Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
Dendis rašė:Seip manau lietuvoje praktiskai neimanoma gaut gero hasho Noretusi isbandyti tikrai gerai nes man teko rukyti kazkoki perdziuvusi uztat tikriausiai ir buvo stoned Nors viena karta su draugeliu pirkom is cigonu tai viskas daejo iki to kad pradejom melstis
As buvau irgi hasho pasiemes ir is pradziu jis buvo kietokas sunkiai trupinosi ir toks isdziuves irgi, bet po savaites jis tapo svieziu, turejau 10 gramu del to ir pastebejau nes rukiau kiekviena diena, beje kol buvo kietas nevilko taip gerai kaip poto tapo svieziu, matyt gal del to kad katik buvo pagamintas, bet nesu tikras del to
o del hasho ar zoles tai tiesa sakant abu mane gerai velka pastoviai per pipkute traukiu jeigu reiketu pasirinkt ar zole ar hasa pasirinkciau abu ir sumaisyciau jei butu tik vienas pasirinkimas is dvieju - imu kanape
Lasisa rukiau gal tris kartus tai 2 pirmus parukimus buvo hight . o paskutini kart tai nenuruke kazkodel nors 0.5 ant 2 rukem . siaip gera lasisa geriau man nei zole
Man jau atsibodo tos legendos apie NEREALU hasha :|? . Kiek as jo bandes, pastoviai totalus sudas :X . Bet visi prigydo mane: tai tu ant sudo...
Paskutinis pranešimas
O tai kaip vadinosi tas ka tu rukei? As esu skunk kakzokias zoleles rukes,tai pz,apruke kaip putalas,kvepejo prieskoniais,bet nebuvo jokiu ishtinimu...
beje idomu suzinot kaip zole su antibiotikais veikia? kas patars gal
Jeigu antibiotikus geri, reiškia naikini infekciją. Organizmas kovoja su...
Paskutinis pranešimas
geriausia stengtis prisiziuret taip kad nekibtu jokios ligos, sveikiau maitintis, bent kiek maista paderint, daugiau judet, ligom prisikabinus nepult...
Keista iš kur atsirado net keturiolika lapų šnektos tokiu paprastu klausimu.
Rastafarizmo doktrina alkoholio vartojimą draudžia. Taškas. Paprastas...
Paskutinis pranešimas
Ir neesu, bent jau savęs tokiu nelaikau. Ankščiau, kai dar buvau 16metis vaikigalis be jokio supratimo ar saiko pojūčio galbūt ir buvau toks, bet tie...