Puslapis 24

Parašytas: 2009-06-29, 12:10
Sigma
Daug pūtikų pasižymi aistra maisto gaminimui ir gebėjimu tai daryt labai skaniai.

Parašytas: 2009-06-29, 14:19
jahmate
Nu tas skanu skaniam nelygu. Kai buni apsirukes labai daug kas skanu nors blaiviu protu paragavus neatrodo kazkas tai ypatingo. :)

Parašytas: 2009-06-29, 16:14
Bongmaster
aj dar vienas super duper patiekas. tie kepti sumustiniai su geltonu suriu.
dabar tai sakes koky kably pagaves esu. tik va kad nepuciu jau savaite. bet seip juos valgau kas diena po kelis.
ir to surio prisidedu tiek dau. kad tas gabaliukas nu mazdaug kuris kainuoja 6 lt tarkim kad rokiskio kokio surio. nu bendriau palaukit nueisiu iki saldytuvo pasakysiu tiksliai kiek. velnias.. neparasyta dbr butent ant to kuty dbr turiu kiek gramu. nu bet esme kad kumscio dydzio gabala surio sunaudoju per 4 sumustisnius :D tada buna su extra daug surio. su tiek daug kad prakandus antra kasny ir ta sury isiliedziusy sukandus su dantim galiu istempi (palaukit pamatuosiu sawo rankos ilgi) nu gaunas taip kad istempiu apie 90 cm ir ji neplysta :D
isivaizduojat kiek daug? 8)
tai va cia yra ziauriai skanus dalykas

Parašytas: 2009-06-29, 16:21
raMa
Tu tikrai neputi savaite? 8/

Parašytas: 2009-06-29, 16:35
Bongmaster
aj ne. uzpuciau . bet tik 1 karta. ir tai teko kompanija palaikyt vidury nakties.ir tai tada su nauju zmogum susipazinau. bet esme kad planuoju ir nebepust visa vasara. arba bent jau menesi laiko.
(isimtis bus jej tokiu isvis bus. kai susitiksiu su nauju pucianciu zmogum. tai kad susipazint manau reikes pust)

Parašytas: 2009-06-29, 18:37
Isp*
nesvarbus rašė:Beabejones, namie ir skaniau ir sveikiau gali pasidaryti ! Vapsie, tas makdonaldas sudas, pamenu kazkada, ryte teko anksti varyt i kita miesta ir skubejom pavalgyt, tai prasukom pro ten, tai visa diena visiskai nei jegu neturejau ir ðiaip kazkokia netokia savijauta, kol normaliai nepavalgiau !
O jei taip, is anksto suplanaves buni parukyt, tai geriausia vistytes kokios uzsimarinuoju pats, ant zariju pasikepu, balkone, ir pirstus laizausi. Skaniau man niekas nepadaro, kaip tik pats :P

Grynai skaniausias maistas yra kur pats darai =D o kad macas sudas pritariu :)

Parašytas: 2009-06-29, 19:31
Dante
Bongmaster rašė:aj dar vienas super duper patiekas. tie kepti sumustiniai su geltonu suriu.
dabar tai sakes koky kably pagaves esu. tik va kad nepuciu jau savaite. bet šiaip juos valgau kas diena po kelis.
ir to surio prisidedu tiek dau. kad tas gabaliukas nu mazdaug kuris kainuoja 6 lt tarkim kad rokiskio kokio surio. nu bendriau palaukit nueisiu iki saldytuvo pasakysiu tiksliai kiek. velnias.. neparasyta dabar butent ant to kuty dabar turiu kiek gramu. nu bet esme kad kumscio dydzio gabala surio sunaudoju per 4 sumustisnius :D tada buna su extra daug surio. su tiek daug kad prakandus antra kasny ir ta sury isiliedziusy sukandus su dantim galiu istempi (palaukit pamatuosiu sawo rankos ilgi) nu gaunas taip kad istempiu apie 90 cm ir ji neplysta :D
isivaizduojat kiek daug? 8)
tai va čia yra ziauriai skanus dalykas
blemb, skaitau ir jaučiu burnoj skonį :D :D einu keptis.

Parašytas: 2009-06-29, 19:39
Spotless
Bongmaster rašė:aj ne. uzpuciau . bet tik 1 karta. ir tai teko kompanija palaikyt vidury nakties.ir tai tada su nauju zmogum susipazinau. bet esme kad planuoju ir nebepust visa vasara. arba bent jau menesi laiko.
(isimtis bus jej tokiu isvis bus. kai susitiksiu su nauju pucianciu zmogum. tai kad susipazint manau reikes pust)
As irgi tokius darausi tik dar virsu surio patepu trupuciu pomidoru padazo.

