DekuiG. rašė:Labas, aš G.Liuks tada, kad viskas ok! Sveikas atvykęs į forumą! Patariu susipažinti su forumu, esama informacija (jos čia yra labai labai labai daug)
Kiek metų pučiat?
Re: Kiek metų pučiat?
-
kulturingas
- Ekspertas

- Reputacija: 16
Puse tu aktyviu vartotoju gyvena jau ne lietuvojeLeaf rašė:DekuiG. rašė:Labas, aš G.Liuks tada, kad viskas ok! Sveikas atvykęs į forumą! Patariu susipažinti su forumu, esama informacija (jos čia yra labai labai labai daug)
Jau po truputi zvalgausi, tikrai daug info prikaupta siame forume! Ir gan daug aktyviu vartotoju!
Matthew 13:1-23, Mark 4:1-20, and Luke 8:4-15
Chuck enough seeds down and something good will happen somewhere.
Chuck enough seeds down and something good will happen somewhere.
Sutinku su beveik viskuom, ta pati situacija ir pas mane. Pazistunaktibaldas rašė:15 gal koki...![]()
Is tiesu, tai parejau daugybe putimo stadiju, kazkada net maniau, kad esu nuo to priklausomas.![]()
Beda buvo tame, kad tiesiog draugai buvo tokie, kurie rukydavo nuo ryto iki vakaro. Tai veikia...
O daba esu tokioj stadijoj, kad pust man jau ir nebereikia.Jau procesas negriztamas.
Aisku, parukau kartais, tiesiog butu gaila su tuo issiskirti, tai man labai daug ka dave, visiskai pakeite pasauleziura, praplete samone, ir sakyciau, vienu metu net isgelbejo mane.
![]()
Esu dekingas ganjai uz daugybe puikiu prisiminimu, uz tai, kad padare mane tokiu, koks esu, uz gausybe nauju pazinciu.
Et, zodziais to nenupasakosi.
Sveiki, esu galima sakyti naujokas 2 metai stazo puciant. Pusantru metu rukydavau belenkokiais kiekiais ir beveik bet ka, pastariuoju metu pradejau labiau dometis zaliu ir keisti rukymo iprocius tai tiek 
kazkur apie keturis db tiksliai nepamenu. 
-
Click Clack
- Patyręs

- Reputacija: 20
Geresnis klausimas būtų kiek metų nepučiam
Ok, einu miegot...
- Moderatorius
- Moderatorius

- Reputacija: 94
Click Clack, ahaha