Puslapis 17

pienaz. kaip daromas pienaz?

Parašytas: 2004-03-30, 13:10
stanikas
kaip daromas pienas is kalnalapiu ko ir kiek reikia deti kiek laiko virti ir t.t. nu zodziu viska apie piena ir jo daryma.

pienaz

Parašytas: 2004-04-01, 15:01
stanikas
whahahahaha sigma labai smaikstu.:)))) nu geriau nusisneket jau nebeisejo turbut.as cia rimtai klausiu o jei tu nezinai tai geriau isvis patiletum:(

Parašytas: 2004-04-01, 23:01
Donatello
nu bl nueik i www.atsipusk.lt
ten yra parashyta...

Parašytas: 2004-04-20, 11:31
senis
Ydomu ar kas bande ish normalios zoles daryti o ne ish shaluchos?, kaip rashoma www.atsipusk.lt. O ish normalios zoles lapu iseitu koks nors poveikis, a tinka only ziedai?

Parašytas: 2004-04-24, 17:43
senis
Tai kas daret piena ar ne? Ar tik info apie tai žinot o atsakyti negalite

Parašytas: 2004-04-25, 11:01
Donatello
as esu bandes daryt bet nieko nesigavo.. !(

Parašytas: 2004-04-25, 13:33
senis
O bandei daryti is ziedu ar lapu? Ir is kokios? Šaluchos ar rimtos kalnlapes?

Parašytas: 2004-04-25, 19:42
gatre
sveiki,
nu ka ash galiu pasakyti:) esu virus piena gal kokius 15 kartu:) visus kartus viriau ish lietuvishkos shaluxos lapu ir zhiedu ir visus kartus buvo SO HIGH ir po to SO STONED:)
o vat shi sekmadieni viriau ish normalios ganjos:) zhinoma pacio augalo buvo maziau ir pieno kiekis mazesnis ir pacio produkto maziau ishejo:) gerokai maziau:) na bet poveikis... kas gere pienelio tai turetu patys suprasti:) zhodziu noreciau jus visus tokiu pieneliu apvaishinti:)

Parašytas: 2004-04-27, 09:41
Donatello
Uoj butu malonu...:)

Parašytas: 2004-04-27, 15:11
Linas
o rimtai kaip jy gaminti ?

Parašytas: 2004-04-27, 18:07
rude bwoy

Parašytas: 2004-07-19, 00:38
deivis
viena krta pas mus vire. is lietuvisku kanapiu ziedu. gal ir lapu dejo bet nedaug manau. o0oooj kaip buvo :D
--==::~~ ble plastelinas gerass... :] :] :] |.|) <:)

Parašytas: 2004-07-19, 08:54
dreamofsilence
http://www.atsipusk.lt/re_1_05_gatre.html

kadangi gatre cia pasigyre kad jos pienas super gavosi ir anksciau is lt kanapiu, ir dabar is normalios mj (deja deja dar neteko man jo ragauti 8/ ), tai va ir gatres receptas. nemanau kad yra ka bepridurti... nebent - gero virimo :)

Parašytas: 2004-07-23, 10:09
oxyd
aciu uz recepta,tikrai reiks pabandyk =]

mes vat dabar butent kaip tik verdam lietuvishka

Parašytas: 2004-08-07, 16:58
versachis
nezhinom kas isheis :)))

Parašytas: 2004-08-08, 13:34
SHUNGRYBE
atrodo visai paprasta :D na bet su mano tokiais kulinariniais sugebejimais nezinia ar kas gautusi :D :D :D ;)

Parašytas: 2004-08-08, 17:20
oxyd
tai kad cia nereikia jokiu kulinariniu sugebejimu :)

Parašytas: 2004-09-02, 23:28
Re5pect
Gatre reiks i svecius pas tave prasytis del konsultaciju pieno virime :D, bo as du kartus viriau tai nekokie rezultatai, pirma karta medaus per daug idejau tai per saldu o kanapes kartumas vistiek persimusa tai, kad neperdekit medaus, antra karta virem nieko nedejom bet velgi rezultatas minusinis.Na nebent pas gatre kanapeles geresnes :D

Parašytas: 2004-09-02, 23:39
blynuva
nu gerai, dabar konkreciai: kiek reikia "normalios" kalnalapes ir kiek pieno, kiek medaus ar dar ko ten. Kiek laiko virti???
skaiciu man, skaiciu!!! :)

Parašytas: 2004-09-02, 23:51
Donatello
seip reikia ziuret kiek ko nori...:)