aciu
Sėklos
-
pompapiras
- Patyręs

- Reputacija: 0
Re: Sėklos
esu iskaitu turejas, bet jas kaip ir panaikina jei "geras buni", o is nirvanos gal saugu? nes ten vietoj seklu raso, kad tu ipoda pirkai, ir uzmaskuota pakuote, kas pirkes is nirvanos grynais mokejot, tai kaip ten ta koda reik idet ir pan
aciu

aciu
Sveiki, vėl kreipiuo į Poną Greeną! Gal galite duoti kokios nors informacijos apie 2012 indoor mixą (turiu omeny kuris buvo prekyboje dar šių metų sausį), aš apie maždaug santykį sativa/indika, kad maždaug galėčiau orientuotis į žydėjimo laiką kažkokį
iš anksto ačiū!
Sveikas grinu sativu nebuvo visai, didziausias procentas apie 60-70% sativos ir 40- 30% indikos, bet pasitaiko ir indikos dominantu. Del mixu iskyla daug klausimu, kai kas laiko juos beverciais, tad nuo kitu metu vosaros manau atsisakysime ju ir visi hibridai bus suzymeti pagal genetika .automatas rašė:Sveiki, vėl kreipiuo į Poną Greeną! Gal galite duoti kokios nors informacijos apie 2012 indoor mixą (turiu omeny kuris buvo prekyboje dar šių metų sausį), aš apie maždaug santykį sativa/indika, kad maždaug galėčiau orientuotis į žydėjimo laiką kažkokįiš anksto ačiū!
hmmmm, jei ne dėl informacinių žinių ją žiemai pasiaugint? turiu omeny sau dūmelio, tai potencijos turėtų ar ne?mr.green rašė:Sveikas grinu sativu nebuvo visai, didziausias procentas apie 60-70% sativos ir 40- 30% indikos, bet pasitaiko ir indikos dominantu. Del mixu iskyla daug klausimu, kai kas laiko juos beverciais, tad nuo kitu metu vosaros manau atsisakysime ju ir visi hibridai bus suzymeti pagal genetika .automatas rašė:Sveiki, vėl kreipiuo į Poną Greeną! Gal galite duoti kokios nors informacijos apie 2012 indoor mixą (turiu omeny kuris buvo prekyboje dar šių metų sausį), aš apie maždaug santykį sativa/indika, kad maždaug galėčiau orientuotis į žydėjimo laiką kažkokįiš anksto ačiū!
Sveiki,kokia seklu rusi galetumet patarti indoor'ui as kiek skaiciau dauguma ima White Widow as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas.
kiek is biologijos turejai?
patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
kodel klausi?runkelis rašė:kiek is biologijos turejai?
daugelio naujai prisiregistravusiuju vartotoju sito pacio klausiu.todel jei ilgiau cia uzsibutumei,suprastum kodel tai paklausiau.nenoriu plestis per daug.cituoju: as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas."runkelis raso: tai kaip ir klausimu daugiau nekyla 
Haze #2 tikrai imk, bus geraifrutis rašė:Sveiki,kokia seklu rusi galetumet patarti indoor'ui as kiek skaiciau dauguma ima White Widow as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas.
argumentuok.Broniusx rašė:Haze #2 tikrai imk, bus geraifrutis rašė:Sveiki,kokia seklu rusi galetumet patarti indoor'ui as kiek skaiciau dauguma ima White Widow as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas.
nu as kiek mates is cia rasanciu tai nemazai kas augine w.w o apie haze skaiciau greenhous'e tai pirmam kartui galvoju sias 2 isbandyt rusis tai klausiu tu kurie augine kaip jiems sekesi auginant tarkim w.wrunkelis rašė:daugelio naujai prisiregistravusiuju vartotoju sito pacio klausiu.todel jei ilgiau čia uzsibutumei,suprastum kodel tai paklausiau.nenoriu plestis per daug.cituoju: as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas."runkelis raso: tai kaip ir klausimu daugiau nekyla
jo man irgi butu smalsu suzinoti kodelBroniusx rašė:Haze #2 tikrai imk, bus geraifrutis rašė:Sveiki,kokia seklu rusi galetumet patarti indoor'ui as kiek skaiciau dauguma ima White Widow as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas.
Tokiem klausimam svariu argumentu nereikia... Kas per klausimas isvis, renkasi tarp dvieju kardinaliai skirtingu rusiu. Per 20min interneto narsymo galima tiiiieeeeeek info apie jas gaut, kad nu nh. Apie ww... Gal geriau pradekim vadint VW, nes lietuviai tai turbut kas antras jau bandes yra ir sitam forume N-kartu aprasyta viskas. Kodel man rankos nenudziuna i google kazka suvest, ar i legalaus.net paieska ir neuzdavinet 10kart to paties?runkelis rašė:argumentuok.Broniusx rašė:Haze #2 tikrai imk, bus geraifrutis rašė:Sveiki,kokia seklu rusi galetumet patarti indoor'ui as kiek skaiciau dauguma ima White Widow as esu apsistojes Ties white widow ir Arjan Haze #2 ka manote apie jas.
Edit: arba dar kitaip galiu paklaust. Tu rukysi ar mes visi cia, kad tau padet issirinkt?
plius dar ziniu bagazas pas frutis butu idomu koks 
runkeli, tau tikrai idomu, ar matydamas tokius klausimus nesupratai dar?
as ne aiskiaregys
buna zmoniu kur nusimano ne ka blogiau kaip tu ir as . bet neturi savo nuomuones issirinkti veisle.
prie ko cia tas peace tai irgi manes neklausk broniaufrutis rašė:kodel klausi?runkelis rašė:kiek is biologijos turejai?![]()
Toli grazu man, iki JUSU nusimanimo. Bet mastyt ir daryt savarankiskai sugebu, o visa kita - patirtis ateis per laikarunkelis rašė:as ne aiskiaregysbuna zmoniu kur nusimano ne ka blogiau kaip tu ir as . bet neturi savo nuomuones issirinkti veisle.
tada kai pastebi pats kad zmogus nesugeba issirinkti pats,tad pridursiu kad mano klausimas uzklaustas vis dar neatsakytas,pats argumentavai ir pasakei savo nuomuone.dekui uz supratinguma bet sis forumas skirtas bendravimui,diskusijoms apie kanape,manau taip pat kad ir pas tave ateis patirtis per laika,o jei neturi patirties tai kam siulai haze rusi?tad gerai pats pamastyk kodel paklausiau jo apie ziniu bagaza ar tai kiek mokykloje turejo is biologijos. o nedaryk is manes aiskiaregio.
As esu naujokas todel ir klausiu tokiu forumo "veteranu" kaip jusu.Paskaites jusu komentarus pasidare aiskiau.runkelis rašė:tada kai pastebi pats kad zmogus nesugeba issirinkti pats,tad pridursiu kad mano klausimas uzklaustas vis dar neatsakytas,pats argumentavai ir pasakei savo nuomuone.dekui uz supratinguma bet sis forumas skirtas bendravimui,diskusijoms apie kanape,manau taip pat kad ir pas tave ateis patirtis per laika,o jei neturi patirties tai kam siulai haze rusi?tad gerai pats pamastyk kodel paklausiau jo apie ziniu bagaza ar tai kiek mokykloje turejo is biologijos. o nedaryk is manes aiskiaregio.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 2 Atsakymai
- 8616 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas Pavlikas
-
- 19 Atsakymai