ar atkreipei demesi i veisle, kuria sodinai?senelis rašė:Kada blem pradeda zidet augalai ar cia tik pas man nezidi
2015 OD!
Re: 2015 OD!
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Sekla nezinoma buvoo buvo delto, kad gavau informacija, kad turi mentai atvaziot tai baigesi mano sezonas neprasidejas. ech kaip gerai draugu turet☺
Sveiki,
Kiek laiko pagal jus dar turi žydėt kalnalapė? praeitais metais tokiu metu jau ragavau. pagal mane dar pora sav. reiktų.
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Kiek laiko pagal jus dar turi žydėt kalnalapė? praeitais metais tokiu metu jau ragavau. pagal mane dar pora sav. reiktų.
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Sakyčiau dar mėnesiuką...avoria rašė:Sveiki,
Mėnesiuko manau gali ir neatlaikyt, visgi orai šaltėja. baisu nesugadint.
Mano pirmasis auginimas is staffo seklos.
„Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.“ Bob Marley
Na, bus šalnos tai bus, thc jos vis tiek nesugadins, nupjausi ir tiek jei pradės mėlynuoti. Be to auga šiltnamyje, šiek tiek apsaugotos.avoria rašė:Mėnesiuko manau gali ir neatlaikyt, visgi orai šaltėja. baisu nesugadint.
dėkui už patarimą, bandysim laukt
Neskubek pjaut. Iki salnu geras menuo. Dabar toks oras atrodo prastas, bet dar pas tave siltnani. Dar rugseji bus gi bobu vasara
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
truputi pramiegojau rugpjuti ir susigriebiau, kad jau veluoja pradet zydeti, tuo labiau kad ne siltnamy auga. sakos pasidare ganetinai minkstos, netvirtos, naturalu atejus rugsejiui? idejau trasu 13-40-13 10g/5l (instrukcija sako 10-20g/10l), norisi paskubinti reikala, po savaites tiek pat patresus nebus per sociai, o gal kaip tik daugiau deti?
naudojau prieš savaitę žydėjimą skatinančias trašas iš senukų 1.40eu pakelis, užtenka 5 kartams naudojant 10g/10L vandens. po savaitės efektas matosi ryškiai. nulėksiu kada prie progos į spotą ir įkelsiu foto.
-
- Naujokas
5 kartus i savaite tresei?avoria rašė:naudojau prieš savaitę žydėjimą skatinančias trašas iš senukų 1.40eu pakelis, užtenka 5 kartams naudojant 10g/10L vandens. po savaitės efektas matosi ryškiai. nulėksiu kada prie progos į spotą ir įkelsiu foto.
du kartus per savaitę, liko kitam sezonui. ryt poryt reiks jau pjaut eglutę.
Kokia veilse, gal pora nuotrauku is augimo ?
- YraDvidesimtSimboliu
- Moderatorius
- Reputacija: 24
Kodėl taip anksti nupjovei?
2013 m. outdoor sezonas
2014 m. outdoor sezonas
Auginimo lauke pradžiamokslis.
Seaweed. 50% sea - 50% weed
2014 m. outdoor sezonas
Auginimo lauke pradžiamokslis.
Seaweed. 50% sea - 50% weed
Kaimynai perdaug susidomėję šiltanamio turiniu buvo, todėl teko kirst. veislė neaiški, sėkla iš stuffo. Dūmas švelnus, poveikis 2-3h gero chill
Foto pora savaičių prieš kirtimą: [ nuotrauka ]
Kažkur 50d. Lauke:
[ nuotrauka ]
Poros savaičių sodinukas:
[ nuotrauka ]
Žiedas: (nusifotkino įdomiai, šiaip piestelių apie 70% rudos)[ nuotrauka ]
Foto pora savaičių prieš kirtimą: [ nuotrauka ]
Kažkur 50d. Lauke:
[ nuotrauka ]
Poros savaičių sodinukas:
[ nuotrauka ]
Žiedas: (nusifotkino įdomiai, šiaip piestelių apie 70% rudos)[ nuotrauka ]
kada planuojat užbaigti OD sezoną?
-
- Naujokas
Kiek leis orai. Nors ir dabar esant tokiem nepalankiem oram zydi puikiai.
-
- Pažengęs
Sveiki visi, noriu pranest jog tapau stebuklo liudininku , nezinau nei kas nei kaip, bet trumpai kas ivyko:
Geguzes (~25d) pabaigoj sodinau augala, tiesiai y zeme, nuo seklos, veisle Cheese (Greenhouseseeds). Tresiau karta y savaite biogrow, o po to ir bloom.
Va nuotraukos:
08.09
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
08.15
[ nuotrauka ]
08.29
[ nuotrauka ]
Taigi nuo rugpjucio 29d. nebuvau spote, nes galvojau jog jau nieko nebus ir neapsimoka ten vaiksciot...
Praejus beveik menesiui, nukeliavau y ta spota pasiziuret, nieko nesitikedamas ir net negalvodamas jog ten kazkas dar stovi... bet, kai isvydau tj net nepatikejau
09.20
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Atsigavo mano grazuole, nezinau kaip , gal kas kitas priziurejo. Zodziu, is nuotrauku matyt jog zydi apie savaite, puslapyje raso apie sy straina jog baige zydet
rugsejo pabaigoj, o cia net galo nesimato. Dar menesy tai drasiai varys, tik dabar nezinau ar bus is jos dar kas, ar leis orai pabaigt...
Geguzes (~25d) pabaigoj sodinau augala, tiesiai y zeme, nuo seklos, veisle Cheese (Greenhouseseeds). Tresiau karta y savaite biogrow, o po to ir bloom.
Va nuotraukos:
08.09
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
08.15
[ nuotrauka ]
08.29
[ nuotrauka ]
Taigi nuo rugpjucio 29d. nebuvau spote, nes galvojau jog jau nieko nebus ir neapsimoka ten vaiksciot...
Praejus beveik menesiui, nukeliavau y ta spota pasiziuret, nieko nesitikedamas ir net negalvodamas jog ten kazkas dar stovi... bet, kai isvydau tj net nepatikejau
09.20
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Atsigavo mano grazuole, nezinau kaip , gal kas kitas priziurejo. Zodziu, is nuotrauku matyt jog zydi apie savaite, puslapyje raso apie sy straina jog baige zydet
rugsejo pabaigoj, o cia net galo nesimato. Dar menesy tai drasiai varys, tik dabar nezinau ar bus is jos dar kas, ar leis orai pabaigt...
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas