Puslapis 58

Re: Blunt

Parašytas: 2009-10-19, 15:07
Anonymous
Man tie blunt'ai su visokiais skoniais, tai kažkoks išsipisinėjimas. Čia kaip ir alaus kokteiliai. Yra tokių dalykų, kurių keisti negalima.. Geriausia olskul, iš paprasto cigaro :)

Re: Blunt

Parašytas: 2009-10-19, 15:29
hipiukas
Geriausia nerūkyti :D :V:

Re: Blunt

Parašytas: 2009-10-19, 19:06
Bongmaster
uzsisakiau daug daug daug bluntu is head-shop.com
tai jau 4tvirta diena kaip pinigu nenuskaito ir is pradziu rase pending, dabar jau raso in process, kai nusiunciau laiska su uzklausimu per kiek laiko atkeliaus i lt parase per 5-6 dienas. :) Dabar parasiau laiska kodel litu nenuskaitot ir kodel taip ilgai in process tai laukiu ats. pranesiu kas kaip :V:

Re: Blunt

Parašytas: 2009-10-20, 18:08
Gringo
Esat bandę blunt'ą patepti medumi? :) Kažkur užsienio forumuose perskaičiau apie tokį daiktą ir pats užsinorėjau išbandyti. Taigi, sukau blunt'ą su pirktiniais popierėliais. Ganjos nesmulkinau labai smulkiai (kad ilgiau degtų) ir patį bluntą dariau tik iš grynos :) Pridėjau apie 1g ir padariau jį visai ploną, bet ilgą. Tada vos vos patepiau medumi ir įdejau į šaldymo kamerą valandai. Rezultatas: saldus, cukrinis dūmas, blunt'as degė 20-25min ir jo buvo kur kas per daug dviem žmonėm :D Šiaip sako, kad negerai tepti medumi, nes degantis cukrus blogai plaučiam...Aha, po to jauti kažkokį trumpalaikį sunkumą plaučiuose (ne tokį kaip po paprasto parūkymo). Visgi manau, kad verta pabandyti :] :x:

Re: Blunt

Parašytas: 2009-10-20, 19:34
Manvydas
Gringo rašė:Esat bandę blunt'ą patepti medumi? :) Kažkur užsienio forumuose perskaičiau apie tokį daiktą ir pats užsinorėjau išbandyti. Taigi, sukau blunt'ą su pirktiniais popierėliais. Ganjos nesmulkinau labai smulkiai (kad ilgiau degtų) ir patį bluntą dariau tik iš grynos :) Pridėjau apie 1g ir padariau jį visai ploną, bet ilgą. Tada vos vos patepiau medumi ir įdejau į šaldymo kamerą valandai. Rezultatas: saldus, cukrinis dūmas, blunt'as degė 20-25min ir jo buvo kur kas per daug dviem žmonėm :D Šiaip sako, kad negerai tepti medumi, nes degantis cukrus blogai plaučiam...Aha, po to jauti kažkokį trumpalaikį sunkumą plaučiuose (ne tokį kaip po paprasto parūkymo). Visgi manau, kad verta pabandyti :] :x:
Aš medaus pavyzdžiui cukrumi nelaikau.Aš jį laikau vienu skaniausių ir sveikiausių dalykų ant mūsų žemės.Bet įdomu,gali visko būt,kad ir medus degdamas išskiria nekokias medžiagas. :) Įdomus variantas parūkyt norėčiau. :)

Re: Blunt

Parašytas: 2009-10-20, 19:55
hipiukas
Jap, medus cukraus neturi. (nebent užaugintas šeriant bites cukrumi)

Bet kokias medžiagas išskiria degant? Hm.. Apie bluntą su medum negirdėjau dar. Blyn dabar žinosiu kur tą visą medų dėt, bo šiais metais mano bitutės labai dosnios buvo %) :D :D

Taigi, o gal ir jointai su medum eitu pamegint? Jaučiu imu stiklainį ir bėgu šiandien pas kaimyną expermentuot :D

Re: Blunt

Parašytas: 2009-10-20, 20:12
Manvydas
hipiukas rašė:Jap, medus cukraus neturi. (nebent užaugintas šeriant bites cukrumi)

Bet kokias medžiagas išskiria degant? Hm.. Apie bluntą su medum negirdėjau dar. Blyn dabar žinosiu kur tą visą medų dėt, bo šiais metais mano bitutės labai dosnios buvo %) :D :D

Taigi, o gal ir jointai su medum eitu pamegint? Jaučiu imu stiklainį ir bėgu šiandien pas kaimyną expermentuot :D
Pabandyk ir pranešk.
"Meduje yra apie 19 % vandens, daug angliavandenių, iš kurių daugiausiai – fruktozės ir gliukozės (po 33-40 %). Taip pat meduje yra 1,5-5 % sacharozės, 5-10 % maltozės, kitų cukrų, mineralinių medžiagų (geležies, kalio, kalcio, magnio, natrio) bei kitų medžiagų (tiamino, riboflavino, vitamino C, niacino, pantoteno rūgšties). Taip pat meduje yra nedideli kiekiai fermentų, fitoncidų, hormonų, aromatinių bei baktericidinių medžiagų."
Iš tiesų medus turi cukrų kažkokių.Bet tikrai ne to kur baltas būna,šiaip vaisiaus cukrus turbūt.Manau skirasi.
Neesmė išbandyk.Nuo vieno jonio ar blunto su medum tikrai nieko neatsitiks - manyčiau.

