Nuotrauka Nuotrauka

White Widow Auto

Mielas dienorašti...
Willdish
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 331
Užsiregistravo: 2009-03-03, 00:00
Reputacija: 0

White Widow Auto

Standartinė Willdish »

W.W. Auto

..Sveiki kolegos, tai va padarysiu mazuti dienorasti - (micro grow)….

Rusis: “White widow auto” is lowlife..
[ nuotrauka ]

Boxas: 44cm x 19cm x 40cm – Pc deze..
[ nuotrauka ]

Apsvietimas dabar: 2 x26w – 2700k + 1 x 18w – 4000k = 4350lm.. (CFL)
[ nuotrauka ]

Sviesu rezimas: 2o/4 visa auginima..

Ventiliacija: iputimas - 12v istraukimas – 12v pc cooleriai…

Substratas: Sunku paaiskinti ka naudoju nera nei lt vertimo nei anglu ant pakuociu, bet vienos skirtos daiginimui bei maziem daigams, o persodinant i didesnius vazonus naudosiu zemiu mixa su polistirolio “trupinukais”  Ph – 6,0 – 6,2 NPK –14–7-15..
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]

Vazonai: 1.5l, jei matysiu,kad veliau nepakanka tokio litrazo, bandysiu persodynti i maisus, nes didesni vazonai i boxa netelpa..

Auginimo metodas: priklausomai nuo to kaip vystisis ir kiek vietos i auksti bus jiems. Jei viskas ok,tada paprastas, jei trukumas bandysiu daryti LST iki auginimo galo...

Temperatura: Laikosi 29-30C

Trasu nenaudosiu!

Seed’u info: Automatic White Widow Seeds - a hybrid ruderalis dwarf strain bred by Lowlife Seeds.
Autoflowering White Widow
Autoflowering White Widow is the dwarf version of the strain which has proved to be a legend for more than fifteen years now. Since the mid 1990s fans have raved about the qualities of White Widow, ever-popular in the Amsterdam coffee shops and further afield. With the ever increasing popularity of auto ruderalis hybrid crosses it was only a matter of time before a seedbank produced an autoflowering White Widow strain.
Lowlife Seeds version is a cross of their Auto AK47 with a special old-skool Colombian breeding strain from Amsterdam. This is real one-hit-wonder stuff.
Automatic White Widow specifics:
• Cannabis genetics: Auto AK47 x Colombian
• Type: Sativa / Ruderalis / Indica
• Flowering: 7 - 8 weeks
• Harvest: 10 weeks from seed
• Environment: Indoors, outdoors, greenhouse
• THC: High
• Seeds in pack: packs of 5 automatic cannabis seeds
Lowlife Seeds Automatic White Widow Seeds

Is auginimo, nieko daug nesitikiu, rukimo maratonas yra stipriai sumazintas kuri laika jau,
tad tikrai labai dziaugciausi, jei pavyktu nuo meduku apie 10g. nuimti ir iki vasaros,
buciau ramus :D :V:

Laukiu jusu pastebejimu, patarimu, pagirimu ir t.t.. :D



2011.02.02 - Buvo padetos sudaigynti 3 seed'ai. Visos 3 sudygo...



2011.02.04 - pasirodo daigiukai..
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]

2011.02.11
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]

2011.02.12
[ nuotrauka ]

2011.02.16 Pirmasis bandymas daryti kaska panasaus i LST :]
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]

2011.02.21
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
Augaliukai po truputi auga, eme skleisti nebloga kvapeli, tik vat jokiu pozymiu nerodo dar... 8)

2011.03.02
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]

Tai va augaliukam lygiai mienuo, lyties dar neparode, regis busiu susidures su prastos genetikos autu, beto regis turiu problemu su ph kasko tai eme geltonuoti lapai... Ilgiau nebelauksiu ir jungsiu nuo rytojaus 12/12 ziuresim kas toliau bus..

2011.03.11
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]

Nieko gero cia pas mane, augalai prabuvo virs savaites 12/12 rezime, o kaip matote niekas nesikeicia, lyties nerodo, augimas apstojo. Sia para buvau padares -+ 26h tamsos ir laikysiu dar savaite 12/12 jei visivien niekas nepasikeis, tuomet dienorastis bus neisbaigtai uzbaigtas... :)


