Sėklos
Re: Sėklos
o kam? 30% gan nemazai.geriau palikti ir maziau stresuoti-todel kad geriau nusauti du zuikius vienu sovimu.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
kokia minimali temperatūra turėtų būti daiginant sėklą servetėlėse ir ar reikia padaryti taip ,kad sėklos būtų sandariai uždarytos celofanu?
aš virš kompo dėžės daiginu kambario temperatūra mano manymu yra gerai nereik uždaryt sandariai, tas celofanas tik dėl to, kad neišdžiūtų taip greitai vanduo.
Galbūt mr.green galėtu pakomentuoti ar pasipyldis kada indoor kolekcija su jusu hibridais ?
Sveiki taip dirbame tes tuo,bet didesni akcenta darome outdoor hybridu kurimui ir spabilizavimui.Lar rašė:Galbūt mr.green galėtu pakomentuoti ar pasipyldis kada indoor kolekcija su jusu hibridais ?
sveiki, gal mr.green'as galėtu paaiškinti kaip veikia jo puslapis? esu užsisakinėjęs, bet turiu omeny užeinu į puslapį, spaudžiu aštuoniolika, tada renkuos sėklas, o kai pasirenku auto-tai man krauna pagrindinį puslapį, o užeinu per seną linką, tai tada viskas veikia. tai nebus ten koks 'š' kad užsisakysiu auto sėklų, sumokėsiu pinigus ir tiesiog nebus siuntinio? ar viskas saugiai? supratau, kad buginas, tai vat atėjau paklaust
ten linkai tik sumaišyti, bet, jeigu įdedi į krepšelį prekę, ir apmokėjimo puslapyje rodo, kad užsisakei tokias sėklas kurių norėjai tai viskas gerai ir bus
Sveiki, gavau seklu neseniai, ir jos buvo sutrintos na, ne visos, kelios svarbios liko sveikos. Ka jus manot?
Geriau nežinoti ko nori, nei išvis nieko nenorėti
Pašte kažka sunkaus uždėjo .man tokia situacija buvo su telefono ekranu
-
- Patyręs
- Reputacija: 0
ar seklos legalios siuo metu lietuvoi, nepykit kad uzduodu klausim kuris buvo uzduotas, ten seni postai yra
Seip nelegalios, nes priskiriamos prie kanapes daliu.
-
- Patyręs
mr.green kaip pas jus saite pirkt ka nors? as spaudziu add to kart ir nieko tiesiog puslapi perkrauna
-
- Patyręs
bet tai kokia nesamone kad seklos nelegalios, cia lietuvoi visi mano, kad ta kanape yra velnio siustas augalas, nors man atrodo jis is auksciau pas mus atsirado, cia valstybe visus taip vercia manyt, sodindama nekaltus zmones i kalejima uz kelias seklas. Skaiciau straipsni 15 min, ten seklas narkotine medziaga pavadino, as zvengiau kol nesupykauskydas rašė:šiaip nelegalios, nes priskiriamos prie kanapes daliu.
Pačios sėklos šiaip, jeigu ką, yra legalios. Lietuvoj viskas, kas susiję su kanapėm, yra legalu, kol THC kiekis neviršija 0,2 %, o sėkloje kaip žinoma THC nera. Sėklos pasidaro nelegaliomis nuo tada kai įdedi į žemę, nes Lietuvoje yra negalima kultyvuoti kanapių, tačiau kas ir kam taip sakė, kad atkreiptume dėmesį? Sėklos yra legalios.
CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
-
- Patyręs
nu bet man visdar neaisku, esu skaitest kelis straipnius kur uz seklas, visokias kratas dare ir pyzda buvo, tai jau istatymus pakeite? Ar kaip
-
- Pažengęs
Pas mane per krata rado seklu daug, , man aiskino, jog seklos yra narkotine medziaga, bet jie tiesiog melavo, kad as prisipazinciau nebutus dalykus nieko del ju nebuvo, tik tiek, kad netekau... ;/
-
- Patyręs
tai reiskias kad drasiai galiu siustis seklas is ivairiu saitu? Bet jei seklos legalios tai jie ju negali paimt
-
- Pažengęs
Tai gali, bet jei planuoji rimciau uzsiimt cia, patarciau nesisiust i savo adresa ar savo vardu, nes daznai buna atseka pagal adresa mentai, nesi kliuves anksciau teisesaugai?
yra parduotuviu kur specialiai isima is originalios pakuotes ir siuncia stealch siuntimu,pvz:supakuotos puoduke arbatos,saldainiuose,pinigineje,metalineje dezuteje,kuprinej,su marskineliais.aisku cia uz atitinkama kaina ka pasirinksi.the attitude gifts saite daro taip.
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2 Atsakymai
- 3884 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Pavlikas
-
- 19 Atsakymai