2017 OD sezonas
Re: 2017 OD sezonas
aviora per kiek laiko is rqs perejo gerybes? nes linderis praita met krito is mano listo,o kiek teko dometis apie rqs tai lb gerai atsiliepia apie juos
Grubiai skaičiuojant veža ne ilgiau dviejų savaičių. Man vežė berods 11dienų.
Dėl pačio rqs tai viskas super, kokybė kolkas 100%.
„Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.“ Bob Marley
-
- Naujokas
- Reputacija: 1
Laba labaa. Ka manot apie critical haze ir amnesia gold, abu auto. Kaip jie reguos i klimata ir ka galeciau nuimti? Auginu jau kelis metelius bet vis dar esu beggineris. Dabar pirmos geros seklos is olandu. Neapsiprendziu ar auginti dideliuose vazonuose ar deti i zeme. Dabar mazyliai criticalai kimarina ant palanges, amneikos daiginamos. Ir kada man nesti juos i lauka, koks ju dydis mazdaug turetu buti ar skaiciuoti dienas. Make love not war
- YraDvidesimtSimboliu
- Moderatorius
- Reputacija: 24
Pasidomėjai ar spės sužydėt Lietuvos sąlygom? nes gali būti kad pradės šalt ir nušals augalai nesukrovę derliaus.
2013 m. outdoor sezonas
2014 m. outdoor sezonas
Auginimo lauke pradžiamokslis.
Seaweed. 50% sea - 50% weed
2014 m. outdoor sezonas
Auginimo lauke pradžiamokslis.
Seaweed. 50% sea - 50% weed
Amnesiagold: Jeigu auto tai spes. Gali drasiai daigyt, kist i vazona ant palanges arba ir po lempom dar geriau kol uzaugs trecias (aukstas) lapu issisakojimas, kaip tik bus geri orai geras laikas nest i lauka
-
- Naujokas
yas yas, auto jie. kaitinant pietinei saulei as juos padedu ant palanges is lauko puses. manau, kad vejas juo sustiprins hehe. ir va dar klausimelis kokio man vazono reiktu didumo persodinimui, nes as nelabai noriu juos tiesiog sukist i zeme ir palikt vienoj vietoj. su vazonu galiu medziot saule ir ir suteikt jiem max saules sviesa ir siluma. manau tai butu tikrai gerai, yea?
y0 y0 viskas normaliai, kibirus 20 litru bent paimk ir gerai busamnesiagold rašė: ↑2017-05-04, 19:54 yas yas, auto jie. kaitinant pietinei saulei as juos padedu ant palanges is lauko puses. manau, kad vejas juo sustiprins hehe. ir va dar klausimelis kokio man vazono reiktu didumo persodinimui, nes as nelabai noriu juos tiesiog sukist i zeme ir palikt vienoj vietoj. su vazonu galiu medziot saule ir ir suteikt jiem max saules sviesa ir siluma. manau tai butu tikrai gerai, yea?
aviora reikalinga man sioka tokia konsultacija del sventos ramybes,dar is rqs ner teke man imti,del aptarnavimo ir kokybes man viskas aisku,o domina mane tokie paprasti dalykai 1.registruojantis neina padaryt normalaus pasto kodo leidzia tik "00000" salis,miestas,gatves nr bei buto/namo viskas gerai,ar to pakanka? nes edit taip pat neina keisti pasto kodo,taigi ar nepasiklis "stebuklai" mano 2.zn kad veza kurjieris,pats emei free dilivery ar vis del to slepei sausainius? aciu uz busima atsakyma
- flandersas
- Pažengęs
- Reputacija: 3
Maniskes jau lauke stovi. Aisku is reikalo, bet gal nenumirs ir viskas bus gerai. Ateinancia savaite rodo nieko gero, netgi minusa nakti, bet tikiuosi, kad Sulija grybauja. Info mano dienorasti.
Sviezias augintojas, 0 patirties, dedziu isminties klausytojas.
Dėl pašto kodo nieko nežinau, man viską leido suvesti tvarkingai, manau neturėtų kilt didelių bėdų visgi kurjeris jau siuntiniui esant Lietuvoje susisiekia tavo pateiktu telefonu dėl siuntos atsiemimo.quNNcy rašė: ↑2017-05-06, 13:33 aviora reikalinga man sioka tokia konsultacija del sventos ramybes,dar is rqs ner teke man imti,del aptarnavimo ir kokybes man viskas aisku,o domina mane tokie paprasti dalykai 1.registruojantis neina padaryt normalaus pasto kodo leidzia tik "00000" salis,miestas,gatves nr bei buto/namo viskas gerai,ar to pakanka? nes edit taip pat neina keisti pasto kodo,taigi ar nepasiklis "stebuklai" mano 2.zn kad veza kurjieris,pats emei free dilivery ar vis del to slepei sausainius? aciu uz busima atsakyma
Sakausi visada free, tie dvd filmai manau dar labiau atreipia dėmesį. seniai perkastas bajeris.
Su pasto kodu susitvarkiau,gal pas juos webe klaida kokia buvo,aciu uz atsakyma
-
- Naujokas
Heya. Cia turbut vel ne temiskai ispuoliau. Rubeliai dar nemazi criticalam?
Laukiu ir aš geresnių orų
-
- Naujokas
Kiek jiem laiko???
išdygo 04.21
Gal kas jau paskubėjo ir „gėlytes“ į šiltnamį sutempė?
Norisi jau cfl'us į tikrą saulę pakeist, bet baisoka dėl staigių temp. skirtumų.
Norisi jau cfl'us į tikrą saulę pakeist, bet baisoka dėl staigių temp. skirtumų.
Gali laisvai į šiltnamį nešt. Žinoma jei nekiauras koks nors
Ne kiauras, baik ,nauja plionkė Greitu metu turėtų ten ir keliaut.
Outdoor'as pagaliau outdoor'e
Aukščiausia mergaitė jau smarkokai žydi (paskutinė foto). Tikėkimės jog persodinimą atlaikys ir augs aukštyn.
Sekančiu laistymu duosiu bioBloom, kolkas gyveno tik su bioGrow.
Aukščiausia mergaitė jau smarkokai žydi (paskutinė foto). Tikėkimės jog persodinimą atlaikys ir augs aukštyn.
Sekančiu laistymu duosiu bioBloom, kolkas gyveno tik su bioGrow.
Išdygo man Nortern lights x1, white widow x1 ir critical jack x1. Po kokių 2 dienų išlindo šaknytė, palaikiau pakol ji padides ir dar po 2 dienų pasodinau į žemę... Šiandien žiūriu, kad kažko nieko nevyksta critical jack'o vazone, pakapsčiau pajudinu sėkla, pist, nugriuvo nuo uodegos, paėmiau sėkla žiūriu, kad supūdžiau... o taip gaila, nes jos troškau labiausiai. ;(( Tikiuosi bent, kad NL ir WW išaugs normaliai.
"Žmogus negyvena nei dabartyje, nei ateityje. Jis gyvena taip, tarsi niekada nemirtų. Ir galiausiai numiršta taip, tarsi nebūtų gyvenęs." - Dalai Lama
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 4 Atsakymai
- 6188 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Moderatorius
-
- 503 Atsakymai