2011.04.04
Stai ir zydim. :) Ilgai neatnaujinau,nes nebuvo galimybiu,merginos jau sunkiai telpa i boxa, butu viskas gal buve ok,bet buvo pradetas lst metodas, ipusejus jam man teko truputi isvykti,tad draugas priziurejo jas,o jisai nelabai isvis ka nusimano sitam reikale tai tik laiste jas ir lst gavosi neuzbaigtas, o man gryzus ziuriu,kad augaliukai stiprei paauge ir vos telpa viduj, bet nieko laikysiu kiek imanoma cia, o jei pritruksiu vietos yra ir didesnis boxas tik nepilnai irengtas dar. Pacios ziedu uzuomazgos pasirode tik pries 17d. tad zydes dar ilgai, aprasymo konkreciai viskas neatitinka ir jokia cia auto rusi nera istikro, bet dziaugiuosi, kad prazydo bent jau.. :D Stai keletas foto. :x:

[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]

2011.04.13
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ]

Ziedai vystosi (dideja) nelabai zymiai,turbut todel, kad augalam jau permazi vazonai ir nenaudoju trasu,bet nieko, cia mikro auginimas,regis busiu tiksliai nuspejes kiek g. isaugs. :D Plaukeliai jau vietom ganetinai rudi,tik gaila,kad neturiu mikroskopo negalesiu paziureti kada tinkamiausias laikas skinti bus...

2011.04.29
Ziurim ka turim? Taigi vienam augaliukui siandien buvo ivikdyta egzekucija, vienas is trieju prisirpo greiciau neigu kiti du, tad atskyriau ji ir daviau miego 30h. O siandien prigule i sloininka :D (water curing) derliaus didelio nebuvo nuo jo, bet per visus tris manau pakaks iki vasaros atostogu. :) Kitus du planuoju jau sekmadieni irgi nuimti. Beto nusprendziau patikrinti ar water curing dziovintu budu dumelis tikrai skirsis nuo iprastai isdziovynto, tad kitus du arba viena dar neapsisprendziau,bet dziovynsiu iprastrai, o poto ziuresim kokie + ir - bus tarp ju... Beje jau teko siu dumu paragauti, sunku buvo per velyku iseigines atsispirti, tad grameli nukirpau, pasoviau i orkaite, sukonstravom pora kasecioku ir viena ju tryse pakurem. Ir ka jus manot? Skonis buvo tikrai geras galiu pasakyti rukese labai svelniai ir skaniai, rukem surukem greitai,parukius kaskaip visi nusiteikem, kad nieko gero is poveikio silpnokas,bandziau teisinti sita duma slpnas jog orkaitei dziuves,bet po to praejo 5min ir visi pakeitem nuomone buvo konkretus stiprus stone visi nebepajudejom ir pradejom stipriai svaigti.. Tad laukiu nesulaukiu kol naturaliai pradzius.. :] :D Stai dar keletas nuotrauku.

[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]

..Ir like du..
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]

Tai tiek siam kartui. ;)

2011.05.02
Likusieji du siandien irgi baige sirpti..
[ nuotrauka ]

O dzius ten kur ir augo su puike ventilecija 20 - 22 laipsnio temperaturoje.
[ nuotrauka ]
________________________

Sveiki gyvi. Buvau truputi uzsiemes, tad pamirsau ideti smoke reporta. Tagi abu derliai isdziuve,tamsesnis is "vaterio" sviesesnis paprastai dziuves :) Vater curinga dariau 4 paras ir po to padzioviau prie kito dziuti. Isdziuvo per dvi paras visiskai sausai, bet zinoma leidau dar pabuti ilgiau.O Kalbant apie skoni,stipruma,ziedo dydi isdziuvus, tai pajutau visus siuos punktus. :) "Vaterio" Ziedas matot patys yra truputi mazesnis tamsesnis, bet jis toks pilnesnis kietesnis, bet labiau kudesnis atrodo,
o tas kitas netrupa suspaudus, toks maigomas ir nepilnas kai anas. Bet va skonis tai tikrai jauciasi geresnis kas patiko labiauseaiai,dingo tas toks specifinis skonis,visas aitrumas, kai rukai suktine, jausmas lyg trauktum per bonga su vandeniu ir ledukais salta skanu duma. :D O iprastai dziuve ziedai irgi nera bjaurus.
Stiprumas siek tiek mazesnis, siuo atveju tik geriau man, nes si rusis man jau perstiproka, bet nera jau labai didelio skirtumo. Tad galiu tikrai pasakyti, kita karta jeigu derlius butu gerokai didesnis dziovinciau tik vater curing budu. Na, o rusies poveikis tai grinai stone, body stone, mazas ketvirtukas gana stipriai suniokoja ir akys kaip mat stipriai sukraujuoja. :D Cia ir baigsime, dekui visiem, kad skaitete, uz pastebejimus ir nuomones. Sekmes..
[ nuotrauka ] [ nuotrauka ] [ nuotrauka ]
Paskutinį kartą redagavo Willdish 2011-05-12, 20:55. Iš viso redaguota 10 kartus(ų).
Vartotojo avataras
Jah
Moderatorius
Moderatorius
Pranešimai: 1439
Užsiregistravo: 2010-04-11, 15:59
Reputacija: 24

