o bud'ai curinas toliau. Trimas poveikiu jau nenusileidžia budams, tik skonis aštresnis. Cackintis su tokiu kiekiu (gera sauja) ir gamint hašą tikrai neapsimoka. Kas link hašo, nugramdžiau žirkles ir suvoliūgavau rutuliuką sulig dideliu grikiu, paseivinau, po kito derliaus jis dar paaugs, o kai paugs tiek, kad užteks ne man vienam, išbandysiu.
Skonis, kvapas ir barabanas. Nemoku apie tai vaizdžiai pasakot, galiu pasakyt tik tiek, kad vienokio ar kitokio kusho Vilniuje tikrai papuldavo nusipirkt, nes skonis ir kvapas labai pažįstamas (ir vienas mėgstamesnių), o poveikis užtikrintas, bet nenuniokojantis. Geras rytinis džionis visai nepamaišydavo mosuot baidarių irklais, anaiptol, arcade mode on ir davai davai...

Ir apie klonus
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
Galutinai nusprendžiau klonus augint lauke, todėl indooro dienorašty apie juos daugiau neberašysiu. Nors ten vyksta gana įdomus vazoninis outdoor lst supercropping eksperimentas. Labai įdomu man bus palygint savo 4 mergaites, su jų dviem sesėm padovanotom draugui ir augančiom be jokių intervencijų.

Tai tiek. Tikiuosi, kad besimokydamas pats, kažkokios naudos ar bent įdomumo suteikiau ir kitiems.
Smagaus ir saugaus auginimo :!:
Paskutinį kartą redagavo Slow Stone 2010-07-28, 15:29. Iš viso redaguota 19 kartus(ų).
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
nesvarbus
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 328
Užsiregistravo: 2008-10-29, 15:51
Reputacija: 1

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė nesvarbus »

nu grazu grazu, sveikinu, kaip pirmam kartui neblogai gaunasi, patarciau persodint i didesnius vazonus, jei tik tiek vietos turi tai bent jau SIEK TIEK didesnius ;)
NARKOTIKAMS NE !
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 519
Užsiregistravo: 2010-02-08, 12:57
Reputacija: 1

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė Slow Stone »

nesvarbus rašė:nu grazu grazu, sveikinu, kaip pirmam kartui neblogai gaunasi, patarciau persodint i didesnius vazonus, jei tik tiek vietos turi tai bent jau SIEK TIEK didesnius ;)
Ryt persodinsiu į 2l vazonus (dabar 0,7l), balandžio pradžioj turėtų būti sukonstruotas "tikrasis" growboxas su 150hps. Tai bus dar vienas persodinimas.
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
nesvarbus
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 328
Užsiregistravo: 2008-10-29, 15:51
Reputacija: 1

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė nesvarbus »

nu saunei tu cia, tik gal 150hps gali truputi nusivilti, geriau iskart 250 det ant tiek augalu, na priklausomai koki plota imsi, seip patarciau iskart 400w daryt 1m2 jeigu bus, nu bet kaip pirmam tai jei dar nenusipirkai 150 tai iskart imk 250w visais santykiais lyginant 150 ir 250 tau neverta det pirmo varianto :)
NARKOTIKAMS NE !
eric
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 585
Užsiregistravo: 2009-06-23, 00:50
Reputacija: 0

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė eric »

nesvarbus rašė:nu saunei tu čia, tik gal 150hps gali truputi nusivilti, geriau iskart 250 det ant tiek augalu, na priklausomai koki plota imsi, šiaip patarciau iskart 400w daryt 1m2 jeigu bus, nu bet kaip pirmam tai jei dar nenusipirkai 150 tai iskart imk 250w visais santykiais lyginant 150 ir 250 tau neverta det pirmo varianto :)
Viskas priklauso nuo ploto,gal pagal jo plota 150w hps yra geras sprendimas. Kam bereikalo elektra svaistyt ant 250w,jei gali ir ant 150w
nesvarbus
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 328
Užsiregistravo: 2008-10-29, 15:51
Reputacija: 1

