Siandien pasidariau nauja boxa, bet darydamas tai netycia trenkiau per lempa i ji suduzo
 Bet nieko tokio greitu metu pirksiu naujas
  Bet nieko tokio greitu metu pirksiu naujas   
 Stai keletas foto is mano augintinio namelio:
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
[ nuotrauka ]
Procesas vyksta nieks nepyksta

greitai galėsi pradėti lankstyti šakas. Siūlau dar saują žemių į kibirą įmest ant viršaus ir pastatyt kokią lėkštę ar dubenį po kibiru, kad vanduo nubėgtų (yra juk dugne skylės ar ne?)
 greitai galėsi pradėti lankstyti šakas. Siūlau dar saują žemių į kibirą įmest ant viršaus ir pastatyt kokią lėkštę ar dubenį po kibiru, kad vanduo nubėgtų (yra juk dugne skylės ar ne?) 

Ir kodel jis zydi o ne vegetuoja kaip G. sake turetu but ?
 Ir kodel jis zydi o ne vegetuoja kaip G. sake turetu but ? kokie boxai, kokios salygos, kokie karpymai.. net neisivaizduoju kas cia gausis, o is tokio augalelio max 20g galetum isspaust manau, bet zydejimo tik pradzia, sprendziant kaip sekes vegetuot (pati lengviausia auginimo dalis man) tu neturetum nuimt isvis derliaus nuo sito augalelio
 kokie boxai, kokios salygos, kokie karpymai.. net neisivaizduoju kas cia gausis, o is tokio augalelio max 20g galetum isspaust manau, bet zydejimo tik pradzia, sprendziant kaip sekes vegetuot (pati lengviausia auginimo dalis man) tu neturetum nuimt isvis derliaus nuo sito augalelio