Puslapis 2 iš 2
Re: Dekarboksilacija
Parašytas: 2016-03-16, 08:33
Doom'as
Ar nekarboksiluota medžiaga nedaro teigiamo poveikio sveikatai?
Re: Dekarboksilacija
Parašytas: 2016-03-16, 11:46
YraDvidesimtSimboliu
If you heat the plant, you will decarboxylate THC-acid and you will get high, you”ll get your 10 mg. If you don’t heat it, you can go up to five or six hundred milligrams & use it as a Dietary Cannabis. . . and push it up to the Anti-oxidant and Neuro-protective levels which come into play at hundreds of milligrams,” stated Dr. William Courtney.
Jei nemoki angliškai, tai esmė, kad jei dekarboksiluoji, lieka tik apie 10mg fitokanabinoidų, jei ne - 500-600mg. Jei nori poveikio - turi valgyti

arba spausti sultis.
Tai atsakymas būtų, kad tik nekarboksiluota medžiaga ir daro teigiamą poveikį sveikatai kanabinoidų kiekio ir variacijos ir poveikio sveikatai atžvilgiu. Priklauso ką laikai teigiamu poveikiu

Re: Dekarboksilacija
Parašytas: 2016-03-16, 14:35
Doom'as
Dėkui už vertimą.
Dar klausimukas biški ne į temą.
O jei organiką ne spaust ir daryt sultis, o tiesiog sumalti vandenyje ir gerti "kokteilį"? Ar ne geriau būtų?
Re: Dekarboksilacija
Parašytas: 2016-03-17, 19:21
YraDvidesimtSimboliu
Kaip tau tik norisi, Doomai. Gali nors ir žalius lapus kramsnot. Nespaudžiant sulčių dar ir žarnyną gerai pravalys celiuliozės skaidulos.
Re: Dekarboksilacija
Parašytas: 2016-03-17, 21:18
Doom'as
Valgiau ir ne kartą- pvz pluoštinių lapai net labai sultingi bei labai lengvai ir maloniai kramtosi. Ir skonis patenkinamas.