Puslapis 3 iš 7
Parašytas: 2006-08-17, 20:42
manis
buvau nuvares paziuret ruderalio..ir jau ziedu beveik nera o daug zaliu minkstu seklu. Sueitu tokia shaluxa pienui ar jau nlb?

Parašytas: 2006-08-18, 23:02
Freddy Krueger
manis rašė:buvau nuvares paziuret ruderalio..ir jau ziedu beveik nera o daug zaliu minkstu seklu. Sueitu tokia shaluxa pienui ar jau nlb?

Dabar pats geriausias laikas nurikinet derliu bahurai nudziuve o mamites da tik pradeda augint seklas.
Maximos maisha i rankas ir i laukus norint gero pieno reik pilna pririnkt.
O poto pas bobute gero nenugriebto pieno koikius 6l. uzsisakit.
Parašytas: 2006-08-18, 23:41
manis
Freddy Krueger rašė:manis rašė:buvau nuvares paziuret ruderalio..ir jau ziedu beveik nera o daug zaliu minkstu seklu. Sueitu tokia shaluxa pienui ar jau nlb?

Dabar pats geriausias laikas nurikinet derliu bahurai nudziuve o mamites da tik pradeda augint seklas.
Maximos maisha i rankas ir i laukus norint gero pieno reik pilna pririnkt.
O poto pas bobute gero nenugriebto pieno koikius 6l. uzsisakit.
ryt ish pat ryto varau lauku siaubt
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
o tiesa kiek laiko ji laikyt galima? juk tu 6 litru neishgliuchinsi per karta

gal yra koks budas ji ilgesniam laikui konservuot?

Parašytas: 2006-08-19, 11:38
Muscaria
manis rašė: 
gal yra koks budas ji ilgesniam laikui konservuot?

vienintelis budas gero konservavimo "kuzmyčius" - receptas kazkur forumuose. arba kitaip tariant tam tikri saldumynai, kuriuos geriau valgyti bent po menesio ar dvieju, mat del paaiskinamu pirezasciu jie tampa kone dvigubai labiau velkantys (matomai del thc ar cbd oksidacijos). tokius "saldainius" galima laikyti 2-3 metus jie nei genda nei blesta.
--
Parašytas: 2006-08-19, 22:41
Freddy Krueger
manis rašė:
ryt ish pat ryto varau lauku siaubt
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
o tiesa kiek laiko ji laikyt galima? juk tu 6 litru neishgliuchinsi per karta

gal yra koks budas ji ilgesniam laikui konservuot?

Ishgliucinsi nes gatavo produkto turetu gautis vos 2 litrai to uzteks vos keturiems draugams.
O kuzmiciu tinka darit tik ish veislines kanapeles bahuru.
Deja pienas tai sezonine linksmbe vasaros dovana "zaliam" draugui.
Aishku galima prisidziovin pilnus bulviu maishus ir saugoit visa ziema...
Parašytas: 2006-08-21, 22:58
Sigma
THC gali issilaikyt saldumynuose? Keista... Priesinga patirti turiu. Maniau, kad augale buvusi neaktyvi, pakaitinta skilusi i psichiskai aktyvia forma ir istirpusi riebaluose, kur tokios formos ji islieka, THC pakankamai greit nyksta. Na gal ir kitaip yra. Bet THC ar CBd oksidacija?!?!?!?! THC oksidas? Klystate, pone. Cia tas pats, kas manyt, kad vario oksidas bus daug geresnis metalas uz vari... Anyway. Pirma kart girdziu, kad THC turi polinki daugintis ar plestis (ji stipret negali, nes ji yra tiesiog THC ir ja gamina tik augalas ar sudetingas sintetinimo procesas). Iki siol esu skaites tik apie THC nykima ar perejima i neaktyvas formas. Vat butu idomu kur rast daugiau informacijos apie kanabinoidu chemija. Kazkur metosi angliskai, bet per daug techniniu termiu ir savoku.
Muscaria rašė:manis rašė: 
gal yra koks budas ji ilgesniam laikui konservuot?

