O tai dirzo per uzpakali negavaiWhite_Shark rašė:na kai pradejau augint tai galvojau auginu savo reikmems kad nereiketu traukt neaisku kolaikui begant augaliukai augo didejo mano meile jiems tik stiprejo
kol viena grazia diena netiketai nejucia i rusi uzsuko tevas ir nugalabijo mano meile
dabar stovi ten tusti vazonai ir nedeganti lempa
kaip tik ten uzeinu vel norisi kazka palieti pamatuoti ugi taigi manau sitas visas auginimo reikalas yra labai greitai uzkreciamas viena diena atrodo augini savo reikmes o po menesio auginimas tampa malonumo kurio nera lengva atsisakyti
ne gavau tik kruva paaiskinimu kad nelegalu ir panasiai cia jau tipo vos ne grotom kvepiamr.green rašė:O tai dirzo per uzpakali negavaiWhite_Shark rašė:na kai pradejau augint tai galvojau auginu savo reikmems kad nereiketu traukt neaisku kolaikui begant augaliukai augo didejo mano meile jiems tik stiprejo
kol viena grazia diena netiketai nejucia i rusi uzsuko tevas ir nugalabijo mano meile
dabar stovi ten tusti vazonai ir nedeganti lempa
kaip tik ten uzeinu vel norisi kazka palieti pamatuoti ugi taigi manau sitas visas auginimo reikalas yra labai greitai uzkreciamas viena diena atrodo augini savo reikmes o po menesio auginimas tampa malonumo kurio nera lengva atsisakyti
![]()
![]()
zmogau TU geru keliu keliauji. ish tikruju kaip su juom gera, ziema visur shalta,lyja,sninga o tu,nukeliauj i savo mazai TROPIKA ir ten matai vasara.Hashisha rašė:auginimas, man tai yra kaip hobis, as nuejes prie savo spintos atsigaunu, pabunu, pamastau, pasidziaugiu, kartais nusiviliu, bet tai mane atgaivina, ypac ziema, vasara tai taip gamtos gaunam , o ziema tai geriausias vaistas sielai, matai
, mmm...
.... haha jah jah
![]()
![]()
Va va! kad pasakot nereikia tai FAKTASJohnson rašė:Pagrindine auginimo taisykle! : Nesigirk ir nepasakok!Hashisha rašė:Dar viena problema iskyla , kai norisis su kuom nors savo darbu pasidziaugti, ta prasme parodyti, kad kas yvertintu, o zmones keli tera. Kiek apie jusu augintinius zmoniu zino?
Na svarbu nepapult, šiaip nemanau, kad forumas labai saugi vieta diskutuotDoomokshnis rašė:Zinok teismuose irodyt kazka ne taip lengva, kaip is pradziu gali pasirodyti. Net jei ir esi is taip vadinamos "padorios seimos" O advokatai siais laikais brangus yra, o bylos uzsitesia. O advokatui bapkes tik ir byra. O jei pinigu tam neturi gausi valstyes skiriama, o zinai, ka jis pasakys tau per tardyma? Pasakys: "Nu viskas, prisipazink, cia neissisuksi." <---- PAREMTA FAKTAIS
Beje, geriems advokatams bapkes byra tukstanciais...
Cia gi jau sakiau, kad faktais paremta. Taip buvoToxic rašė:Na svarbu nepapult, šiaip nemanau, kad forumas labai saugi vieta diskutuotO tu čia iš savo patirties kalbi, ar kalbi, kad kalbėt, ar šiaip tikslą turi žmones į doros kelią atvest?