Re: Blunt

Parašytas: 2009-10-21, 00:34
Spotless
fruktoze irgi yra tas pats kaip cukrus tik kilme augaline yra

Re: Blunt

Parašytas: 2009-10-22, 22:22
Bongmaster
Gaidziai tie head-shop.com
Pratemepe guma 5 dienas o kaip parasiau ko nieko nedarot, parase sooory padaryk pre paimenta tik tada issiusim. nu i ** is kitur tada atsisiusiu. :E

Re: Blunt

Parašytas: 2009-11-12, 23:52
fleks
Gringo rašė:Esat bandę blunt'ą patepti medumi? :) Kažkur užsienio forumuose perskaičiau apie tokį daiktą ir pats užsinorėjau išbandyti. Taigi, sukau blunt'ą su pirktiniais popierėliais. Ganjos nesmulkinau labai smulkiai (kad ilgiau degtų) ir patį bluntą dariau tik iš grynos :) Pridėjau apie 1g ir padariau jį visai ploną, bet ilgą. Tada vos vos patepiau medumi ir įdejau į šaldymo kamerą valandai. Rezultatas: saldus, cukrinis dūmas, blunt'as degė 20-25min ir jo buvo kur kas per daug dviem žmonėm :D Šiaip sako, kad negerai tepti medumi, nes degantis cukrus blogai plaučiam...Aha, po to jauti kažkokį trumpalaikį sunkumą plaučiuose (ne tokį kaip po paprasto parūkymo). Visgi manau, kad verta pabandyti :] :x:
pamenu draugas lauktuviu buvo parvezes kazkokiu honey cigaru nezinau ar jie tepti medum ar tik medaus skonis, bet taip ilgai ilgai rukos...saldus dumas ir jauti medaus skoni silpna burnoj

Re: Blunt

Parašytas: 2009-11-16, 21:09
Bongmaster
Gerbiami kolegos, prasau jusu man paasikinti, kaip reikia sukti blunta? nu niekaip nedasunta, wisi kurie jau mato mintyse zinute rasyk googlej, yputubej how to roll blunt eikit xx.
Paaiskinkit detaliai, ir swarbiausia atsakykit i klausima,
blunta reikia su gilze kaip kad ir jeimza rollint ar be jos? nes nu as esu isitikines kad i bluntus filrai kartoniniai nesideda, nors be ju neisivaizduoju kaip padaryt kad butu wiskas norm, tai ir darau su gilzem, nu bet zinau kad taip neturi but, prasau paaiskinti.

Re: Blunt

Parašytas: 2009-11-16, 21:45
Apvalus
Kiek aš suprantu, tai sukamas kaip paprastas jointas ir dedamas grynas produktas. Nu negrai ten gal kažkaip kitaip moka :)

Re: Blunt

Parašytas: 2009-11-16, 21:56
jahmate
Tai taip. Mes sukom kazkada tai kaip paprasta jointa ir sukom. :) Ir net lengviau ten susukti ji tik limpa sunkiau gal kazkiek :)

Re: Blunt

Parašytas: 2009-11-16, 22:56
vaistininkas
nu as tai kai maciau viena video kur toks juodukas suko blunta, tai ten jokiu filtru jis nedejo, o ganjos irgi nesmulkino, vnz pasieme cigara, poto ten ji atplese, nu zinot kaip, ispyle tabaka, pasieme ta nesmulkinta ganja, man atrodo net gerai sudziovinta ji nebuvo, idejo, ten ta tabaka sulaize, nu ir gavosi toks cigaro ilgio, plonas bluntas. ir ten kur rukyt reikejo buvo plona ir galas buvo plonas..

Re: Blunt

Parašytas: 2009-11-17, 11:17
Bongmaster
na as tokiu video mates daug, bet vistiek mn nedasunta, na is cigaro tai manau kurkas lengviau tai padaryti butu, nu ir buwo, nes jo kevalas kurkas standesnis, o wat tarkim juicy blunts, kur tas bluntas vos ne kaip jointas, tai nlb man ten gawos, 8??? 8??? 8???

Re: Blunt

Parašytas: 2009-11-18, 18:14
Gringo
Bongmaster rašė:na as tokiu video mates daug, bet vistiek mn nedasunta, na is cigaro tai manau kurkas lengviau tai padaryti butu, nu ir buwo, nes jo kevalas kurkas standesnis, o wat tarkim juicy blunts, kur tas bluntas vos ne kaip jointas, tai nlb man ten gawos, 8??? 8??? 8???
Kaip tik su Juicy pats sukdavau. Ir kas tau ten nesigauna? Nesusiklijuoja ir skėčiasi? Mažiau seilių naudok, nes gal klijus nulaižai visus :D O dėl kartonėlio (gilzės), tai kodėl gi nedėti?

Re: Blunt

Parašytas: 2009-11-18, 19:46
BongMachine
Bluntą suki taip: jami kruva stafo,gryno,su tabaku suka n00bai,per vidurį blunto viską tolygiai išbarstai ir pradedi sukt pirštais spausdamas,kad viskas sueitų į vieną cilindrinę formą,gilzes irgi nereik,tiesiog rukai be jos, jei gaila trupinelio kurį sunku surukyti nes dega pirštai, išvis suvalgai ją gale kaip šitam video : http://www.youtube.com/watch?v=ja_jOUImcdk

Re: Blunt

Parašytas: 2009-11-18, 21:21
jahmate
Jis ten ka ratuka sukapoja poto? 8???

Re: Blunt

Parašytas: 2009-11-19, 19:07
Gringo
Aš tikiuosi, kad ten kokia THC pill, o ne ratukas, nes jei taip, tai liūdnas klipas :| :]

Re: Blunt

Parašytas: 2009-11-19, 22:26
jahmate
Speju ne ratuka. Nes poto atrodo tikrai ne kaip po ratuko :)