Tai jai tu nekarpai virsuniu tai pas tave nezine kkie ten krumai uzaugaKdee rašė:ne nu, bet tu protas kirpti virsune? cia gi pagrindine galva yra....Vygis rašė:Reikejo jau seniau nukirpti virsune dabar isdygo per daug augsta Butinai kirpk virsune ir nebeaugs ji plesis i sonusPrincas rašė:Mano augalas pradejo virsti i monstra va foto
http://img169.imageshack.us/my.php?imag ... 067ed2.jpg
Jeigu nukirpsiu virsune gal prades plestis i sonus nes auga be sustojimo jau 86 cm, dabar keijsiu apsvietima i HPS 150w, praejo 11 dienu po ijungimo 12 ant 12 o ta soko i auksti kokius 30 cm i per savaijte lyti parode. Rusies nezinau Reik pagalbos
Technologijos: Karpymo technika
Stai kokias radau parduotuveje "Zalia stotele"
http://www.pokon.nl/content/HUIS/stekpo ... 0nieuw.jpg
15lt kainavo dar dovanu gavau trasu
http://www.pokon.nl/content/HUIS/stekpo ... 0nieuw.jpg
15lt kainavo dar dovanu gavau trasu
Northern Light in my box
Re: Technologijos: Karpymo technika
cia dar biski apie lankstyma nesupratau. jaj lankstaj tai kiek laiko reikia ja laikyt lenkta? kas kiek laiko keist lenkimo kampus?
Visą laiką laikyk. Jei niekas nekinta, augalas gauna pakankamai šviesos (dėl jos nepakankamumo turbūt ir pradėjai lankstyti), tada keisti nieko ir nereikia. Pats nei karto nelanksčiau, bet logiškai galima išvedžioti tokius dalykus
seni pasikliauk nuojauta , savo galva. Juk cia ne astrofizika
visa karpyma as suprantu, bet man neaisku kaip skaitosi tie aukstai pirmas antras ar trecias?
srry uz buka klausima
srry uz buka klausima
Na stiebą atidžiau apžiūrėk. Visos šakos juk neauga iš betkokių vietų ? Jos auga "aukštais". Iš vieno aukšto gali užaugti 2 šakos į skirtingas puses ar daugiau. Po "aukšto" eina tarpas (be šakų) iki kito "aukšto". Ten vėl šakos auga
pradejo zydet mano grazuoliai , tai noreciau paklaust ar apsimoka man karpit nerekalingus lapus ? pora kart esu girdejas kad taip labiau apsimoka nes daugiau thc eina i galvas o ne i lapus ... kaip jus patartumet?
O kaip tu atskirsi, kurie reikalingi, o kurie ne ? Šiaip lapus apsimoka karpyti, jei jie užstoja šviesą galvoms, bet perdaug irgi negerai, sustresuos augalas. Aš asmeniškai nekarpyčiau, geriau lankstyti šakales. Ir šviesos gaus galvos, ir streso mažiau. Nukarpyk lapus, kurie geltonuoja ar šiaip nugraužti ir užteks.
ok paklausysiu tavo patarimo
man atrodo kad nereikalingi lapai tie kurie is po pazasties auga. ten tik 1lapas su koteliu dazniausiai buna
Tai ten vadinami veduokliniai lapai. Viena kita gali nukirpti, bet nerekomenduociau.zopa rašė:man atrodo kad nereikalingi lapai tie kurie is po pazasties auga. ten tik 1lapas su koteliu dazniausiai buna
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 69 Atsakymai
- 43469 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas SnowStorm
-
- 171 Atsakymai