Ačiū

Nebuk godus a to liski be nieko. Nusipirk 10 automatu pasisodink ir turesi ka ziema veikt tai jau tikrai. Tavo atvieju kai net nezinai kokiu zemiu reikia.vrotkampot rašė:NoriuParukyt - ačiū labai
HighAsKite - kuo blogos šios? man reikia, kad būtų kuo didesnis yield, o automatinės kiek žinau neneša labai didelio derliaus
O tai gal The Church geresnis variantas vietoj kurios nors iš šitų?
Nieko blogo su jomis ner, tiesiog labai jau didelis JEI rugseji ir puse spalio oras palankus Lietuvelej bus.vrotkampot rašė:NoriuParukyt - ačiū labai
HighAsKite - kuo blogos šios? man reikia, kad būtų kuo didesnis yield, o automatinės kiek žinau neneša labai didelio derliaus
Pvz. Early Skunk ir The Church gal geresnis variantas, nei Passion #1 ir Durban Poison ?
Kai perskaitysi visa foruma ir busi jau pabandes auginti , tada galesi zaistis su sitom rusimis ir apskritai "dekoratyvinem" (netinkancios LTU klimatui). Dabar mars namu darbu daryti ir auto seklas ziuretis.vrotkampot rašė:NoriuParukyt - ačiū labai
Pvz. Early Skunk ir The Church gal geresnis variantas, nei Passion #1 ir Durban Poison ?
Fotoperiodiniam augalui nesvarbu ar pasesi balandi ar birzeli. Jis prades zydet Po lygiadienio. Vegetacinis laikotarpis itakos tik augalo dydi (tuo paciu ir derliu). Jeigu jau uzsisakei tas seklas, tai prasom, sek sau i valias. Gal kas ir iseis, bet gausi daug melst savo dievu pagalbos. O del automatu... Tai taip. Birzelio pradzia ju sodinimui - pats tas. Imsi derliu rugsejo pradzioj, nors ir mazesni, taciau pilnai subrendusi ir be pelesio.vrotkampot rašė:Oh.. Birželio pradžioj pasodinus nespės sužydėt laiku?o tai jau tie numylėtieji automatai aceit spėtų?