Aš tai paskutiniu metu vis einu į virtuvę daryt valgyt iš to, ką turiu. Paskutinį kartą viriau kiaušinį, bet sumaniau, kad reikia įmušt kiaušinį į verdntį vandenį ir jis nuo karščio išlaikys formą, bet aišku nieko neišėjo, tai įdėjau dar spagečių, daug cukraus. Ir gavosi visai nieko maistas toks

Po to dar buvom su draugais ir jei nusprendė kept blynus o aš kaldūnus, tai apgalvojom viską ir sumastėm pyrago receptą: eina pirmam sluoksnyje blynų tešla su vaisiais, tada kaldūnai išmirkyti gogelmogel'yje ( kiaušinis + cukrus išplaktas), ir tada ant kaldūnų vėl sluoksnį tešlos ir taip kelis kartus kol gausis pyragas. Aišku gavosi kažkoks blynas didelis su kaldūnais, o vaisiai tai buvo didelėm skiltelėm pjaustyti obuolaii, citrinos ir visokios uogienės lievos

Tik pradėjo kept tas blynas ir mes kažkodėl nusprendėm kad jis dega ir mėginom apverst. O jis žalias ir nesiverčia, tai verčiau verčiau per kelis kartus ir gavosi toks kukulis. Po to pamačiau kad nieko nebus tai galvoju maišysiu bekepdamas ir gausis toks apkeptas iš visur kaip bulvės keptos, bet žinoma niekas nesigavo ir teko išmest

Aš dar mėginau valgyt bet atėmė draugai ir nupirko kebabų kažkaip sebūklingai. Atsimenu tik akd atsirado kebabas pas mane rankoj iš kažkur
Dar jei būna labai geras staffas, tai tripinu nesveikuoliškai. Nežinau ar man čia vienam taip būna, bet atsisėdu ant sofikės, užsimerkiu ir matau visokius vaizdus. Dažniausiai tie vaizdai asocijuojasi su greičiu, kritimu, dideliu aukščiu, baime ir kas įdomiausia - jaučiu tą baimę labai keistą. Grynai toks jausmas būna kaip krisčiau iš didelio aukščio ir visaip vartyčiausi. Būna tas kutenimas pilvo ir.... nu NEAPSAKOMAS jausmas. Tą jausmą sulyginčiau su orgazmu

nori patirt dar ir dar, nors nesupranti kame tas malonumas. Gaila, teko patirt tokį jausmą gal tik 3 kartus gyvenime, bet pamilau jį iš pirmo žvilgsnio