Nuo 2009 kanaforume....Dendis rašė:O kas ten daiktas kur toks permatomas aplink lempa buna?
Cooltube - stiklinis ortakis (ne tik pasyvus gaubtas).
150w hpsJuzekas rašė:Slow Stone kokia ten lempa kaba pas tave ?

Nuo 2009 kanaforume....Dendis rašė:O kas ten daiktas kur toks permatomas aplink lempa buna?
150w hpsJuzekas rašė:Slow Stone kokia ten lempa kaba pas tave ?

Praėjo pusantrų metų nuo klausimo, bet pagaliau galima atsakyt iš patirties, kad 1g/w riba pasiekta iš pirmo kartoBONgAQUA. rašė:gal kam teko vertical growroom'ą apturėt? kur hps kabo stačiai, be reflektorių... augalai - aplink hps.. ? .. Gal bandę kas gali pasakyt koks g/1w?
 Susitelkęs ne į įvairovę, o į produktyvumą, tikrai peršokčiau 1,5g/w.
 Susitelkęs ne į įvairovę, o į produktyvumą, tikrai peršokčiau 1,5g/w.

Turi būt labai jau netinkamų matmenų growboxas (pvz pc dėžė) arba, ką aš žinau, nebesugalvoju. Turi būt koks konkretus atvejis, kai tam tikri faktoriai nusvertų horizontalus naudai...harmonija rašė:Ar gi visada tinkamas vert?
Būtų paraginimas piliečiams jeigu dienoraštį seną ar naują užvestum.
 Mislyju karts nuo karto kokią fotkę su komentarais įmest čia ir į 2011 is mr.green freebies+foto.
  Mislyju karts nuo karto kokią fotkę su komentarais įmest čia ir į 2011 is mr.green freebies+foto.
Po pusmečio ir aš parodysiu vert dienoraštį.
![[:)] [:)]](./images/smilies/essen.gif)

zadu kazka panasaus daryt, tik pas mane 400w hps su 125mm cooltube
 zadu kazka panasaus daryt, tik pas mane 400w hps su 125mm cooltubeDrąsiai, tiek vietos net nereikia. Daryk 60 cm skersmens tinklą, o 8 augalus paskirstyk po 4 dviem aukštais ir pavegetuok 2-3 mėn, kol beveik pilnai užpildysi tinklą. Rezultatai bus neįtikėtini, net po 150w.popierelis rašė:vyrukai, ar isdegtu wertical grow m2 ploto boxe? mastau apie 150hps ir kokias 6-8 merginas

labai daug domejausi ivairiausiomis sistemomis.
 labai daug domejausi ivairiausiomis sistemomis.