Puslapis 67

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-05, 13:25
Sokan
ziurekit, kad pienas butu gero galioojimo, sviezias....,nes kai viskas susideda i viena...visas gyvenimas prabega pro akis :X

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-05, 15:11
PsY
badnews rašė:bwt kiekiai ir bpoveikis tai tas pats :) kam tada trypčiot prie puodo 3 valandas?
o man nesunku su biču virtuvėi tv isijungiam jointa susisukam ir verdam

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-05, 16:34
Smetona
badnews rašė:iš serijos myth busters :D
ką tik buvo paneigtas mitas , kad marighuaninės kanapės lapus reikia virti(gal čia atsilieku, gal daug kas žino :) ) ne 2valandas, o užtenka, 40min, na.... valandos.... su visu procesu :]
Jei gali parašyk šaltinį ar nuorodą, kuris paneigė "mitą" :)

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-05, 21:31
badnews
Smetona rašė:
badnews rašė:iš serijos myth busters :D
ką tik buvo paneigtas mitas , kad marighuaninės kanapės lapus reikia virti(gal čia atsilieku, gal daug kas žino :) ) ne 2valandas, o užtenka, 40min, na.... valandos.... su visu procesu :]
Jei gali parašyk šaltinį ar nuorodą, kuris paneigė "mitą" :)
puodo ir laikrodžio foto reik? :D šaltinis ir nuoroda esi tu pats ;)

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-07, 17:56
Smetona
na aš su sviestu lyginau ten daugiau riebalų ir ilgiau užtrunka :) o pienukas kai tik kokių 3% riebumo, matyt užtenka trumpiau... malonu, kad kažkas išbandęs vadinas bus galima pasitikėt :)
Nėra tokių žmonių forume kurie būtų bandę nuvirtą žalumą antrą kart virt ar pieną ar sviestą, nes kiek domėjausi "bubble hash" darymu tai būna žmonių, kurie antrą kart naudoja masę ir vistiek gauna rezultatus... :)

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-07, 18:56
badnews
sviestas., gal ipieną tturiiu savvvvvvvvvvvvoooo nuomonee

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-07, 19:41
4apa
badnews rašė:sviestas., gal ipieną tturiiu savvvvvvvvvvvvoooo nuomonee
nunu, ir ka tu cia jau tokio issivirei? virk kiek nori, nuo daug faktoriu priklauso sitos reakcijos. nuo tavo lapu smarkumo, nuo riebalu kiekio, nuo karscio intensyvumo(vistiek, bendrai paemus, karstis ir afrikoj karstis, tfu, katalizatorius) ir dar bala zino nuo ko. ir seip vadovaujasi koznas lietuvis principu "kuo daugiau- tuo geriau".
verda tai dujine, o ne tu pats, taigi nematau problemos pora valandu pavirt ir pamaisyt ta marmalyne- blogiau tikrai kad nebus. didesnius kiekius esu vires ir 3-4 valandas.
o vat jei pas koki ciuveli kuris cia skaitinejasi bus silpnas shalashas, per mazai arba per daug riebalo ar dar koks hujmia, ir jam nieko nesigaus jis bus nuliudes ir keiksnos badnews.

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-08, 04:42
badnews
4apa rašė:
badnews rašė:sviestas., gal ipieną tturiiu savvvvvvvvvvvvoooo nuomonee
nunu, ir ka tu čia jau tokio issivirei?
verda tai dujine, o ne tu pats, taigi nematau problemos pora valandu pavirt ir pamaisyt ta marmalyne- blogiau tikrai kad nebus. didesnius kiekius esu vires ir 3-4 valandas.
o vat jei pas koki ciuveli kuris čia skaitinejasi bus silpnas shalashas, per mazai arba per daug riebalo ar dar koks hujmia, ir jam nieko nesigaus jis bus nuliudes ir keiksnos badnews.
kosmoso išsiviriau :D kartoju dar kart, kad marichuaninės, džiovintos, o ne "shalasho" kurį kas nors virs ir mane keiksnos :) tiek ir tenorėjau pasakyt, kad neverta terliotis valandas, kad išvirtų. sviesto irgi dedu visad, nuo indo nugreibiu atvėsusį ir tepu an bulkos :)