vienintelis budas gero konservavimo "kuzmyčius" - receptas kazkur forumuose. arba kitaip tariant tam tikri saldumynai, kuriuos geriau valgyti bent po menesio ar dvieju, mat del paaiskinamu pirezasciu jie tampa kone dvigubai labiau velkantys (matomai del thc ar cbd oksidacijos). tokius "saldainius" galima laikyti 2-3 metus jie nei genda nei blesta.
--
Parašytas: 2006-08-22, 09:01
Muscaria
Sigma rašė:Pirma kart girdziu, kad THC turi polinki daugintis ar plestis .. Kazkur metosi angliskai, bet per daug techniniu termiu ir savoku.
negaliu priestaraut. apie tai kad kuzmyciaus poveikis yra stipresnis po keliu menesiu nustebino ne karta ir ne viena. lygiai kaip kad yra tikrai isbandyta kad po metu tie patys "saldainiai" velka lygiai taip pat kaip ir pries tai.
del tos oksidacijos, tai cia tik speliojimas kuris yra lydimas isskaitytu paaiskinimu kodel supresuotos gandžos poveikis akivaizdziai stipresnis nei nepresuotos: mat supresavimo ir tokiom salygom laikymo metu vyksta kazkokie cheminiai procesai kurie turi itakos "uzturbinti" zole. buvo minima thc oksidacija kuri tikrai mane nustebino lygiai taip pat.
as tikrai nesigilinsiu iki molekulines stukturos, bet priminsiu apie gandzos
fermentavima (manau tikrai teko girdet) - budas, kai gandža yra tesiog "papūdoma", mat jos poveikis yra stipresnis rukant, nors aromatas visiskai sudinas...
taigi, ar fermentavimo ar kuzmyciaus konservavimo budu atrieda kazkokie nykstukai ir pripila ziurkiu nuodu (taip uzturbindami gandža), ar visdelto kazkas vyksta savaime? logiska - thc negali pasidaugint, bet tam tikrom salygom gali skilti... toliau chemikai tegu gincyjasi.
--
Parašytas: 2006-08-23, 00:38
Sigma
Taip, galetu chemikai tart zodi.
Parašytas: 2006-08-23, 23:13
manis
741852 rašė:
Pasieskokit : Marijuana_Chemistry-Michael_Starks_2nd_edition. Yra Soulseek'e. Perziurekit pdf failus. Verta pasigilinti - idomu. Siandien neturiu laiko pasakoti, o ir nepapasakociau visko.
imesk jei gali i
http://www.mytempdir.com/ 
Parašytas: 2006-08-27, 20:05
Spartakas
Viena vakara galvoju, ogi reikia pasidaryti tingini is lapuku kur salia zieduku buna (WW). Nusipirkau visu ingridientu, sviesto, sausainiu, kondensuoto pieno. lapukus patroskinau svieste nu ir padariau tingini. Gavosi toks Sh... ant skonio, kad suvalgiau viena gabaliuka ir vsio. draugas bande vaidinti, kad skanu su arbata kelis suvalge. Tolimesnis tinginio kelias buvo siuksliadeze. neekspirimentuosiu daugiau.
Parašytas: 2006-08-28, 10:46
manis
Spartakas rašė:Viena vakara galvoju, ogi reikia pasidaryti tingini is lapuku kur salia zieduku buna (WW). Nusipirkau visu ingridientu, sviesto, sausainiu, kondensuoto pieno. lapukus patroskinau svieste nu ir padariau tingini. Gavosi toks Sh... ant skonio, kad suvalgiau viena gabaliuka ir vsio. draugas bande vaidinti, kad skanu su arbata kelis suvalge. Tolimesnis tinginio kelias buvo siuksliadeze. neekspirimentuosiu daugiau.
o tu tuos lapukus sudejai? ar tik sviesta? nes kiek skaiciau tai tik "cannabutter" deda
Parašytas: 2006-08-29, 22:29
Anonymous
imesk jei gali i
http://www.mytempdir.com/
mani, kazkas ne taip su mytempdir. gaila, bet nepavyko. "soulseek'o" search'e ivedus "pdf" meta kruvas ivairiausiu knygeliu, ten galima rasti daug geru dalyku. i tema, taip sakant. kam rupi.
ir siaip puiki programa!
Parašytas: 2006-08-30, 22:48
Anonymous
apie tai kad kuzmyciaus poveikis yra stipresnis po keliu menesiu nustebino ne karta ir ne viena.
1.cukrus, medus - naturalus konservantai. apsaugo thc nuo oksidacijos.
1.augale thc yra thc rugsties pavidalo (thc rugstis nera psichoaktyvi); laikui begant, vyksta savaiminis thc rugsties dekarboksilinimasis - thc rugstis virsta tiesiog thc.
1.iprastomis salygomis thc rugsties dekarboksilinimasis vyksta kartu su thc oksidacija, todel laikui begant thc jusu atsargose vis del to mazeja.
1.kaitinant thc rugstis dekarboksilinasi i thc.
tai gal tiek apie ta chemija
Parašytas: 2006-08-30, 22:51
Anonymous
[ quote="rabadaba"][ quote] mokausi cituoti :-) [ /quote]
Pagalba:
Po zinutes langu yra opcijos, kuria viena is ju yra:
[ ] Išjungti BBKodą šiame pranešime
Jei ji aktyvuota, jokie t.v. BBKodo tag'ai nebus aktyvus, bei nebus rodomos sypseneles.
---
Parašytas: 2006-08-30, 23:51
Sigma
rabadaba rašė: mokausi cituoti :-)
O tai gal zinai kaip ten yra su THC tirpimu zmogaus organizme riebaluose?
Parašytas: 2006-09-11, 19:00
kalendula
Sigma rašė:rabadaba rašė: mokausi cituoti :-)
O tai gal zinai kaip ten yra su THC tirpimu zmogaus organizme riebaluose?
kaupiasi, sigma, kaupiasi. ir labai labai letai metabolizuojasi. juk pats skaitei. tyrimu cia niekas, deja, neatlieka... tik dalinasi kitu darbo vaisiais. knygos!!!
Parašytas: 2006-09-11, 20:37
Sigma
Kad kaupiasi tai zinome. Bet kas ten kaupiasi? Tas pats aktyvus THC kuris gali jungtis prie smegenu receptoriu ir sukelti euforija? Netikiu.
Parašytas: 2006-09-27, 22:33
AfgaN
Blexa, skaitau shy foruma ir ziuriu, kad jus apie pieno virima kazkaip keistai ziurit, nekreipet demesio nei i virimo technologija nei kanapiu parinkima tam reikalui...
ash piena verdu jau gal kokius 4 metus, ir kaip cia kazkur skaiciau kad pieno 2 litru uztektu tik 4 zmonem tai net juokas sueme koki ten gaidi ishsiverdat...
Galiu pasakyt viena dalyka, gerai parinkus kanapes ir ishvirimo technologija nuo nepilnos stiklines gali taip netekt proto kad kelio namo nerasi...

