Spacebucket grow 01.02
Spacebucket grow 01.02
-
Paskutinį kartą redagavo Wiceilas 2021-10-28, 13:17. Iš viso redaguota 14 kartus(ų).
-
- Patyręs
- Reputacija: 39
Re: Spacebucket grow
Originali konstrukcija ir verta demesio tolimesniam tobulinimui. Ar neverta butu vidu isklijuoti atspindincia plevele, nes dabar matosi, kad prarandi kazkiek sviesos i isore. Kitaip sakant, ta sviesa kuria matai is lauko, jos negauna augaliukas.
Tai kad cia pirsto dydzio augalas gauna jis visa sviesa
Dabar as jau jos negausiu, senukai viskas uzsidare vakar, padariau klaida kad nenusipirkau, reikejo, bet, nieko nepadarysi. Sugalvosiu kazka, manau tikrai dabar jam tos sviesos uztenka
-
- Patyręs
Ble tikiuosi tilps i kibira bet siaip tai tikiuosi skanumynai sikart nenumirs kaip kartoninei dezei nuo shultz trasu...nenaudelis rašė: ↑2020-12-16, 23:36Jei toliau viskas bus gerai, tai 7l vazone augalas netoks jau mazas turetu isaugti. Esu seniau augines, tai vos i 70x70 palapine telpa.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 5
Wiceilas rašė: ↑2020-12-17, 00:29O shultz blogos bloom food!?nenaudelis rašė: ↑2020-12-16, 23:36Jei toliau viskas bus gerai, tai 7l vazone augalas netoks jau mazas turetu isaugti. Esu seniau augines, tai vos i 70x70 palapine telpa.
Ble tikiuosi tilps i kibira bet siaip tai tikiuosi skanumynai sikart nenumirs kaip kartoninei dezei nuo shultz trasu...
-
- Pažengęs
- Reputacija: 5
O shultz blogos bloom food?
Nea, tiesiog as per didele doze trasu sumaisiau su vandeniu ir tiesiog augalui buvo per daug
Re: Spacebucket grow 12.20
Prasiaukštinau kibirą, kad aukščiau lempos būtų, čia bus maximalus aukštis
Re: Spacebucket grow 12.27
Ar ne per mazas augalas savo amziui? Jeigu kas galit pasakykit
Viskas čia gerai, juk užstresavęs buvai.
Kantrybės, dar išaugs
Kantrybės, dar išaugs
-
- Patyręs
Nepastebejau per kur patenka oras ?
O augaliukas visai grazus. Pats pastebejau, kad is pradziu uzaugine 2-3 aukstus lapu truputi sustoja augt, matomai augina saknis, o poto sparciai dar paauga kaip ant mieliu.
O augaliukas visai grazus. Pats pastebejau, kad is pradziu uzaugine 2-3 aukstus lapu truputi sustoja augt, matomai augina saknis, o poto sparciai dar paauga kaip ant mieliu.
cia fotoperiodas tikiuosi? kaip ir atrodo neblogai, tik jei autikas neuzteks kibiriuko. jei fotoperiodas reiks anksti i zydejima jungti, manau 5-6 aukstai butu pac tas micro grow but nice, and well done
P.S. a matau autikas juk zinai kad reikes kazkaip managinti auksti? nes autikam px koks pas tave growbox jie augs tiek kiek jiems atrodo reikia i auksti man mazdaug netoli metro visi autikai uzaugdavo, liesdavosi prie sviesos
P.S. a matau autikas juk zinai kad reikes kazkaip managinti auksti? nes autikam px koks pas tave growbox jie augs tiek kiek jiems atrodo reikia i auksti man mazdaug netoli metro visi autikai uzaugdavo, liesdavosi prie sviesos
Paskutinį kartą redagavo Ciakis 2020-12-29, 18:39. Iš viso redaguota 1 kartą.
Bet darbe mane vadina - Veryga
vazonas jiem ir mazai rupi as 9 ltr auginau. ruoskis aukstinti maziau streso turesi
Paskutinį kartą redagavo Ciakis 2020-12-29, 18:40. Iš viso redaguota 1 kartą.
nenaudelis rašė: ↑2020-12-29, 12:03 Nepastebejau per kur patenka oras ?
Ilyra ir intake ir exhaust ventiliatoriai
Tai manau naudosiu LST technika ir sita sekla rase kad auga nuo 40 iki 70cm tai per daug nesibaiminu o pas mane vietos kibire yra apie 50cm matavau su metruCikis rašė: ↑2020-12-29, 18:36 cia fotoperiodas tikiuosi? kaip ir atrodo neblogai, tik jei autikas neuzteks kibiriuko. jei fotoperiodas reiks anksti i zydejima jungti, manau 5-6 aukstai butu pac tas micro grow but nice, and well done
cia nuo sviesu? nes palikt reik vietos kad nebutu heat stress.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 12 Atsakymai
- 9926 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas G.
-