Beja, ką nepatinka pačiam gamintis viska?
Manau kaip tik idomiau surinkinėt pačiam spinta ir t.t. o įpač pasileidus gera regiuka.

Zinok kai as dariausi ta pati ant pabaigos pasakiau sau kad galejau spintele nusipirktibreeze rašė:Ką reiškia tas "Grow Light"? Čia gi paprastas CFL... Ar ten spektras kaip nors pakoreguotas? Įtariu, ten chebra tiesiog biznį daro - prisiperka keistos formos lempučių ir pardavinėja kaip "grow lights"(beje, idėja nebloga
)
Aš esu tokia rankose laikęs, bet ji man per daug gremėzdiška pasirodė. Galiausiai po visų dvejonių ir ieškojimų, nusipirkau 400W Osram HPS lempą.
O prie dienoraščio tai tokia naujiena - šiandien baigiau dėti spintos duris.. Nežmoniškai užsip*sau kol tuos vyrius pataikiau tiesiai sudėti. Ir kur buvo mano protas nuo nulio spintą daryti?! Tiesiog nusipirkti kokią nebrangią spintą būtų buvę ir pigiau, ir žymiai mažiau laiko sugaišta. Kita vertus, bent jau išmokau šio to (ir sužinojau, kad staliaus profesija tikrai ne man).. Anyway, juodi darbai jau baigti. Teliko vidų išdažyti ir išvedžioti laidus ir ventiliaciją - t.y. linksmoji dalis.
Galvoju vidų tiesiog išdažyti baltai, kad nereikėtų tu tom plėvelėm žaisti. Ar turi tie visi blizgūs paviršiai realų pranašumą (šviesos atspindėjimo prasme) prieš baltus dažus?
Aš irgi taip padarysiu.Jah rašė:Čia kaip kam žinok su tom spalvom, aš daryčiau baltalabai labai balta.
Kartais patinka. Bet su ta spinta jau tikrai per ilgai užsikuičiau. Tiesiog neįvertinau projekto apimties prieš pradėdamas. Be to, ta dalis su švitriniu popierium rankoje tikrai nepatikoJah rašė:Beja, ką nepatinka pačiam gamintis viska?
Manau kaip tik idomiau surinkinėt pačiam spinta ir t.t. o įpač pasileidus gera regiuka.
As su tuom lempom auginu . Patikek geriau nei hpsbreeze rašė:Ką reiškia tas "Grow Light"? Čia gi paprastas CFL... Ar ten spektras kaip nors pakoreguotas? Įtariu, ten chebra tiesiog biznį daro - prisiperka keistos formos lempučių ir pardavinėja kaip "grow lights"(beje, idėja nebloga
)
Aš esu tokia rankose laikęs, bet ji man per daug gremėzdiška pasirodė. Galiausiai po visų dvejonių ir ieškojimų, nusipirkau 400W Osram HPS lempą.
O prie dienoraščio tai tokia naujiena - šiandien baigiau dėti spintos duris.. Nežmoniškai užsip*sau kol tuos vyrius pataikiau tiesiai sudėti. Ir kur buvo mano protas nuo nulio spintą daryti?! Tiesiog nusipirkti kokią nebrangią spintą būtų buvę ir pigiau, ir žymiai mažiau laiko sugaišta. Kita vertus, bent jau išmokau šio to (ir sužinojau, kad staliaus profesija tikrai ne man).. Anyway, juodi darbai jau baigti. Teliko vidų išdažyti ir išvedžioti laidus ir ventiliaciją - t.y. linksmoji dalis.
Galvoju vidų tiesiog išdažyti baltai, kad nereikėtų tu tom plėvelėm žaisti. Ar turi tie visi blizgūs paviršiai realų pranašumą (šviesos atspindėjimo prasme) prieš baltus dažus?
Aš nesiginčiju, kad tos lempos tinka auginimui. Tiesiog nematau, kuo jos iš esmės skiriasi nuo paprastų CFL. Taigi klausimas tau: kuo konkrečiai pasireiškia tu lempų tinkamumas kaip būtent "grow lights", o ne tiesiog "didelė galinga CFL lemputė"?pamparam rašė:As su tuom lempom auginu . Patikek geriau nei hpsmaziau vargo