.. nuo to viskas ir prasidejo: suputem pirma kaseka ir pasijutau kaip ligonis(galvoje) pradejo suktis visokios lievos mintis, nesupratasdavau arba pamirsdavau istorijas kurias tuo metu pasakojo draugeliai... pagalvojau ipusiu antra gal pasidarys geriau, nu ir iputes antra isvis apsalau+jauciausi kaip ligonis
 .. nuo to viskas ir prasidejo: suputem pirma kaseka ir pasijutau kaip ligonis(galvoje) pradejo suktis visokios lievos mintis, nesupratasdavau arba pamirsdavau istorijas kurias tuo metu pasakojo draugeliai... pagalvojau ipusiu antra gal pasidarys geriau, nu ir iputes antra isvis apsalau+jauciausi kaip ligonis  sunku buvo ka nors daryti ir plius pradejo gliucinti krc man atrode kad draugeliai mane apsneka bet tuo paciu zinojau kad cia nuo zoles man taip darosi.. zodziu buvo kosmosas, aprekaiu visus ir isvazevau namo, kelione buvo ilga ir gili. jauciuasi filme..
 sunku buvo ka nors daryti ir plius pradejo gliucinti krc man atrode kad draugeliai mane apsneka bet tuo paciu zinojau kad cia nuo zoles man taip darosi.. zodziu buvo kosmosas, aprekaiu visus ir isvazevau namo, kelione buvo ilga ir gili. jauciuasi filme..   
   ![:] :]](./images/smilies/blink.gif) 
  ![:] :]](./images/smilies/blink.gif) 
    tai va klausimas butu: ar yra taip pat kam nors buve? ir gal zinot kokia viso sito priezastis.. man atrodo kad pichas manes jau nebemyli

taip baisiai dar niekada nebuvo.. matai, as pirkau tuos dumus is nepazystamo barigos, nes dar tada kai meciau rukyti visus barigu numerius istryniau
 taip baisiai dar niekada nebuvo.. matai, as pirkau tuos dumus is nepazystamo barigos, nes dar tada kai meciau rukyti visus barigu numerius istryniau 

![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif)
 ciuju reikes su gyditoju pasikonsultuot
  ciuju reikes su gyditoju pasikonsultuot 

bet nusprendziau mest rukyt
  bet nusprendziau mest rukyt   krc buvo dar vienas bairis.. cia neseniai net negalvojau judet, bet aplinkybes tokios susikloste, ir prisigeriau su draugais. tada atsirado amfos, isoviau daroske.. pridariau nesamoniu
  krc buvo dar vienas bairis.. cia neseniai net negalvojau judet, bet aplinkybes tokios susikloste, ir prisigeriau su draugais. tada atsirado amfos, isoviau daroske.. pridariau nesamoniu  
   nu, ir, surukes  ta kasekeli sugalvojau nueit issimyst.. spekit kas buvo?
  nu, ir, surukes  ta kasekeli sugalvojau nueit issimyst.. spekit kas buvo?