Parašytas: 2009-06-29, 23:09
Wanikas
As taip pat darau tokius :D Su tokiu aparatu kur is abieju pusiu suspaudzia ta kvadratini batona riekem pjaustyta ir i trikampius 2 padalina. Tai poto dar isipilu i lekste Salsa Texicana padazo ir taip gerai sueina :]

Parašytas: 2009-06-30, 01:50
Bongmaster
nu pas mane tas pats apratas tik kad jis nepadalyja, o ir palieka 1 kvadratiny bet didely :D sakes kaip uzsimaniau jo neskaitant kad dabar yra beveik 2 h nakties. its to for naktipieciai!!! ooo sumustinukai lekiu pasidaryt :!: ,
va dar pabandysiu i viena ideti barbecue padazo ir pasakysiu kaip ar sulipo toks skanumas :D

Parašytas: 2009-06-30, 10:36
Sigma
Foto plyz :)

Parašytas: 2009-06-30, 14:02
Lucian
Spotless rašė: As irgi tokius darausi tik dar virsu surio patepu trupuciu pomidoru padazo.
Su tais karstais sumustiniais, gaminant su aparatu, megejas esu paeksperimentuoti. Seniau mano ingridientai budavo majonezas, kecupas, garstycius, suris, kumpis, na ir keturkampe duona ta. Siaip skanu ten dar ipjaustyti alyvuogiu ar raugintu agurkeliu, rauginti agurkeliai tinka labiau gal jei ten ipili to cesnakinio padazo kur picerijose buna. Sumustiniai atrodo toks paprastas maistas, bet su jais labai smagiai galima pazaisti.

Parašytas: 2009-06-30, 18:42
naktibaldas
Daba visi cia pasireiskusieji staigiai man savo kmi pateikiat :D As tai kiaules i laisve stengiuosi nepaleist :D

Parašytas: 2009-06-30, 19:20
Manvydas
naktibaldas rašė:Daba visi čia pasireiskusieji staigiai man savo kmi pateikiat :D As tai kiaules i laisve stengiuosi nepaleist :D
KMI - Kūno masės indeksas? :D
Vat kame prikolas,valgau visada ir daug.Bet nei kilo nepriaugu. :( Mano organizmo apykaita žvėriška. :D Pavalgai po pusvalandžio jau vėl noris. :D

Parašytas: 2009-06-30, 19:34
naktibaldas
Manvydas rašė:
naktibaldas rašė:Daba visi čia pasireiskusieji staigiai man savo kmi pateikiat :D As tai kiaules i laisve stengiuosi nepaleist :D
KMI - Kūno masės indeksas? :D
Vat kame prikolas,valgau visada ir daug.Bet nei kilo nepriaugu. :( Mano organizmo apykaita žvėriška. :D Pavalgai po pusvalandžio jau vėl noris. :D

Kad tu jaunas dar :) . As tavo metu irgi kudas buvau, bet dabar ziuriu, tam, kad islaikyti ta pacia forma, cipsu reikia jau nebeest ir kiaule ribot, ir dvirka ne prosal :D Nors mano beda, kad judu pastaruoju metu mazokai ir alu DIEVINU!

Parašytas: 2009-06-30, 19:54
White smoke
Mano "bėdos" irgi panašios į naktibaldo, bet jokia čia ne bėda ALUS :)

Parašytas: 2009-06-30, 21:20
Arnas
Nuvarem pries kokia savaite nakti uzpute i magdonalda, ir pasirodo ten bendradarbio 2 draugai dirbo, tj kj privalgem ten uz dyka :D :D :D
Bet man patink ten privalgai, uz puse val vel valgyt nori :D

Parašytas: 2009-06-30, 22:17
Manvydas
Arnas rašė:Nuvarem pries kokia savaite nakti uzpute i magdonalda, ir pasirodo ten bendradarbio 2 draugai dirbo, tai kj privalgem ten uz dyka :D :D :D
Bet man patink ten privalgai, uz puse val vel valgyt nori :D
Toks ir maistas.Sotumo vos vos duoda ir tam kartui,o į storumą daug.Pažiūrėk į tuos amerikiečius kur greitą maistą kapoja. :)

Parašytas: 2009-06-30, 23:41
Sigma
Varo jie ten kokios narkatos, kad tą lašinių maistą ėst norėtum ir vėl norėtum.

Parašytas: 2009-07-01, 00:11
naktibaldas
Sigma rašė:Varo jie ten kokios narkatos, kad tą lašinių maistą ėst norėtum ir vėl norėtum.

Tai ju net stumimas gana paprastas :D Jie visada deklaruoja, kad astuoniasdesimt procentu mesos is LT augintu karvyciu, o kita mesa veza is meksikos, mol del hamburgeriu autentisko skonio islakymo :D Va kame narkatos koncentratas atkeliauja :D Kadais kazkur rase, jau net nepamenu, bet uztilde tai, o jau buvau pradejes pasint, kuo istorija pasibaigs.
p.s. klausau radia maria :D :D :D :D :D :D