Puslapis 518

Parašytas: 2008-01-13, 16:05
HempKing
mr.green rašė:
HempKing rašė:
mr.green rašė:Kas tau toki buda pasake, logiskai prie zemos temp. augalas neisdzius o prades pelit nes saldituve dregme didele o iskir tu tokia nesamone istraukei?
kazkada buvau rades inete, o siaip tai jau ne viena derliu taip esu isdziovines kol kas nera kuom skustis, isskyrus paskutini - buvo biski netoks.
dar klausimelis - tai geriau tada dziovinti su saknimis ar be?
Seip su vazonu geriausei :!: ;)[/quote

o jeigu rimtai? kaip vis del to geriau: mazom sakelem ar visa kruma?:)

Parašytas: 2008-01-13, 16:06
mr.green
HempKing rašė:
mr.green rašė:
HempKing rašė: kazkada buvau rades inete, o siaip tai jau ne viena derliu taip esu isdziovines kol kas nera kuom skustis, isskyrus paskutini - buvo biski netoks.
dar klausimelis - tai geriau tada dziovinti su saknimis ar be?
Seip su vazonu geriausei :!: ;)[/quote

o jeigu rimtai? kaip vis del to geriau: mazom sakelem ar visa kruma?:)
ketverciais :!: pasiskaitik forumu :!: '|

Parašytas: 2008-02-06, 12:01
daylight
Koki oro drekintuva (humidifier) patartumet dregmei pakelti dziovinimo metu? Dabar RH tik ~20% . Reikia su hidrometru, kad automatiskai palaikytu apie 50% RH.

Parašytas: 2008-02-06, 19:33
mr.green
daylight rašė:Koki oro drekintuva (humidifier) patartumet dregmei pakelti dziovinimo metu? Dabar RH tik ~20% . Reikia su hidrometru, kad automatiskai palaikytu apie 50% RH.
ar tau viskas gerai??? 8| kam tau dregmia kelt dziovinimo metu :idea: :?: :?: :idea:

Parašytas: 2008-02-06, 19:41
dr.greenthumb
jo cia idomus noras zmogas...

Parašytas: 2008-02-06, 19:53
Toxic
Na yra kai kur yra nurodoma, kad džiovinimo metu patalpoje turėtų būti RH 40%, ir 80 laipsnių pagal celsijų, tipo augalas geriau atsikrato chlorofilo ir panašiai ir dar dešimt dienų džiovint tokioje temperatūroje :D Realiai tai nežiūrėk į tą RHmetrą, svarbu rūsy nedžiovink, kad nesupelytų 8)

Parašytas: 2008-02-06, 20:23
daylight
mr.green tai ziuriu belekaip viska darai? ar ne?
nesupranti turbut kad per greit isdziuvus mj daro itaka skonio astrumui.
dauguma saltiniu rekomenduoja dziovinti ties 40-50% RH o pas mane buna 15-20, tai nesuprantu ko jus taip stebites? gal per mazai literaturos skaitot?
ir klausimas buvo koki drekintuva rinktis, o ne kokiu dregnumu dziovinti.

Parašytas: 2008-02-06, 21:24
mr.green
mr.green rašė:
daylight rašė:mr.green tai ziuriu belekaip viska darai? ar ne?
nesupranti turbut kad per greit isdziuvus mj daro itaka skonio astrumui.
dauguma saltiniu rekomenduoja dziovinti ties 40-50% RH o pas mane buna 15-20, tai nesuprantu ko jus taip stebites? gal per mazai literaturos skaitot?
ir klausimas buvo koki drekintuva rinktis, o ne kokiu dregnumu dziovinti.
as nezinou nej vieno augintojio nej lietuvoi nei uzsenij kas naudotu drekintuva ,dziovinant produkta cia visu pirma ,antra jei as su nustoba paklausiau tai neriaiskia kad as darou viska bilia- kaip , o triacia va tauhttp://www.growell.co.uk/p/1802/Professional-Humidifiers.html profesionale tai apie ka klausei bet abejoju kad pinigu tau uzteks :!: ;) :D Nes jei kaip tu sakai (Su atsiuntimu gaunasi 64 EU ~ 220 Lt 8|
Tikrai nepigu, )-bet kalba ne apie tai o apie tikslinguma naudojant tokis pretaisus ( kada ir kaip) nes cia ne vena simtas litu o jei aklai tiki kad tai tau pades pastatik kibira su vandeniu!
P.s. Dar karta kartojiu as ne teoretikas as praktikas :!: ;)

