Puslapis 1 iš 7
pienaz. kaip daromas pienaz?
Parašytas: 2004-03-30, 13:10
stanikas
kaip daromas pienas is kalnalapiu ko ir kiek reikia deti kiek laiko virti ir t.t. nu zodziu viska apie piena ir jo daryma.
pienaz
Parašytas: 2004-04-01, 15:01
stanikas
whahahahaha sigma labai smaikstu.
))) nu geriau nusisneket jau nebeisejo turbut.as cia rimtai klausiu o jei tu nezinai tai geriau isvis patiletum:(
Parašytas: 2004-04-01, 23:01
Donatello
nu bl nueik i
www.atsipusk.lt
ten yra parashyta...
Parašytas: 2004-04-20, 11:31
senis
Ydomu ar kas bande ish normalios zoles daryti o ne ish shaluchos?, kaip rashoma
www.atsipusk.lt. O ish normalios zoles lapu iseitu koks nors poveikis, a tinka only ziedai?
Parašytas: 2004-04-24, 17:43
senis
Tai kas daret piena ar ne? Ar tik info apie tai žinot o atsakyti negalite
Parašytas: 2004-04-25, 11:01
Donatello
as esu bandes daryt bet nieko nesigavo..
Parašytas: 2004-04-25, 13:33
senis
O bandei daryti is ziedu ar lapu? Ir is kokios? Šaluchos ar rimtos kalnlapes?
Parašytas: 2004-04-25, 19:42
gatre
sveiki,
nu ka ash galiu pasakyti:) esu virus piena gal kokius 15 kartu:) visus kartus viriau ish lietuvishkos shaluxos lapu ir zhiedu ir visus kartus buvo SO HIGH ir po to SO STONED:)
o vat shi sekmadieni viriau ish normalios ganjos:) zhinoma pacio augalo buvo maziau ir pieno kiekis mazesnis ir pacio produkto maziau ishejo:) gerokai maziau:) na bet poveikis... kas gere pienelio tai turetu patys suprasti:) zhodziu noreciau jus visus tokiu pieneliu apvaishinti:)
Parašytas: 2004-04-27, 09:41
Donatello
Uoj butu malonu...
Parašytas: 2004-04-27, 15:11
Linas
o rimtai kaip jy gaminti ?
Parašytas: 2004-04-27, 18:07
rude bwoy
Parašytas: 2004-07-19, 00:38
deivis
Parašytas: 2004-07-19, 08:54
dreamofsilence
http://www.atsipusk.lt/re_1_05_gatre.html
kadangi gatre cia pasigyre kad jos pienas super gavosi ir anksciau is lt kanapiu, ir dabar is normalios mj (deja deja dar neteko man jo ragauti
), tai va ir gatres receptas. nemanau kad yra ka bepridurti... nebent - gero virimo
Parašytas: 2004-07-23, 10:09
oxyd
aciu uz recepta,tikrai reiks pabandyk =]
mes vat dabar butent kaip tik verdam lietuvishka
Parašytas: 2004-08-07, 16:58
versachis
nezhinom kas isheis
))
Parašytas: 2004-08-08, 13:34
SHUNGRYBE
Parašytas: 2004-08-08, 17:20
oxyd
tai kad cia nereikia jokiu kulinariniu sugebejimu
Parašytas: 2004-09-02, 23:28
Re5pect
Gatre reiks i svecius pas tave prasytis del konsultaciju pieno virime
, bo as du kartus viriau tai nekokie rezultatai, pirma karta medaus per daug idejau tai per saldu o kanapes kartumas vistiek persimusa tai, kad neperdekit medaus, antra karta virem nieko nedejom bet velgi rezultatas minusinis.Na nebent pas gatre kanapeles geresnes
Parašytas: 2004-09-02, 23:39
blynuva
nu gerai, dabar konkreciai: kiek reikia "normalios" kalnalapes ir kiek pieno, kiek medaus ar dar ko ten. Kiek laiko virti???
skaiciu man, skaiciu!!!
Parašytas: 2004-09-02, 23:51
Donatello
seip reikia ziuret kiek ko nori...