Re: White Widow Auto

Standartinė Jah »

Didziausios sekmes! :) :x:
PsY
Guru
Guru
Pranešimai: 1292
Užsiregistravo: 2009-10-27, 13:45
Reputacija: 1

Re: White Widow Auto

Standartinė PsY »

kažin ar pc dežėi tilps visi 4
PsYchotherapist
Legalus
Guru
Guru
Pranešimai: 1585
Užsiregistravo: 2007-09-04, 11:01
Reputacija: 1

Re: White Widow Auto

Standartinė Legalus »

Keturiu ir nera :D
vaikai nenarkokit vartotiku.
runkelis
Guru
Guru
Pranešimai: 3285
Užsiregistravo: 2007-04-11, 18:24
Reputacija: 17

Re: White Widow Auto

Standartinė runkelis »

bus daugiau negu 10g.sekmes!
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Discount
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 381
Užsiregistravo: 2009-11-26, 01:44
Reputacija: 0

Re: White Widow Auto

Standartinė Discount »

Padaryk skylę oro iėjimui. Nes dabar kaip matau fotkej tai ventikas istraukimo tiktais. Pataisyk mane jeigu yra :D. Bei žinoma sėkmės :V:
GF-Z
Pažengęs
Pažengęs
Pranešimai: 122
Užsiregistravo: 2011-01-21, 17:55
Reputacija: 0

Re: White Widow Auto

Standartinė GF-Z »

galiu užduot klausimą?
Kas geriau ar 120mm geras ventikas ištraukimui, ar geriau kad įpūstų ir tuo pačiu judintų augalus? Nes oras pasyviai išeina per kitą angą, tą pats patikrinau ;)
Valstybės priešas, tik kodėl - neaišku...
Pinigai pavergia žmogų, tik protingas žmogus sugeba nepasiduoti pinigų gundomam "high'ui" kuris turi dideles lomkes. Jauni - palūžta pirmi.
PsY
Guru
Guru
Pranešimai: 1292
Užsiregistravo: 2009-10-27, 13:45
Reputacija: 1

Re: White Widow Auto

Standartinė PsY »

nu man rodos geriau kad vienas ipustu kitas išpustu
PsYchotherapist
Willdish
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 331
Užsiregistravo: 2009-03-03, 00:00
Reputacija: 0

Re: White Widow Auto

Standartinė Willdish »

Discount rašė:Padaryk skylę oro iėjimui. Nes dabar kaip matau fotkej tai ventikas istraukimo tiktais. Pataisyk mane jeigu yra :D. Bei žinoma sėkmės :V:
Yra ir iputimas ten zemiau virs to kur matosi, tik esu pridenges cd deklu, nes kitaip labai atsaldo pirmutinio vazono dugna, o tai negerai saknim manau, siaip ipucia tikrai pakankamai oro, tik vat beda dbr esu isjunges ta 4000k lempute del temperaturos, nes kai viso 3 dega tada temperatura buna 41c o su dviem 31c. Kaip galeciau dar sumazinti temperatura? :V:
Paskutinį kartą redagavo Willdish 2011-02-18, 21:08. Iš viso redaguota 1 kartą.
Sokan
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 503
Užsiregistravo: 2007-12-05, 14:35
Reputacija: 3

Re: White Widow Auto

Standartinė Sokan »

eo, siulau pasidaryt vazonika is kartono per visa deze, itempt i siuksliu maisa, kad neistirptu...daug drenazo dugne,kad neputu saknys ir opapapa :)
Willdish
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 331
Užsiregistravo: 2009-03-03, 00:00
Reputacija: 0

Re: White Widow Auto

Standartinė Willdish »

Sokan rašė:eo, siulau pasidaryt vazonika is kartono per visa deze, itempt i siuksliu maisa, kad neistirptu...daug drenazo dugne,kad neputu saknys ir opapapa :)
Galvojau apie tai. Visu pirma niekur nerandu drenazo, nes ne Lt cia viskas vyksta, antra LST sunkiau daryti be vazonu, kasko tai nenori laikytis i zeme ismeigus, gal kad puri zeme, nesutrombuota... Beto, gali buti, kad veliau iseis perkelti i nauja boxa - didesni, tuomet butu viskas ok, galeciau paimti ir didesnius vazonus... ;)
Sokan
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 503
Užsiregistravo: 2007-12-05, 14:35
Reputacija: 3

