![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Kanapiu eterinis aliejus (absoliutas)
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Re: Kanapiu eterinis aliejus (absoliutas)
Realiai, tai acetonas-skiediklis ir jis pilnai išgaruoja, pasidariau aš aliejaus gavosi mažai , tai įtryniau į šaluškę ( ne ta iš kurios dariau aliejų) . Ką žinau kažkas gavosi , bet bijau rūkyti , duosiu kokiems durneliams parūkyti , o ta žiūrėsiu , kvapas, ką žinau , jokio. O šiaip su spiritu dar daromas ir butanu .. tik recepto negavau ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Viltis durnių motina, teleloto tėvas.
Yra forumų specialiai hašišo mylėtojams, ten ne vienas receptas yra.mandari9nas rašė:Realiai, tai acetonas-skiediklis ir jis pilnai išgaruoja, pasidariau aš aliejaus gavosi mažai , tai įtryniau į šaluškę ( ne ta iš kurios dariau aliejų) . Ką žinau kažkas gavosi , bet bijau rūkyti , duosiu kokiems durneliams parūkyti , o ta žiūrėsiu , kvapas, ką žinau , jokio. O šiaip su spiritu dar daromas ir butanu .. tik recepto negavau
O šiaip jei pats nerūkysi, tai geriau ir jokiems durneliams neduok, negražu.
Kad vienas būtų teisus - kitam nebūtina klysti.
Va va aš ir taip galvoju.Nedurniuokit ir vaikam neduokit.Patys šikat sau į saują.Norit šviest visuomenę,o paskui šast: ai va acetone pamirkysiu ir durneliams duosiu.Durnelius ne nuodyt reik,o šviest.hipiukas rašė:Yra forumų specialiai hašišo mylėtojams, ten ne vienas receptas yra.mandari9nas rašė:Realiai, tai acetonas-skiediklis ir jis pilnai išgaruoja, pasidariau aš aliejaus gavosi mažai , tai įtryniau į šaluškę ( ne ta iš kurios dariau aliejų) . Ką žinau kažkas gavosi , bet bijau rūkyti , duosiu kokiems durneliams parūkyti , o ta žiūrėsiu , kvapas, ką žinau , jokio. O šiaip su spiritu dar daromas ir butanu .. tik recepto negavau
O šiaip jei pats nerūkysi, tai geriau ir jokiems durneliams neduok, negražu.
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Keisti jūs , tipo išvis ne egoistai ? Aš nenoriu šviesti visuomenės , aš gyvenu , sau ir gyvenu taip kaip man patinka , kuriems reikia tie žino, kurie norės, tie supras. O mėginti kiekvieną eksperimentą ant savęs, šiek tiek žalinga, jei dar yra tokių, kurie nori nahaliavu apsidolbint . Beje aliejus geras gavosi: cigaretes galą pamirkai ir lengvai kabina , r0kiau ir pats . Galiu pasakyti acetono neliko nė kvapo
.

Viltis durnių motina, teleloto tėvas.
Sveiki, pats esu bandes pasigaminti sio aliejuko. Dariau ne su acetonais jokiais o pigiausia rusiska "Snape". Jugi eteriniai aliejai yra tirpus betkokiuose alkoholiuose ar spirituotuose skysciuose. Gavosi neblogas dariau is lietuviskos kalnalapes tad baisei gero efekto sip ar teip nebuvo imanoma gauti, bet visai patiko. Tiksliai nezinau bet gal delto kad dariau su alkoholiu dumai gavosi atroki siektiek, gal viskas neissigarino. O rukiau - cigarete isvilges stuff'e. Siaip kiek skaiciau tai toki stuff'a geriausia vartoti taip kad jaliejukas tiesiogei nekontaktuotu su ugnimi. Tarkim kaidinant kokinors metalini indeli kureme yra aliejus yr siaudeliu gaudant dumelius.
Viskas GERAI, kas GERAI baigesi.
Čia jau cracko rūkymas
nusipirk padoru vaporaizeri ir patikėk nepasigailėsi 

Teko si savaitgali pabuvoti zemes ukio parodoi ir uzmaciau toki idomu dalyka. Sativa oil. Likau suzavetas ir apakes, nes jo kaina berots uz 400ml 143lt. Bet smagu, kad pagaliau ir pas mus ateina kanapiu produktai.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 18 Atsakymai
- 20274 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas nenaudelis
-
- 6 Atsakymai