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė nesvarbus »

nu vaizdas toks kad sneki tam kad sneket, taigi pats paziurek, 4 augalai, nu gerai minimaliai jam reikia 0.5m2 (netikiu kad ir i toki plota sutalpins jei persodins i didesnius nei 2ltr vazonus) taip kad zmogui reik duot teisinga patarima, as nesu profesionalas, taciau jau tiek patyres esu kad galeciau patarti net nemastyt apie tuos 150w, nes visais atzvilgiais, neapsimoka lyginant su 250w. Tik va jei lyginsi 250w ir 400 tai jau reik mastyt apie finansus ir ploto isnaudojima, profesionalai ant 1m2 deda 600w, nu pats manau vienam kvadratui, pradziai uztenka 400w. O pirmiem bandymam, ir 250w uzteks, tik manau zmogus jei mastys teisingai tai keis i 400w po pirmo auginimo. Nu zodziu kazkaip taip :):) sekmes !

p.s manau kad 100w+ tai paskaiciuokim, gaunasi 15-16lt daugiau per menesi. Nu tai 2 men zydejimo, dasimeta 30-30keliais litais daugiau, matematika elementari, o derlius bus didesnis :)

PAPILDAU:
Nu gerai zmogau, apsiskaites matau esi, taciau viska ivertinsim galutiniame rezultate, idomu, ar as taip jau pats sudeliauju cia taip snekedamas. P.S nu as pradejau nuo 250w, bet po pirmo auginimo iskart meciau 400w, aisku nuo aukscio daug kas priklauso, tik nepamirsk, kad perjungus i zydejima, jei saknim bus pakankamai vietos (o jos tikrai bus jei sodinsi i didesnius nei 2ltr) augalas paaugs dar 1/3 +- mazdaug ! O LST darant tai ir ploto reikes daugiau, tikrai netikiu, kad sutalpintum 6-9 augalus darydamas LST ir augindamas didesniuose nei 2ltr vaz., nors nelabai tikiu ar ir 6-9 tilptu 2ltr vaz. na bet tiksliai cia nepasakysim nei vienas, pats viska pamatysi ;) SEKMES ! Grazus darbas, sveikintina.
Paskutinį kartą redagavo nesvarbus 2010-03-20, 15:45. Iš viso redaguota 1 kartą.
NARKOTIKAMS NE !
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 519
Užsiregistravo: 2010-02-08, 12:57
Reputacija: 1

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė Slow Stone »

Nu aš nutaręs 150 hps dėt. Plotas 55x55 bus. Auginsiu improvizuotam soilbede. Dėl lempos galingumo galutinai apsisprendžiau apsilankęs icmag'o 150w HPS Club and Resource Guide http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=20729. Auginimo ploto didint neketinu, bet esu tikras, kad sutalpinčiau ir 6 ar 9 augalus. Viskas juk priklauso nuo to kiek leisi augalui bujot, ir lempos stiprumas turi būt pasirenkamas ne tik pagal daržo plotą, bet ir pagal tai kokio aukščio bus augalas, kiek giliai skverbtis šviesai teks į lapiją. Tam ir sugalvotas LST, kad reiktų ne tokios didelės skvarbos. Mano plote galima ir vieną augalą augint, be jokio modeliavimo, bet jis bus neekonomiškai išsikerojęs, virš metro aukščio,tokiu atveju 150hps tikrai nelogiškas sprendimas. Esmė ne kiek turi vatų, bet kaip efektyviai juos naudoji - gramo/vato santykis. Būkim protingi, auginant su 400w pilnai tai išnaudojant ir pasiekus didesnį nei 0,5g/w santykį aš būnu aptekęs žole. Jei seksis perkopt o,5g/w su 150w, gautūsi 70++g, jau tai būtų daugiau nei pakankamai. Aišku pirmą kart auginant, neverta vegetacijoj būnant derliaus skaičiuot, bet tikslus išsikelt ir stengtis jų siekt reikia.
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
Sokan
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 503
Užsiregistravo: 2007-12-05, 14:35
Reputacija: 3

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė Sokan »

Geras pasirinkimas;} tas threadas icmag`e tikrai ikvepiantis:)))
eric
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 585
Užsiregistravo: 2009-06-23, 00:50
Reputacija: 0

