White widow,iced W.W., RunkelioxA.K. + Bubble pot
Re: White widow,iced W.W., RunkelioxA.K. + Bubble pot
wauri. iced ww ar kaip ten ta foto vadinasi... pazeeek kaip tas augalas isstypes (vietos stoka suprantama). na bet anyway viskas einasi tau gerai,nei kokios ligos kamuoja augalus ,nei dar kokios problemos kankina tave. manau pakursi dienorasciu ivairesniu veliau 

patirtis:soil,hidro,aero,wilma,nft,dwc.lempos:11w-600w cfl,mh,hps,led.
Seip neskaiciuoju dienu ziuresiu pagal ziedus, gal paciam net neteks nuimtivartotikas rašė:gerai atrodo
kiek iki harvesto ?

graziai atrodo 

Grazu
jeigu nepaslaptis, kaip su kvapais kovoji ? mano WW 4ta diena kaip 12/12 perjungiau, bet iejus i namus labai gerai kvapelis jauciasi...

Airwick maskuoja kvapa, seip tik retkarciais kvapas pabega toliau nuo laukiniu duru
aiskus jai nori auginti kad namiskiai nezinotu tai airwick nepades tikrai, teks anglies filtra darytis arba jonizatoriu pirkti.

namiskiai zino, pas mane tik 1 augalelis. Atsisiunciau is e-bay Ona block, tikiuosi jis pades. Butu gerai jeigu kaimyneliai nesuzinotu, babces gali ir paozint...wauris rašė:Airwick maskuoja kvapa, šiaip tik retkarciais kvapas pabega toliau nuo laukiniu duruaiskus jai nori auginti kad namiskiai nezinotu tai airwick nepades tikrai, teks anglies filtra darytis arba jonizatoriu pirkti.

Ziurint kokio dydzio tas 1 augalelis o seip tai del vieno tikrai nesiparinciau, Airwic man padeda 

Augalai puikiai atrodo manyciau, kad dar reiktu keliu sav. iki pilno nuzydejimo. Bet cia tik mano nuomone, sakyciau tau sekesi gan gerai klaidu buvo minimaliai, tad ir mergaites taves nenuvils. Pagrindine klaida permazai sviesos bet. kaip sakoma visi atsizvelgia i savo galimybes.wauris rašė:Updeitas
Sekmes ir skaniu dumu

Svarbiausia kad zinom klaidas ir jas ateityje taisysim
taip dar ir laikomos mano mergaites,dar neskinu. O dumai skanus labai jau testavau tai super! Malonu kad kiti pastebi rezultatus ir pravercia ta dienorasti 

Gal hydro šaknu nuotrauku turi .Labai idomu būtu pamatyti šaknū sistema.
Kita updeita bus 

-
- Patyręs
- Reputacija: 0
Norejau toki pati pageidavima isreiksti kaip ir Lar, labai idomu kaip atrodys hydro root sistema
siaip graziai cia viskas pas tave, kiek idejai meiles tiek ir atgausi taip sakant 

I accept no responsibility if you take whatever I write to be serious and/or factual. Any resemblance to the truth is purely fictional and coincidental at best.
Fantastiška operacija! Atrodo geriau nei numaniau, laukiu paskutinių taškų 

CB-1 CB-2
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Δ9-THC, THCV, CBC, CBCV, CBD, CBE, CBG, CBGM, CBGV, CBN, CBDL, CBL, CBE, CBT, CBV
C5H8||Borneol|Caryophyllene|Cineole/Eucalyptol|Delta3Carene|Limonene|Linolool|Myrcene|Pinene Alpha, Beta|Pulegone|Sabinene|Terpineol|
SativaIndicaRuderalisAfghan
Dekui G.
ko tikejaus ta ir gavau,grazus pilnai subrende ziedai. Man labai gaila kad negaliu ju paragauti,nes kaip ir sakiau paskutinius patepimus daro kitas zmogus
del nukirtimpo apytiksliai dienos gali svyruoti. +,- 2dienos del gramu irgi bus kazkokia paklaida.
Tikiuosi dienorastis pades naujokam. Labai jau seile varva pamacius toki grozi![:] :]](./images/smilies/blink.gif)

Tikiuosi dienorastis pades naujokam. Labai jau seile varva pamacius toki grozi
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
Išties puikiai. Gerai padirbėta.
mmmmm..

Dienorascio apibendrinimas 

-
- Panašios temos