Botanikų - sodininkų pokalbiai susiję su vazoninių ir sodo augalų auginimu, klonavimu, puoselėjimu, skinimu, tręšimu, apšvietimu ir pan. (DĖMESIO! Visi pranešimai nesusiję su šia tema, bei pranešimai pirkimo-pardavimo klausimais, bus pašalinti!).
esu iskaitu turejas, bet jas kaip ir panaikina jei "geras buni", o is nirvanos gal saugu? nes ten vietoj seklu raso, kad tu ipoda pirkai, ir uzmaskuota pakuote, kas pirkes is nirvanos grynais mokejot, tai kaip ten ta koda reik idet ir pan
aciu
Sveiki, vėl kreipiuo į Poną Greeną! Gal galite duoti kokios nors informacijos apie 2012 indoor mixą (turiu omeny kuris buvo prekyboje dar šių metų sausį), aš apie maždaug santykį sativa/indika, kad maždaug galėčiau orientuotis į žydėjimo laiką kažkokį iš anksto ačiū!
automatas rašė:Sveiki, vėl kreipiuo į Poną Greeną! Gal galite duoti kokios nors informacijos apie 2012 indoor mixą (turiu omeny kuris buvo prekyboje dar šių metų sausį), aš apie maždaug santykį sativa/indika, kad maždaug galėčiau orientuotis į žydėjimo laiką kažkokį iš anksto ačiū!
Sveikas grinu sativu nebuvo visai, didziausias procentas apie 60-70% sativos ir 40- 30% indikos, bet pasitaiko ir indikos dominantu. Del mixu iskyla daug klausimu, kai kas laiko juos beverciais, tad nuo kitu metu vosaros manau atsisakysime ju ir visi hibridai bus suzymeti pagal genetika .
automatas rašė:Sveiki, vėl kreipiuo į Poną Greeną! Gal galite duoti kokios nors informacijos apie 2012 indoor mixą (turiu omeny kuris buvo prekyboje dar šių metų sausį), aš apie maždaug santykį sativa/indika, kad maždaug galėčiau orientuotis į žydėjimo laiką kažkokį iš anksto ačiū!
Sveikas grinu sativu nebuvo visai, didziausias procentas apie 60-70% sativos ir 40- 30% indikos, bet pasitaiko ir indikos dominantu. Del mixu iskyla daug klausimu, kai kas laiko juos beverciais, tad nuo kitu metu vosaros manau atsisakysime ju ir visi hibridai bus suzymeti pagal genetika .
hmmmm, jei ne dėl informacinių žinių ją žiemai pasiaugint? turiu omeny sau dūmelio, tai potencijos turėtų ar ne?
Sveiki,kokia seklu rusi galetumet patarti indoor'ui as kiek skaiciau dauguma ima White Widow as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas.
daugelio naujai prisiregistravusiuju vartotoju sito pacio klausiu.todel jei ilgiau cia uzsibutumei,suprastum kodel tai paklausiau.nenoriu plestis per daug.cituoju: as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas."runkelis raso: tai kaip ir klausimu daugiau nekyla
frutis rašė:Sveiki,kokia seklu rusi galetumet patarti indoor'ui as kiek skaiciau dauguma ima White Widow as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas.
frutis rašė:Sveiki,kokia seklu rusi galetumet patarti indoor'ui as kiek skaiciau dauguma ima White Widow as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas.
runkelis rašė:daugelio naujai prisiregistravusiuju vartotoju sito pacio klausiu.todel jei ilgiau čia uzsibutumei,suprastum kodel tai paklausiau.nenoriu plestis per daug.cituoju: as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas."runkelis raso: tai kaip ir klausimu daugiau nekyla
nu as kiek mates is cia rasanciu tai nemazai kas augine w.w o apie haze skaiciau greenhous'e tai pirmam kartui galvoju sias 2 isbandyt rusis tai klausiu tu kurie augine kaip jiems sekesi auginant tarkim w.w
Haze #2 tikrai imk, bus gerai
argumentuok.
Tokiem klausimam svariu argumentu nereikia... Kas per klausimas isvis, renkasi tarp dvieju kardinaliai skirtingu rusiu. Per 20min interneto narsymo galima tiiiieeeeeek info apie jas gaut, kad nu nh. Apie ww... Gal geriau pradekim vadint VW, nes lietuviai tai turbut kas antras jau bandes yra ir sitam forume N-kartu aprasyta viskas. Kodel man rankos nenudziuna i google kazka suvest, ar i legalaus.net paieska ir neuzdavinet 10kart to paties?
Edit: arba dar kitaip galiu paklaust. Tu rukysi ar mes visi cia, kad tau padet issirinkt?
tada kai pastebi pats kad zmogus nesugeba issirinkti pats,tad pridursiu kad mano klausimas uzklaustas vis dar neatsakytas,pats argumentavai ir pasakei savo nuomuone.dekui uz supratinguma bet sis forumas skirtas bendravimui,diskusijoms apie kanape,manau taip pat kad ir pas tave ateis patirtis per laika,o jei neturi patirties tai kam siulai haze rusi?tad gerai pats pamastyk kodel paklausiau jo apie ziniu bagaza ar tai kiek mokykloje turejo is biologijos. o nedaryk is manes aiskiaregio.
runkelis rašė:tada kai pastebi pats kad zmogus nesugeba issirinkti pats,tad pridursiu kad mano klausimas uzklaustas vis dar neatsakytas,pats argumentavai ir pasakei savo nuomuone.dekui uz supratinguma bet sis forumas skirtas bendravimui,diskusijoms apie kanape,manau taip pat kad ir pas tave ateis patirtis per laika,o jei neturi patirties tai kam siulai haze rusi?tad gerai pats pamastyk kodel paklausiau jo apie ziniu bagaza ar tai kiek mokykloje turejo is biologijos. o nedaryk is manes aiskiaregio.
As esu naujokas todel ir klausiu tokiu forumo "veteranu" kaip jusu.Paskaites jusu komentarus pasidare aiskiau.
Sveiki, turiu dvi sėklas, užmerkiau i stiklinę, ryte sprigtą daviau nušoko į dugną (dar nebuvo prasimušęs šalmas). Sumečiau į popierinį rankšluostį,...
Paskutinis pranešimas
Man viena kart sudygo 5/8 seklos tai as tas 3 tiesiog imeciau salia kitu galvojau blogiau nebus ir poazdaug dvieju savaiciu ziuriu opa vienas yra net...
Sveiki visi is lindos gavau seklas , pirma diena idejau i indeli su vandeniu ir uzdariau tamsoi laikiau , nieko antra jau iviniojau i slapia poperini...
Paskutinis pranešimas
ieškau rūšies kur kvapo neskleistu, duotu namu salygom per 900g, thc virš 26 ir švelnaus skonio butu, bet pradedu tikėt aplinkiniais jog nuolat...