Re: White Widow Auto

Standartinė Sokan »

aisku :) kaip tau tik patogiau. siaip pirma karta matau auto ww...stebesiu :)
Willdish
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 331
Užsiregistravo: 2009-03-03, 00:00
Reputacija: 0

Re: White Widow Auto

Standartinė Willdish »

Sokan rašė:aisku :) kaip tau tik patogiau. siaip pirma karta matau auto ww...stebesiu :)
Dabar ziurejau sitos rusies dienorasti uzsienio forume, va dabar si menesi augina irgi sita pacia, ir zmogus raso kad sitas ww. auto istikro nera auto. Jam ji nepradejo zydeti nurodytu laiku. Ijunge 12/12 sviesu rezima ir visvien apskritai jokiu ziedu neparode dar per 3 savaites, tai dabar baiminuosi, kad ir man nebutu tas pats... Ir isvis kaip taip gali buti?? 8E
PsY
Guru
Guru
Pranešimai: 1292
Užsiregistravo: 2009-10-27, 13:45
Reputacija: 1

Re: White Widow Auto

Standartinė PsY »

numesk nuoroda to dienoraščio
PsYchotherapist
Willdish
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 331
Užsiregistravo: 2009-03-03, 00:00
Reputacija: 0

Re: White Widow Auto

Standartinė Willdish »

Va cia, tik uzsireginti reikia,kad foto matytum :) http://forum.grasscity.com/indoor-marij ... c-led.html
4apa
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 781
Užsiregistravo: 2010-04-14, 15:59
Reputacija: 0

Re: White Widow Auto

Standartinė 4apa »

Willdish rašė:
Sokan rašė:aisku :) kaip tau tik patogiau. siaip pirma karta matau auto ww...stebesiu :)
Dabar ziurejau sitos rusies dienorasti uzsienio forume, va dabar si menesi augina irgi sita pacia, ir zmogus raso kad sitas ww. auto istikro nera auto. Jam ji nepradejo zydeti nurodytu laiku. Ijunge 12/12 sviesu rezima ir visvien apskritai jokiu ziedu neparode dar per 3 savaites, tai dabar baiminuosi, kad ir man nebutu tas pats... Ir isvis kaip taip gali buti?? 8E
broko pasitaiko. ir nesinoretu tiketi, kad zinomo breederio produktas butu nestabilus ar kitaip kaipnors neatitinkantis aprasymo. laikas parodys praktiskai.
Willdish
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 331
Užsiregistravo: 2009-03-03, 00:00
Reputacija: 0

Re: White Widow Auto

Standartinė Willdish »

Keletas nauju foto.. ;)
PsY
Guru
Guru
Pranešimai: 1292
Užsiregistravo: 2009-10-27, 13:45
Reputacija: 1

Re: White Widow Auto

Standartinė PsY »

aš nesuprantu kaip jus užuodžiat kažkoki kvapa kai augalas vos 10cm manai keistai skamba gal jum su uosle blogai arba če tik fantazija ar kažkas tokio xDD
kai jau žydi tada jau kitas reikalas bet kai jis toks mažylis ir jau sakot kad kvepia neisivaizduoju kiek teko augint nei karto toks augalas nesklaisdavo kvapo
PsYchotherapist
Willdish
Patyręs
Patyręs
Pranešimai: 331
Užsiregistravo: 2009-03-03, 00:00
Reputacija: 0

Re: White Widow Auto

Standartinė Willdish »

PsY rašė:aš nesuprantu kaip jus užuodžiat kažkoki kvapa kai augalas vos 10cm manai keistai skamba gal jum su uosle blogai arba če tik fantazija ar kažkas tokio xDD
kai jau žydi tada jau kitas reikalas bet kai jis toks mažylis ir jau sakot kad kvepia neisivaizduoju kiek teko augint nei karto toks augalas nesklaisdavo kvapo
Su uosle viskas gerai :D patikek ieitum i kambari pajustum sita gerai zinoma kvapeli uzkarto, net kvepalus tuos aliejinius kiaurai musa, o as miegu dar sitam kambaryje :D
kojak
Ekspertas
Ekspertas
Pranešimai: 504
Užsiregistravo: 2006-06-09, 16:06
Reputacija: 1

Re: White Widow Auto

Standartinė kojak »

PsY rašė:kiek teko augint nei karto toks augalas nesklaisdavo kvapo
dar jaunas, dar viskas prieš akis :D
haze around me...
Tema užrakinta
  • Panašios temos
    Atsakymai
    Peržiūrėta
    Paskutinis pranešimas