Parašytas: 2008-02-07, 10:50
msi_fanas


Tai is visu atsakymu kiek perskaiciau ne vieno ormaliai nesupratau. Kaip namu salygomis isdziovint?
be jokiu moksliniu nesamoniu ir panasiai tiesiog kuo elementariau paaiskinkite ka daryt isdziovinus? '| 8E 8/

Parašytas: 2008-02-07, 17:09
Toxic
msi_fanas rašė: tiesiog kuo elementariau paaiskinkite ka daryt isdziovinus? '| 8E 8/ [/b]
Na išdžiovinu paprastai surūkyt reikia, aišku yra daug panaudojimo būdų, atiduot, dovanot, parduot, išmest, pono pasirinkimo laisvė 8)

Parašytas: 2008-02-07, 17:55
kojak
msi_fanas rašė:
Tai is visu atsakymu kiek perskaiciau ne vieno ormaliai nesupratau. Kaip namu salygomis isdziovint?
be jokiu moksliniu nesamoniu ir panasiai tiesiog kuo elementariau paaiskinkite ka daryt isdziovinus? '| 8E 8/
Krc, ishdziovini tamsoj, paskui parukai, kas liko sudedi y slojika ir laikai koiam shaldytuve ar seip vesesnej vietoj... Paskui vel parukai ir toliau laikai slojike ir kazkur ten uzslepes vesiau ;) :V:

Parašytas: 2008-02-20, 17:48
modis
pas mane padeta stovi sausoj tamsioj vietoj,nekisu i jokius saldytuvus.Stovi jau senokai,ir atrodo kuo ilgiau stovi tuo stipresne pasidaro :] :x:

Parašytas: 2008-02-20, 17:53
kingston
Šis dalykas vadinasi "Curing".Google Marijuana curing ,daug informacijos.

Parašytas: 2008-02-20, 20:13
Sokan
modi, tau siek tiek pritariu..;D maniske irgi, stiprejo stiprejo...bet vat praejo beveik metai, tai uzbaiginejant likucius, kazkaip didelio efekto nebepastebejau:)

Parašytas: 2008-02-20, 22:22
modis
Sokan rašė:modi, tau siek tiek pritariu..;D maniske irgi, stiprejo stiprejo...bet vat praejo beveik metai, tai uzbaiginejant likucius, kazkaip didelio efekto nebepastebejau:)
gal baigesi garantinis terminas THC :D

Parašytas: 2008-02-21, 08:15
Dimka
Ilga laika buvo daromi eksperementai, ir isiaiskinta 1) po nukirtimo augalas Praranda THC ant sviesos, 2) po isdziovinimo THC nyksta ore, tad geriausias budas kaip jau ne vienas zmuogus ce minejo laikyti slovike gerai suspaustas bet neperspaustas galvas o po dangciu geresniam sandarumui maiseli padejus, kisam i saldytuva, ilgesniam laikymui i kamera, sio momentu geresnio budo nera.

Parašytas: 2008-02-21, 18:45
modis
i kamera? 8| ten jokiu budu nedeciau taigi susals sudreks,ir welniai zino kas ten is tu augalu beliks..

Parašytas: 2008-02-21, 19:06
Mac
Neauginkit tiek stuffo, kad du metus rūkytumėt, geriau nuo harverst'o iki harvest'o, taip visada turėsit šviežio :x: --==::~~ :!: ;)

Parašytas: 2008-02-21, 19:27
mr.green
Brandin reikia ir verta ,o islaikiti reikia moket .Saldimas -tiktai gerai pradziovintas produkatas iki 0,001% gregnumo ir tiktai sandarei uzdaritas vakume (be oro) kad nepatektu dregnas oras is saldimo kameros . bet toki buda gali naudot nevisi nes netgi uzsukus i sloika kaip cia pamenejot oras turi dregnuma ir sousas rukimui parostas produktas sutrauks ta dregmia o tada viskas uzsals ir atsaldzius abejoju kad kas gales tai rukit! Del kisimo i sloika bet kurio variantu nieks nekisa ir netromboja o tesiog sudeda kiek telpa!Laikimas rekomendojamas tamsoi,laikit galma kek nori tik kad butu sousa ir tamsu . Kas sako kad rukit svezia geriou irgi ne sutiksiu zole kaip vinas su brandinimu atsiskleidzia tikra aromatine gama - ko negali pasakit apie svezia,( galiojia iki)- tokio termino neegzistoja!

Parašytas: 2008-02-21, 23:19
Sigma
daylight rašė:gal per mazai literaturos skaitot?
Praktikam geriau taip nerašyk, nes pats labai greit nurašytas būsi ;)