Parašytas: 2006-09-28, 07:23
hipiukas
AfgaN rašė:Blexa, skaitau shy foruma ir ziuriu, kad jus apie pieno virima kazkaip keistai ziurit, nekreipet demesio nei i virimo technologija nei kanapiu parinkima tam reikalui...
ash piena verdu jau gal kokius 4 metus, ir kaip cia kazkur skaiciau kad pieno 2 litru uztektu tik 4 zmonem tai net juokas sueme koki ten gaidi ishsiverdat...
Galiu pasakyt viena dalyka, gerai parinkus kanapes ir ishvirimo technologija nuo nepilnos stiklines gali taip netekt proto kad kelio namo nerasi...

Man atrodo tu nelabai gerai isiskaitei šį forumą
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
(nieko blogo prieš tave neturiu)
Ten kur rašo jok geik 2 l pieno, taj čia karvutės pienas prieš paruošimą. Kai padaraj kanapinį pieną, to skysčio lieka žymiai mažiau. Ir žinoma - jei negaila aukštos kokybės kalnalapių, kurias galima lengvai sutraukt

, taj galima ir dar mažesnį koncentratą padaryt, nei stiklinė.

Parašytas: 2006-09-28, 14:31
AfgaN
ne ten rase kad pradzioje 6 l isvirus 2 lieka...

ir Ash kalbu tik apie lietuvishkas kanapes... Reikia zinot kokias skint kokiu metu ir kur augancias....