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė eric »

nesvarbus rašė:nu vaizdas toks kad sneki tam kad sneket, taigi pats paziurek, 4 augalai, nu gerai minimaliai jam reikia 0.5m2 (netikiu kad ir i toki plota sutalpins jei persodins i didesnius nei 2ltr vazonus) taip kad zmogui reik duot teisinga patarima, as nesu profesionalas, taciau jau tiek patyres esu kad galeciau patarti net nemastyt apie tuos 150w, nes visais atzvilgiais, neapsimoka lyginant su 250w. Tik va jei lyginsi 250w ir 400 tai jau reik mastyt apie finansus ir ploto isnaudojima, profesionalai ant 1m2 deda 600w, nu pats manau vienam kvadratui, pradziai uztenka 400w. O pirmiem bandymam, ir 250w uzteks, tik manau zmogus jei mastys teisingai tai keis i 400w po pirmo auginimo. Nu zodziu kazkaip taip :):) sekmes !

p.s manau kad 100w+ tai paskaiciuokim, gaunasi 15-16lt daugiau per menesi. Nu tai 2 men zydejimo, dasimeta 30-30keliais litais daugiau, matematika elementari, o derlius bus didesnis :)

PAPILDAU:
Nu gerai zmogau, apsiskaites matau esi, taciau viska ivertinsim galutiniame rezultate, idomu, ar as taip jau pats sudeliauju čia taip snekedamas. P.S nu as pradejau nuo 250w, bet po pirmo auginimo iskart meciau 400w, aisku nuo aukscio daug kas priklauso, tik nepamirsk, kad perjungus i zydejima, jei saknim bus pakankamai vietos (o jos tikrai bus jei sodinsi i didesnius nei 2ltr) augalas paaugs dar 1/3 +- mazdaug ! O LST darant tai ir ploto reikes daugiau, tikrai netikiu, kad sutalpintum 6-9 augalus darydamas LST ir augindamas didesniuose nei 2ltr vaz., nors nelabai tikiu ar ir 6-9 tilptu 2ltr vaz. na bet tiksliai čia nepasakysim nei vienas, pats viska pamatysi ;) SEKMES ! Grazus darbas, sveikintina.
Blemba paskaitei,kad kazkas naudoja 250w ir pagal tave blemba visi turi naudot maziausiai 250w ane? jei plotas 50x50 ,tai nafik jam reikia 250w hps? Kam svaistyt pinigus ant elektros,jei gali apsviest toki plota pilnai su 150w HPS. Cia viskas skaiciuojama pagal plota. naudojau 400w HPS,o dabar naudoju 150w CFL ir man to per akis. Supranti ne kiekvienas nori is pirmo karto uzsiaugint tiek,kad visiems metams uztektu. As mieliau auginu kelis kart po maziau,nei viena kart daug. Cia pagal zmogaus poreikius.
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 519
Užsiregistravo: 2010-02-08, 12:57
Reputacija: 1

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė Slow Stone »

Taika ir Ramybė!

nesvarbus, ten kur apie 9 augalus būdoj, tai jei SOG 12/12 nuo sėklos daryčiau, bet pirma tokiems bairiams sėklų žiupsnį užgyvent reikia. O šiaip tai ačių už dėmesį, nenustok stebėt proceso!

Sokan, tavo liuks pc-jungle :V:
eric rašė: As mieliau auginu kelis kart po maziau,nei viena kart daug. Cia pagal zmogaus poreikius.
Ir pagal pomėgius. Augint smagu, o kuo mažiau užsiauginsiu, tuo greičiau žmona leis naują partiją pradėt

Palikau augalus savaitei. Teko atvažiuot sostinėn reikalų tvarkyt. Prietopačio prisipirksiu įrangos. O ūkį žmona prižiūrės, nežinau ką rasiu gryžęs, tikiuosi nebus pasiutę augt, ankšta pasidarytų, nebesusitvarkytų pati. Ot būtu geras jei įmestu ji naujienų, bet kur tau... Reiks primint, kad lapiją kasdien nupurkštų vandenėliu
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
Lasas
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 146
Užsiregistravo: 2010-03-17, 20:26
Reputacija: 0

