Reflektoriai
nereikia jokio ausinimo. Puikiausiai viskas veikia nei kaista nei ka. Droselis ir strateris reikalingi lempos uzdegimui. Seip reflektoriu pirkti neapsimoka galima paciam pasidaryti is skardos. Skarda apipurskiai nikelio dazais ir puikiausia lempa. Arba galima balta spalva nudazyti. Geriausia tai pas skardininkus kreiptis kurie viskas daro lanksto is skardos tai tau padarys koky nori reflektoriu.
Jo isigijau siandien.solvent rašė:tinka kuo puikiausiaiZabiela rašė:Lempos lizdas: http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.asp ... 0012351843
Uzdegimos mechanizmas: http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.asp ... 0050587105
Droselis: http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.asp ... 0050580781
Lempa: http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.asp ... 0050773858
Kaip toks setas? Viskas tinka?tik dar pasirūpink reflektorium - jis būtinas. O laikmatį, tikiuosi irgi turi.

![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
Senukuose uz tiek gali viska susipirkt, tik del reflektoriaus gal ne, bet gali pasidaryt is kepimo skardos, nezinau kur lietuvoje gaut nebrangius reflektorius tokiom lempom.LSD rašė:Hm kazka sumaisiau, pasirode kad $86 tik... o gal zinai ish kur galima butu setupa pilna ~100$ rast? 250w butu gerai. Taimeris nebutinasPro Pot rašė:Kam tokius pinigus moketi del tokio sudo? Nueik i senukus, kazka pasidaryk... Mket daugiau nei 600lt uz apsvietima ir dar tik 250w, man atrodo nenormalu.
yra jau padarytu pirkt. nu bet aisku jei yra noro...atinama rašė:gal kas zinote kur grubletos skardos reflektoriams pirkti?
is kokio materialo gaminate reflektorius?

Jei http://www.softsecrets.nl/past_uk.html yra klausimu apie reflektorius 46 puslapije labai grazei viskas aprasita o kas mano kad dazita baltai skarda labai gerai refleksina svesa -KLISTA! 

va ,cia as noreciau pasakyti savo nuomonemr.green rašė:Jei http://www.softsecrets.nl/past_uk.html yra klausimu apie reflektorius 46 puslapije labai grazei viskas aprasita o kas mano kad dazita baltai skarda labai gerai refleksina svesa -KLISTA!

reflektoriu tai turi atspindeti sviesa,o jos nesugerti,jis juk nieko neskleidzia ,o tik atspindi. Tai baltos spalvos metalas+jis yra dar blizgus ,irgi atspindi sviesa ir jos nesugeria.
idealiausias reflektorius yra poliruotas aliuminis. lempos padetis horizontali.
Baltas, plieninis ar dar kitoks reflektorius sviesa be abejo atspindi, taciau dalis spalvinio spektro prarandama. Todel ju naudoti nepatartina. lempos vertikali padetis skleidzia maziau sviesos ir taip pat prarandama dalis spektro.
Baltas, plieninis ar dar kitoks reflektorius sviesa be abejo atspindi, taciau dalis spalvinio spektro prarandama. Todel ju naudoti nepatartina. lempos vertikali padetis skleidzia maziau sviesos ir taip pat prarandama dalis spektro.
Buds Not Bombs
Ok ... Im in DEeeeeep SHIT !!!!
Man reikia Air Cooled reflector/hood ( na tokios dezes prie kurios jungiasi traukimas ir istraukia daug daug karscio ) nes, bus vamzdec viskam kas yra gyva !!!
Gal kas kokiu ideju turit ???
Gal kur galima lietuvoj toki dalyka nusipirkti ??? (abejoju)
Gal kas konstravosi ir nori pasidalinti patirtimi ??? (butu nuostabu)
Aciu uz demesi
Man reikia Air Cooled reflector/hood ( na tokios dezes prie kurios jungiasi traukimas ir istraukia daug daug karscio ) nes, bus vamzdec viskam kas yra gyva !!!
Aciu uz demesi
divinorum.lt
susirask pavizdy kaip atrodo susirask zmogu dirbanty su metalu ir parodyk jam tegu suvirina reflektoriu idesi gera fena kad nutraukinetu ora stipriai arba nuvaziuok i turgu kur prekiauja visokiais namu apyvokos daigtais ish vokietijos kokios (kaip padeveta technika) susirask uz 30lt virs virykles kur kabo tie daigtai kur dumus ishtraukia visus tada siulyciau imt skardos gabala pagal ishmatavima ishlenkt padaryt jame skyluciu kalna ish kitos puses tepi lipala ir padengi folijaSpartakas rašė:Ok ... Im in DEeeeeep SHIT !!!!
Aciu uz demesi

prie topaties man tai tokis dalykas ishkilo nzn kaip daryt :
yra kaip ir lentyna per siena ir kabo reflektorius paprastas 1m x 0.4 skirtas dviem lempom ir pasmane viskas kaip graziam siltnamyje dengta plievele juoda ir niekaip negaliu ishmaisyt temperaturos patalpoj temperatura 16-18 po lempa 21oC iki reflektoriaus 20cm 37oC sukasi geras fenas kaip ir turetu viduj cirkuliuot ora bet temp neishmaiso ??? kode ? gal kas gali atsakyt (lentnos ilgis 2.4m plotis 0.7m) ir nzn kas netaip...
The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now. –Chinese Proverb
Tavo bedos man pazystamos, ir tokios bedos gana dideles. As tai prie pat lempos, vos per centimetra pakabinau istraukiamaji ventiliatoriu ir per ortaki padariau kad ispustu ta karsta ora i kita patalpa, nes toje pacioje patalpoje maisyk nemaises ta ora nieko gero labai nesigaus jei temp didele, na bet aisku dar vienas ventiliatorius is toliau pute ora is tos pacios patalpos panasiai i augalu virsunes kad ju nenudegintu, tai kazkas lyg ir gavosi. Nieko as nevirinau, tiesiog pakabinau truputi nukreiptas tas istraukejas buvo i reflektoriaus virsu, kad labiau trauktu ora virs lempos, na ir pajungi ant to pacio taimerio kaip ir lempa. Zinoma cool tube butu efektingiau ypac jei lempa daugiau nei 400w. Galima manau nelabai sunkiaiir pasigamint, tik nezinau kur gaut stilini vamzdi ir kad butu atsparus karsciui, toliau jau neturetu but lb sudetinga.Spartakas rašė:Ok ... Im in DEeeeeep SHIT !!!!
Aciu uz demesi
[ nuotrauka ]
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 1266 Atsakymai
- 679486 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Lodzik