Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Tai stai kodel parukius man viduriai uzkieteja ir su*as neina... As zinau kodel taip yra. Paprasta, kai mes rukom, mum gi patinka, gera buna, na taip ir su*ui gerai ten but, tai ir neina, nepastebejot, kad jis nori islyst tada, kai to nereikia, kai kazka svarbaus darai? Nu tai vadinasi rukyt gerai, kad net sud*i patinka dumas.
Na, galiu tepridurt štai ką - po gero pyrago geras dvi dienas labai aromatingai šikasi. Šitą pirmoji pastebėjo mano pusseserė, paskui ir aš atkreipiau dėmesį.. Toks charakteringas aromatas, jei suprantate, ką turiu galvoje. Toks pat kvapas pasklinda ir virtuvėje, kepant/verdant kanapėlę..
hipiukas rašė:Kaip jus dar šikti norėdami rūkyt galit?
Nu man tai reikia atsipalaiduoti, nusiteikti normaliai, o kartu galvoti, kad "šikt noriu" - nea...
Vat, kad cigaretę parūkai ir noras ateina - čia tai nervuoja
Na kartais zinok tikrai pasitaiko, kai rukai pvz. lauke.
Toks dalykas pasitaiko manau daugumai, gal kam dazniau kam reciau.
one puff&. rašė:cia visiems turbūt sitaip, nes man taip pat sunku buna parukius nuejus i WC
Na kalba ejo ne apie sunkumus o po mj parukimo sikimo noro praejima
Na o del sunkumu in WC pasalinimo gali laisvai pasikonsultuot su vaistininku arba savo seimos gyditoju
Apvalus rašė:Jo po pyrago keista kvapas tuolete būna
be abejoniu galiu pasakyti kvapas savotiskas,na bet vilkimo atveju tai tikrai ilgiau velka negu parukius!na o del tustinimosi tai nezinau nezinau cia jau kaip kam.
Neradau temos, kurioje galėtume padiskutuoti apie neaiškų stuff'ą, pasidalinti foto ir pastebėjimais, kitų bei savo pagalba išvengti...
Paskutinis pranešimas
Gal tiesiog buvo laikyta/džiovinta tarp citrinų, kas visai realu, jei skonis/poveikis neatrodo nenatūralūs.
Yra tokia Organizacija Young Wave (Jauna...
kazkas per skype mano tikru vardu,kur pase parasyta, prisijunge,na seip as menuleigis, ir klause ka as zinau apie legalus.net X( ar jum nebuvo tokiu...