Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
Shiva rašė:Sveiki, galvojau parasysiu čia ir paklausiu jusu patarimo ka daryt del mano auginimo vietos. Vieta ir ziauriai gera, bet vienas trukumas - aukstis yra nuo 1,2m iki 90 cm, plotis apie ~1. ten tokios lubos zemejancios, tai vat nzn ka daryt dabar, ar apsimoka man ten ka nors galvot ir augint. (Low tikrai nenoriu augint, nesiulykit). Gal kaip nors augalus galima paraisiot, palankstyt, scrog gal padetu? Skaiciau forume daug apie tai, raso kad tai tinka jei yra vietos trukumas, bet ar pas mane tas minimumas nera per mazas. Sorry rasau apsirukes tai sunku sakinius suregzt Peace
Bonsam vietoj pakankamai uztat su ventiliacija blogai - viskas iskeipe. koks tolkas is tokios dezes kai visa kvapa varys i patalpa? jeigu pajungti atskira slanga i lauka, tai kaip paaiskinti, kam tai kompui reikalinga?
Tokioj mazoj ervej ten su tokia lempa gali kiausinius kepti, o ne augalus augint. Karstis zveriskas turetu buti.
Is nuotraukos speju kad ten natrio lempa, neisivaizduoju kaip ten palaikoma normali temperatura net jei butu ir 70w natrio lempa. Esu skaites apie toki auginima, bet ten buvo naudojamos CFL lempos. Manau ten del kvapo nesiima priemoniu jokiu, auginant lowryderi nelabai daug ir to kvapo, galima ispuciama ventiliatoriu udenkdti hepa filtru. Esu pirkes senukuose , kainuoja 10lt toks gabalas panasiai 30x40cm, bet as ji naudojau ne kvapui naikinti o oro isvalymui del sterilumo (ne kanapiu auginimuose) . Manau jie turetu neblogai ir kvapa panaikint, bent kiek atsimenu ta daro hapa filtrai.
Siaip jei nera praktiskai jokiu salygu auginti namie o taip stipriai nori auginti, nesvarbu kad derlius bus mazas, tai galima imtis ir tokio auginimo As asmeniskai taip niekad neauginciau, bet gal butu kurie augintu.
as tai pvz ir planuoju viena hps 150w ir MH 150w tai manau to 150w ant 2-3 meduku tikrai uzteks ir elektros islaidos nebus tokios dideles ir stuffo turesiu nedaug bet uzteks.
Sveiki,norejau paklaust patarimo del savo groow box'o ,aukstis 75 cm plotis 42 ilgis 42,noriu viduj augint isimt stalcius palikt stalciu imitacija,paimt kokia mazo galingumo natrio lempa kokiu 40w,isdazyt viduj baltai,itaisyt du ventiliatorius ar isimt galine faniera ir nupirkt paprasta dideli ventiliatoriu ir pastaty ji gale vietoj fanieros ir ora padavines ir viduj cirkuluos.Ir pilnai isaugint koki 1 augaliuka pvz white widow ar blueberry,ar imanomas toks scenarijus?
Lipa rašė:Sveiki,norejau paklaust patarimo del savo groow box'o ,aukstis 75 cm plotis 42 ilgis 42,noriu viduj augint isimt stalcius palikt stalciu imitacija,paimt kokia mazo galingumo natrio lempa kokiu 40w,isdazyt viduj baltai,itaisyt du ventiliatorius ar isimt galine faniera ir nupirkt paprasta dideli ventiliatoriu ir pastaty ji gale vietoj fanieros ir ora padavines ir viduj cirkuluos.Ir pilnai isaugint koki 1 augaliuka pvz white widow ar blueberry,ar imanomas toks scenarijus?
Is anksto dekoju.
Pats perasimeciau ant micro grow,tai auginu spinteleje,kurios ismatavimai beveik kaip tavo. Ziuresim kas gausis,tik as naudoju CFL,o ne HPS.
Lipa rašė:Sveiki,norejau paklaust patarimo del savo groow box'o ,aukstis 75 cm plotis 42 ilgis 42,noriu viduj augint isimt stalcius palikt stalciu imitacija,paimt kokia mazo galingumo natrio lempa kokiu 40w,isdazyt viduj baltai,itaisyt du ventiliatorius ar isimt galine faniera ir nupirkt paprasta dideli ventiliatoriu ir pastaty ji gale vietoj fanieros ir ora padavines ir viduj cirkuluos.Ir pilnai isaugint koki 1 augaliuka pvz white widow ar blueberry,ar imanomas toks scenarijus?
Is anksto dekoju.
Pats perasimeciau ant micro grow,tai auginu spinteleje,kurios ismatavimai beveik kaip tavo. Ziuresim kas gausis,tik as naudoju CFL,o ne HPS.
o tai kuo jis ypatingesnis uz paprasta? man idomu kaip jis ta siluma sulaiko, kad per tuos radarus nesimato... maciau dokumentini, kai ir tente auginanti uzgaude:) todel ir idomu ar sitas special one.
Jeigu nespėjot užklyst į forumą, kuriame aptariamos augalų problemos ir jūsų augintinis pražuvo:
drąsiai dalinkitės čia.
Nuotraukos ir trumpas...
Paskutinis pranešimas
Paklonavau mistoponikoj, 10 klonu, patingejau pemteratura aptvarkyt kas diena, tai tiesiog paretinau ruka. Keli padziuvo ismeciau, patopinau vandens...
Sveiki bendraminčiai floristai. 😀 Turiu jau ilgą laiką mažą svajonę, užsiauginti porą augaliukų namų salygomis. Visas procesas aiškus, nes internete...
Paskutinis pranešimas
DutkePaike: pats dabar esu tokioj situacijoj. Zadu 1 augala kaip bus kaip nebus augint. Filtra aisku naudosiu, bet is praeitu auginimu 101% zinau,...