2017 OD sezonas
- Moderatorius
- Moderatorius
- Reputacija: 94
2017 OD sezonas
manau, jau kaip ir laikas atsirast šiai temai.
turit planų? (:
turit planų? (:
Re: 2017 OD sezonas
Taip, turiu planų , tik jau nepirmi metai nesugalvoju vietų, kad būtų gerą žemę auginimui ir niekas neužmatytu
Kerpyčius – senovės lietuvių mitologijoje miško dievas.
- Moderatorius
- Moderatorius
o tai.. žemės juk ne problema, daug metų išdiskutuotas dalykas. išsikasi duobę, ir užpili savu, pasiruoštu mixu |:
Laukiu OD, draugas iš Amsterdamo parvežė lauktuvių 3x Feminized Early Skunk iš SensiSeeds.
Dar pats greičiausiai keliausiu į Barseloną kovo mėn. į "Spanabis 2017" tai ten dar pasiimsiu automatų, planuoju Auto Mazar ^_^
Gal netyčia kas iš kolegų taip pat planuoja į spanabis vykti?
Dar pats greičiausiai keliausiu į Barseloną kovo mėn. į "Spanabis 2017" tai ten dar pasiimsiu automatų, planuoju Auto Mazar ^_^
Give a man a fish, and you feed him for a day. Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime.
- Moderatorius
- Moderatorius
pats iš stuffo belekiek LSD straino radau, critical mass.
gal graži bus vasara, bus sativytės
gal graži bus vasara, bus sativytės
Man, kažkaip su outdoor'u nesiseka, pernai pirmas outdoor buvo mano, jeigu galima taip pavadinti.
BubbleGum auto jau namie pradėjo žydėti, nebetilpo į PC tai išnešiau balandžio mėn. į lauką, temp. žema ir lietinga savaitė pražudė... Po to buvo Lowryderiai kuriuos sraiges suvarė...
Šiemet atsakingiau ruošiuosi
BubbleGum auto jau namie pradėjo žydėti, nebetilpo į PC tai išnešiau balandžio mėn. į lauką, temp. žema ir lietinga savaitė pražudė... Po to buvo Lowryderiai kuriuos sraiges suvarė...
Šiemet atsakingiau ruošiuosi
Give a man a fish, and you feed him for a day. Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime.
Kada kur? Apsviesk, gal susigundysiu )Buzzas rašė:Laukiu OD, draugas iš Amsterdamo parvežė lauktuvių 3x Feminized Early Skunk iš SensiSeeds.
if u want to be a water be a water ma friend
Hello Canada ..kauptukas rašė:Amnesia xxl; nl; sour diesiel automatai planuose.
Prie ko cia Kanada ?Mr.plant rašė:Hello Canada ..kauptukas rašė:Amnesia xxl; nl; sour diesiel automatai planuose.
Pareigūnai klauso.
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... PfwjSGZYowMr.plant rašė:Kada kur? Apsviesk, gal susigundysiu )Buzzas rašė:Laukiu OD, draugas iš Amsterdamo parvežė lauktuvių 3x Feminized Early Skunk iš SensiSeeds.
Kovo 10-12 dienomis Barselonoje daugybė breederių iš viso pasaulio (DinaFem, sensiseeds, barneys farm etc.), bongai, vaporizeriai, tentai, lempos, ekstraktai, BioBizz, canna a&b ir daugybė kitų trašų, strainų rinkimai, apdovanojimai, turėtų būti puikus savaitgalis ^_^
Oficialus tinklapis, kuriame rasi visą reikiamą info ir video/foto galerijas iš senesnių metų.
Grieziu per dantikauptukas rašė:Prie ko cia Kanada ?Mr.plant rašė:Hello Canada ..kauptukas rašė:Amnesia xxl; nl; sour diesiel automatai planuose.
Susigundziau vien del breederiu suvaziavimo.ziauriai noriu indic*iniu strainuBuzzas rašė:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... PfwjSGZYowMr.plant rašė:Kada kur? Apsviesk, gal susigundysiu )Buzzas rašė:Laukiu OD, draugas iš Amsterdamo parvežė lauktuvių 3x Feminized Early Skunk iš SensiSeeds.
Kovo 10-12 dienomis Barselonoje daugybė breederių iš viso pasaulio (DinaFem, sensiseeds, barneys farm etc.), bongai, vaporizeriai, tentai, lempos, ekstraktai, BioBizz, canna a&b ir daugybė kitų trašų, strainų rinkimai, apdovanojimai, turėtų būti puikus savaitgalis ^_^
Oficialus tinklapis, kuriame rasi visą reikiamą info ir video/foto galerijas iš senesnių metų.
Aš jau tikrai būsiu ^_^Mr.plant rašė: Susigundziau vien del breederiu suvaziavimo.ziauriai noriu indic*iniu strainu
Pirma diena ir asBuzzas rašė:Aš jau tikrai būsiu ^_^Mr.plant rašė: Susigundziau vien del breederiu suvaziavimo.ziauriai noriu indic*iniu strainu
- northernlights
- Patyręs
- Reputacija: 18
jau atkeliavo northern light auto 5 ir 3 dovanu gautos dar zadu 3 Girl Scout Cookies auto pasimt
Sekit Budget Grow Nežinomas strain---> www.legalus.net/dis/viewtopic.php?f=16&t=7269
MYSTERY BOX GROW -----> www.legalus.net/dis/viewtopic.php?f=16&t=7282
MYSTERY BOX GROW -----> www.legalus.net/dis/viewtopic.php?f=16&t=7282
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
laba as naujokas taip kad sezona pradesiu 5xLSD auto,ir 5x kalashnikova auto.
- Moderatorius
- Moderatorius
o. jei ne paslaptis, iš kur siunteis LSD strainą, ir kiek mokėjai?
mano planai šiai vasarai:
Critical kush
Royal jack auto
Northern lights
Northern lights
Sakykit, partizanai, jums tie feminized spėja nužydėt normaliai ar užsiimate dangstymo technologijomis?
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 4 Atsakymai
- 6188 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Moderatorius
-
- 503 Atsakymai