Technologijos: CO2
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Sveiki.as pasigaminau co generatoriu lpaprastai,vaistinese buna pirkti laseliniu,ten jos vadinasi infuzinis komplektas ar kazkaip
pora lt kainuoja.i sprite buteliuko kamsti iklijavau laselines "virsu",jis kabo zemyn galva.pusantro litro puslei nupjoviau galva.i sprite pilu 10ml acto esencijos ir vandens,i begalvi sodos ir biskeli vandenelio,lasinimo tempa nustatau,taip,kad beveik visa diena krapija,na mano diena dbr12h.
rezultatai pasimate po 4 kazkur dienu,augalelei suvesejo,kad sirdi glosto
taip su minimaliom islaidom pasidariau generatoriu
ryta uztaisyti is naujo uztrunku gal 5min... tiek ziniu 

rezultatai pasimate po 4 kazkur dienu,augalelei suvesejo,kad sirdi glosto

It makes me wonder
Re: Technologijos: CO2
turiu toki idomu pastebejima ;D Man rods jus maisot Co2 su Co... juk degimo metu issiskiria Co o ne Co2. taigi zwakuciu deginimo metodas nelabai tinkamas manyciau 

Kad išsiskiria.Degant jis atsiranda gi.Degant kurui išsiskiria,tai ir medis prie kuro priskaitomas.Bet ir CO išsiskiria.bomzas rašė:turiu toki idomu pastebejima ;D Man rods jus maisot Co2 su Co... juk degimo metu issiskiria Co o ne Co2. taigi zwakuciu deginimo metodas nelabai tinkamas manyciau
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
co(smalkes)gaunasi kai kuras dega su deguonies stygiumi,o co2kai deguonies buna pakankamai..
It makes me wonder
kaip manot tinka ar ne kai as nueinu i herbariuma atsisedu, uzsidegu kalijana ir puciu dumus i kalnalapes? nes kiek girdejau dumuose yra co2, o jei klystu tai pataisykit

as tai cigaretes rukydavau savo growroom'e, bet nepastebejau kokiu tj blogybiu, bet nemanau kad cigareciu dumuose yra co2, o del kalijano tj irgi nzndowis rašė:kaip manot tinka ar ne kai as nueinu i herbariuma atsisedu, uzsidegu kalijana ir puciu dumus i kalnalapes? nes kiek girdejau dumuose yra co2, o jei klystu tai pataisykit![]()
![]()
![]()

gal kas zinos?

BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
vat ir ne, degant vandeniliui išsiskiria vanduo
visai
man jūsų mintys, gal geriau išvis su su šlanga burnoje nuvestą į herbariumą miegokite
taip ir co2 ir dregmės kiekį herbariume padidinsite
geriausia gaminkit vyną ir auginkit
tuo pačiu

It's form the Earth
jo pas mane tai stovi du buteliai vyno
gaminuosi namini vyna
tikiuosi kas nors iseis nes su juom biski buwo problemu
bet uztat jeigu pavyks tai turesiu 50l vyno
woohoo
o ir CO2 tikrai pakankamai turiu
burbuliuoja taip lyg kas virintu vandeny 

BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
Na, taip burbuliuot neturėtu stipriai, gal per didelė temperatūra... nepamiršk, kad dar reiks drumzles nupilt tai mažiau gausis 

It's form the Earth
normaliai 23C, nu gal biski perdejau del to virimo
bet nu vistiek burbuliavo kas sekunde ir isleisdavo po 4-6burbulus 

BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
Tai jus man pasakykit kaip ten yra? Ar verta statyt zvakute i grow room ar ne,jei nori CO2? Butu pats paprasciausias budas tada,pastati svakute ir vsioManvydas rašė:Kad išsiskiria.Degant jis atsiranda gi.Degant kurui išsiskiria,tai ir medis prie kuro priskaitomas.Bet ir CO išsiskiria.bomzas rašė:turiu toki idomu pastebejima ;D Man rods jus maisot Co2 su Co... juk degimo metu issiskiria Co o ne Co2. taigi zwakuciu deginimo metodas nelabai tinkamas manyciau

http://mkp.emokykla.lt/gamta5-6/lt/mo/381/,letter.
Tai dujinė medžiaga, esanti ore. Anglies dioksidas susidaro ore degant kurui.
Kuras – medžiaga, kurią deginant išsiskiria šiluma.
taigi isvada kad kai dega kazkas atvira liepsna o jo pasekmemis reikalingas deguonis, tuomet ir issikiria anglies dioksidas (CO2).
tik negaliu pasakyti kiek to CO2 issikiria
taigi isvada kad kai dega kazkas atvira liepsna o jo pasekmemis reikalingas deguonis, tuomet ir issikiria anglies dioksidas (CO2).
BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
Nesvarbu kiek,svarbu,kad isvis isskirtu CO2. O jei ka,juk galima ir keleta zvakiu pastatyt,jei tik galimybes leidzia.wind rašė:http://mkp.emokykla.lt/gamta5-6/lt/mo/381/,letter.
Ar jus dar ilgai apie tas žvakes svaigsit ? Jau belenkiek laiko diskutuojat ir nieko doro nesumąstot 

tai galima ir mini lauziuka sukurti
uzsidegs sudegs ir CO2 garantuotas
o db reiks laukti kol ta zwake uzges 

BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
as buvau pagalvojas paimi zibaline lempa ir sau ramei kureni 

BURNwithPASSION
KILLwithRAGE
KILLwithRAGE
co2 tableciu nebuvo minties niekam isigyti?....seip nepatarciau naujokeliams ir t.t. nes labai greitai augala apdegintumete ir seip jos mazai ka duoda... geriau co2 baliona su reguliatoriumi 

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 211 Atsakymai
- 152176 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas barzas
-
- 565 Atsakymai