Green Architecture 120cmx120cm - ~100 euru is uk.
tiesa sakant uz tokia kaina maloniai stebina, storas medziagos/maylar sluoksnis, prie visu uztrauktuku 2x tos pacios medziagos sluoksnis kad sviesa nepereitu per uztrauktukus. patys uztrauktukai dideli, patogus. kol zinoma neluzta man is pirmo segimo perluzo laikiklis kuris kabo ant uztrauktuko. nebeda, truputis statines/dinamines virves ir pasidariau ant daugumos uztrauktuku virvines rankeneles (patogiau nebuna). daug langu 3 durys ir ju viena per 75% palapines. tinkliukas susidet smotkem viduje na liuks siaip.
pati palatke standi, su metaliniais poliais bei metaliniais kampais. vandeniui atsparus dugnas, susideda nesunkiai nors rekomenduociau 2 zmoniu pac sudejau vienas per koki 30minuciu
dabar apie blogiasniaja dali kampu siules viengubos (uztrauktuku dvigubos) kas yra neytiketinai negerai standziai palatkei man pirstas islindo per viena siule , na nieko kitam kartui pereisiu su siuvimo masina visus kampus. kaip minejau uztrauktuku tie laikikliai labai ploni ir trapus, juos iskarto reiktu keisti kuom nors. na kaip ir viskas berods
siaip rekomenduociau pan patiko, pigi ir tikrai pakankamai kokybiska.
Auginimo palapine (apzvalga) Green Architecture
Auginimo palapine (apzvalga) Green Architecture
Bet darbe mane vadina - Veryga
Re: Auginimo palapine (apzvalga) Green Architecture
turiu tokia pat 240x120, visai nieko, jeigu uztrauktukus saugai ir daznai neperrinkineji
as sakiau persiusiu viengubas siules, pana turi gera singeri tai nebus problemu. o vietoj uztrauktuku matosi iskarto kilpas padariau tad daug saugiau ir ilgaamziskiau (alpinizmo iprotis)
Kiek augalų telpa į tokią?
depends kaip augini. as talpinsiu 5 o glima sutalpinti kad ir 24 ar net daugiau
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-