Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
ganjaFAMA rašė:As tokiom nesamonem netikiu. O tie bandymai manau remiasi i fizika, o ne kashkokias mistines nesamones. Gal tas metalas skleidzia vienoki garso diapazona, o kokia klasikine kitoki. Taip gal ir veikia ar kashkas panashaus. Tikrai netikiu, kad esme yra geri ar blogi zhodziai
siaip per mitu griovejus ten jie bande kazka panasaus daryt su augalais prijunge aparata ir stebejo ten kintamuma sroves augale ar kazkas tokio kaip ten ta augala ibaugint bande ivaireis budais tai ten man toks lempinis bandymas pasirode
Eik tu,jau svaigsti. netiki net tada kai sakau kad esu tai isbandes per kelis auginimus ir matau kad tai veiksminga? pabandyk pats ,tada galesi taip uztikrintai priestarauti
Nu ash irgi nelabai tikiu, reiktu labai idealias salygas suteikti augalui ir tik klonui , nes seklos visai skirtingos gali boot , ir toks pasakymas ash lyginau ir tikrai veikia (paprasciausiai galimas sutapimas , o del idealiai vienodu salygu ir klono tai nieks ir nebande realiai) tai man juoka sukelia panashiai kaip lyginant kopustu sudejima per pilnati ir jaunati
Man tai nelabai suprantama, kaip putikai gali netiketi pokalbio su augalu reiksmingumu!
Netgi jei atmest ta nuomone, kad tai gali kaip nors fiziskai paveikt augala, tai yra labai grazus ritualas ir ypatingai pasaldina duma.
RED&WHITE rašė:Eik tu,jau svaigsti. netiki net tada kai sakau kad esu tai isbandes per kelis auginimus ir matau kad tai veiksminga? pabandyk pats ,tada galesi taip uztikrintai priestarauti
Na ka teks pirk koki pigu mageli irashyt kokiu geru zhodziu ir palik prie growspoto
Ateinu prie krūmelių, pastoviu, parymau, pamedituoju, pamąstau, pasišypsau jiems, pačiupinėju, paglostau, pasidalinu gera aura ir jie patenkinti Kalbint ne visuomet pasiryžtu, kartais su augalais tyloje susikalbu net geriau nei balsu
putejas rašė:Ateinu prie krūmelių, pastoviu, parymau, pamedituoju, pamąstau, pasišypsau jiems, pačiupinėju, paglostau, pasidalinu gera aura ir jie patenkinti Kalbint ne visuomet pasiryžtu, kartais su augalais tyloje susikalbu net geriau nei balsu
Jei kada pasiryši kalbet balsu ir tau jie atsakys, žinok kad laikas pas medikus
GanjaGoblin rašė:Jei kada pasiryši kalbet balsu ir tau jie atsakys, žinok kad laikas pas medikus
Rimtai?
Kalbėtis kol kas dar nepradėjau, bet teigiama energija, kaip sako putejas, pasidalinu. Paglostau, palankstau lapelius švelniai apžiūrinėdamas. Žodžiai nereikalingi tokiem dalykam perduot, bet energijas augalas tikrai puikiai jaučia, va neseniai susirgau šiektiek, pasižiūriu į augalėlį ryte, po sunkios nakties, tai kažkoks nuleidęs lapelius visas, ko paprastai nebūna. Per pora dienų išsigydžiau ir augalėlis atsigavo interpretuot tai galima įvairiai, bet aš linkęs manyt kad jautė mano būseną
Sveiki atviroj patalpoj pagabines toky lumsteka ar reike leisti iji augalo žemyn nes aukstis kaskur gaunasi apie 1,50 nuo augalo,nes lb lapai...
Paskutinis pranešimas
Nezinau ar gavai atsakyma jau, bet lempa tai labai per aukstai laikai... LED lempos pagal gamintoja priklauso ir instrukcijoj turi but parasyta kokiu...