, o pasidarem ji toki bombini
  , o pasidarem ji toki bombini  ![:] :]](./images/smilies/blink.gif) rukem nakti, pas drauga sode, todel nuejom i palapine muzikos paklausyt per laptop'a. Staiga pradejo vaziuoti traukinys, ba uz kokio 1,5km yra begiai, ir muzika to garso ne neuzgoze. Is tiesu, jos net nebegirdejau. Is pradziu vienas traukinys vaziavo, poto kitas ir ju buvo tiek daug
 rukem nakti, pas drauga sode, todel nuejom i palapine muzikos paklausyt per laptop'a. Staiga pradejo vaziuoti traukinys, ba uz kokio 1,5km yra begiai, ir muzika to garso ne neuzgoze. Is tiesu, jos net nebegirdejau. Is pradziu vienas traukinys vaziavo, poto kitas ir ju buvo tiek daug   galiausiai man pradejo vaidentis, kad cia uraganas. Nesuprantu kodel, bet mane pradejo metyt i sonus, kritau ir kritau... Negalejau isbuti vienoje vietoje..mane tik mete i sonus..ir mete..Po kurio laiko, praejo.  Draugas pakabino zibintuveli, o as ziuriu i ji, ir matau dulkeles. Bet tada, mano akimis, tai nebuvo siaip sau dulkes, bet aukso. Greit pradejau jas rinkti..bet nieko nepaimdavau. Tada stengiausi kuo greiciau imti, taip staigiai..bet galiausiai kazkaip uzkliudziau zibintuveli ranka ir jis krito man ant galvos
 galiausiai man pradejo vaidentis, kad cia uraganas. Nesuprantu kodel, bet mane pradejo metyt i sonus, kritau ir kritau... Negalejau isbuti vienoje vietoje..mane tik mete i sonus..ir mete..Po kurio laiko, praejo.  Draugas pakabino zibintuveli, o as ziuriu i ji, ir matau dulkeles. Bet tada, mano akimis, tai nebuvo siaip sau dulkes, bet aukso. Greit pradejau jas rinkti..bet nieko nepaimdavau. Tada stengiausi kuo greiciau imti, taip staigiai..bet galiausiai kazkaip uzkliudziau zibintuveli ranka ir jis krito man ant galvos   o jis metalinis, sunkus
 o jis metalinis, sunkus  
   Galiausiai draugai mane isvede gryno oro pakvepuoti ir po truputi atsipeikinejau..
 Galiausiai draugai mane isvede gryno oro pakvepuoti ir po truputi atsipeikinejau..Toks mano trip'as+paranoja buvo

buvo draugui ir bloga ir galva svaigo, ir man kita karta panasiai buvo, manau tik nuo chemijos taip buna ir jei maisai su kitais svaigalais. Bet nuo gero produkto, tokiu nesamoniu jauciu niekada nebuna (man bent nebuve) nors ir buna dienu kaip tycia, rukai kas pora, trejata valandu.
 buvo draugui ir bloga ir galva svaigo, ir man kita karta panasiai buvo, manau tik nuo chemijos taip buna ir jei maisai su kitais svaigalais. Bet nuo gero produkto, tokiu nesamoniu jauciu niekada nebuna (man bent nebuve) nors ir buna dienu kaip tycia, rukai kas pora, trejata valandu.   nes, per metus tik keleta dienu buna, kada gali atcipalaiduoti)
  nes, per metus tik keleta dienu buna, kada gali atcipalaiduoti)  ![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif)
 ... Pries tai stonindavau mazdaug puse metu ir nieko panasaus nebuvo nutike. Taigi standartinis parukymas, tik sykart nusprendem i viena
  ... Pries tai stonindavau mazdaug puse metu ir nieko panasaus nebuvo nutike. Taigi standartinis parukymas, tik sykart nusprendem i viena   sudeti visa stuff'a ka pasiemem, kai visada toki kieki paskirstydavom i du jointus. Kadangi jointu sukimo mene vis dar buvome megejai, o draugai mano tinginiai
  sudeti visa stuff'a ka pasiemem, kai visada toki kieki paskirstydavom i du jointus. Kadangi jointu sukimo mene vis dar buvome megejai, o draugai mano tinginiai   . Zodziu sulindom i balkona, tik spejom apsiskaldyt ir pajaust pirmaji poveiki, sulaukiau skambucio nuo mamos, kuri pareiske suzinojusi, kad rukau MJ, nes isgirdo mano ir draugu pokalbi, man nenumetus ragelio kai kalbejau su ja dar pries visa bake'inima. Pasijutau taip blogai, sitaip apsizioplines
 . Zodziu sulindom i balkona, tik spejom apsiskaldyt ir pajaust pirmaji poveiki, sulaukiau skambucio nuo mamos, kuri pareiske suzinojusi, kad rukau MJ, nes isgirdo mano ir draugu pokalbi, man nenumetus ragelio kai kalbejau su ja dar pries visa bake'inima. Pasijutau taip blogai, sitaip apsizioplines   
  ![8[] 8[]](./images/smilies/shock_1.gif) nors dabar tai sypsena sukelia, kad tiek pergyvenau del tokio dalyko
  nors dabar tai sypsena sukelia, kad tiek pergyvenau del tokio dalyko   linksmai laika praleidom checkindami visokius crazy shit youtubei ir prikolindami and xbox'o
 linksmai laika praleidom checkindami visokius crazy shit youtubei ir prikolindami and xbox'o   .
 .