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-08, 17:10
4apa
badnews rašė:
4apa rašė:
badnews rašė:sviestas., gal ipieną tturiiu savvvvvvvvvvvvoooo nuomonee
nunu, ir ka tu čia jau tokio issivirei?
verda tai dujine, o ne tu pats, taigi nematau problemos pora valandu pavirt ir pamaisyt ta marmalyne- blogiau tikrai kad nebus. didesnius kiekius esu vires ir 3-4 valandas.
o vat jei pas koki ciuveli kuris čia skaitinejasi bus silpnas shalashas, per mazai arba per daug riebalo ar dar koks hujmia, ir jam nieko nesigaus jis bus nuliudes ir keiksnos badnews.
kosmoso išsiviriau :D kartoju dar kart, kad marichuaninės, džiovintos, o ne "shalasho" kurį kas nors virs ir mane keiksnos :) tiek ir tenorėjau pasakyt, kad neverta terliotis valandas, kad išvirtų. sviesto irgi dedu visad, nuo indo nugreibiu atvėsusį ir tepu an bulkos :)
na atleiskite, nepastebejau kad rasei, jog virei bud'us o ne lapus. o gal nerasei :|?
ir is tikruju gali valgyti ramiai toki sumustini..? man kartais net sausainiai nelenda, nors skanius jau pramokau padaryti. o sumustinis su tuo kakinu sviestu nutrenktu mane i isviete greiciausiai. netikiu kad tau irgi yra skanu. galetum prasikept kanors skanesnio :X

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-08, 19:22
badnews
ne bud'us teviriau, o lapus ir lapelius. budai seniai nuskainioti ir surūkyti :) man šiltas canna'pienas skanu, be to jaučiu ir nostalgiją, nes pieną verdu tiek pat laiko kiek ir rūkau. dėl sviesto. kaip russai sako: "na vkus i cvet tovaršči net" ;)

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-12, 23:49
Laisvamanis
Skaitau dabar šią temą ir patikėt negaliu. giriasi visi, kad šaluchos maišais skinasi ir verda pieną. kur jūs randat tų lietuviškų kanapių :|? norėčiau visai pabandyt, expermentuot su geru produktu šiek tiek gaila. :.

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-13, 10:49
Hemingvėjus
Labai retas, kas iš lietuviškos "šalūchos" tą pieną daro... [:)]

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-14, 17:43
Laisvamanis
Šią temą paskaičius atrodo kad mažai kas iš geros Mj daro.

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-14, 17:59
Sokan
lapus ir trimus naudoja, tai kas lieka po ziedu apkarpymo nuemus derliu

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-23, 18:49
Rastafan
Sveiki . Labai knieti ir man pabandyti pajusti kanapę per skrandį, bet nesu augintojas ir negaliu sau leisti mėginti virtis pagal siūlomus receptus . Įdomu būtų sužinoti iš kokio kiekio stuff'o pirkto iš barygų įmanoma išsivirti nedidelį kiekį pieno porai žmonių vienam kartui pasiragauti kas per stebuklas tai yra . Iš anksto dėkoju už atsakymą, aišku jei atsiras tokių kurie atsakys :)

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-23, 19:09
PsY
Žinoma gali iš stafo virti bet tikrai nepatariu nes jo reiks nemažai.

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-23, 19:40
Smoking Barrels
na stuffo maziau reiks nei trims'u :)

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-23, 19:49
PsY
nu bet manau be 10g mažiausei neapseisi.

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-23, 19:53
Sokan
:D taigi sake keliem zmonem. jeigu geras stuffas 5-6g, su 10 gali isskrist per toli ir nebegryzt :))))

Re: pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2011-03-23, 19:56
PsY
Nu kad tik neišskrisčiau :D pieno gėres ne karta ir tikrai geras dalykas, bet kad nebegryšt nežinau, bet jei kalbėtu apie shrooms tada jau gal ir imanomas dalykas xD