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė Lasas »

grazi spintele :) ir toliau taip darbuokis :!:
Parodyk papus
Boomnock
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 108
Užsiregistravo: 2010-04-09, 18:37
Reputacija: 0

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė Boomnock »

Master kush... Mano mėgstamiausia gėlytė :D . Keep it up!!
, bet tai tik mano nuomonė.
Sokan
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 503
Užsiregistravo: 2007-12-05, 14:35
Reputacija: 3

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė Sokan »

yoyo, nice setup pal:) tvarkingai viskas..as kazko panasaus noreciau. grazu:) stebesiu kaip tau seksis:) keep it up.
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 519
Užsiregistravo: 2010-02-08, 12:57
Reputacija: 1

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė Slow Stone »

Nu ką... į pagrindinę žinutę nerašau, nes čia tik preliminarios šnekos. Didžiosios Incognito#02.11 viršūnėj pasirodė siūlai! Tuo tarpu MK#02.22 turi įdomią Y formos, nors nekirptą, šoninę šaką, ir šios pažasty kraunas vynuogių kekė. Nelabai džiugu... bet kaip tėvas, būtų šaunus augalas... Likusi pora neišsiduoda, bet tikiuosi blogiausio, kažkaip neša į prekiaušus; bet kuriuo atveju, ateinančią savaitę pradėsiu daigint likusias MK sėklas, tik nežinau ar ta istorija bus čia papasakota...
P.S. Artimiausiu metu iš mano foto nebūtų jokios naudos, nes telefonas nesugeba tokių subtilybių pagauti...
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
Lasas
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 146
Užsiregistravo: 2010-03-17, 20:26
Reputacija: 0

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė Lasas »

Grazus atograzu miskas :x: :D o temperatura pakelk siektiek nakti, nes gan zema
Parodyk papus
edgy
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 190
Užsiregistravo: 2009-11-14, 00:33
Reputacija: 0

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė edgy »

graži kultyvacija! Puikiai atrodo
Just a regular boy with irregular dreams.
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 519
Užsiregistravo: 2010-02-08, 12:57
Reputacija: 1

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė Slow Stone »

Malčik Inside
[ nuotrauka ]
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 519
Užsiregistravo: 2010-02-08, 12:57
Reputacija: 1

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė Slow Stone »

Kotelis rašė:maciau zydejimo pabaigoje visus veduoklinius lapus nukirpai ? :)
Aš karpiau tik tuos, kurie galvas užstojo. Man labai smarkus geltonavimas įsimetęs buvo (ypač į vieną iš jų), tai aš tuos nugeibusius ir nurinkdavau, bet plėšdavau tik tuos, kur jau jokio pasipriešinimo nerodydavo. Taip po truputį liko nuogi stagarai. Čia ph reikalai. Šiaip ant kotų vėduoklinius lapus palikčiau, tik augančius iš galvų šalinu.
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
eric
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 585
Užsiregistravo: 2009-06-23, 00:50
Reputacija: 0

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė eric »

Butinai parasyk kiek nuo kiekvieno augalo iseis sauso derliaus,kai jau nuskinsi viska. Galvoju apie 150w HPS,noriu paziuret ka isspaudei.
Slow Stone
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 519
Užsiregistravo: 2010-02-08, 12:57
Reputacija: 1

Re: Master Kush + Incognito #1 bandymas

Standartinė Slow Stone »

Nuliūdinsiu dviem būdais:
a) Neturiu svarstyklių ir jos nestovi būtinųjų pirkinių sąraše.
b) Šis auginimas gana prastas. Rašiau 5 priežastis galėjusias lemti nevykusius rezultatus. Juos bandysiu pagerint su klonais.

O ką žmonės užaugina po 150 hps pamatysi paspaudęs čia: 150w HPS Club @ ICMAG

P.S. Derliaus yra pakankamai, jei jo užtenka iki kito derliaus!
...paspausk, bus bairiookas...
...............2.20 + 2.20 = 4.20
Tema užrakinta
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas