Sportas - sveikata :)
Re: Sportas - sveikata :)
sulygint MMA su muay thay? MMA wins, i mano MMA ieina Muay thay + brasilian jiu jitsu 

-
- Pažengęs
- Reputacija: 0
o mokymo tempas? Nes pas mane mieste skiriasi. 

-
- Pažengęs
bet gi mma- mixed martial arts. Manau daugiau kovos menu turi ieit
na zinai, man asmeniskai geriau kai ieina 2 dalykai, nes jai eitu kokie 5-6 tai tau N metu reiktu kad viska ismokti
3 treniruotes per savaite, visai uztenka.

-
- Pažengęs
Na jo. O i ka labiau ten akcentuoja i jiu jitsu(griovimus, lauzimus) ar muay thai (smugine technika)
50/50
stengiuos viska daryti lygiai ir vienodai.

-
- Pažengęs
Aisku, na jei kur dalyvausi tai butu idomu suzinoti rezultatus ![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
![:] :]](./images/smilies/blink.gif)
nu jo su metanu tai baisia klaida padareiPonasGerutis rašė:Bandziau kai buvo 16metu metankes, zinai jaunas, durnas. Pradejo man po 20tabl skrandi grauzt nesveikai, tai tas 80 pardaviau is sales kazkokiam biciukui, tai neskaitau kurso 20tabl ir dar tokio sudino daikto kaip metanasDonatas rašė:o visai neblogai prie tokio svorio, jauciu jei tupimas ir m. trauka nebloga gali pabandyt trikovej sudalyvaut, arba bent siaip i megeju spaudimo varzybas ypac jei dar yra kur mest svori. Draugas dalyvavo animal konkurse pats svere ~85kg, o stanga 73 kg berods paspaude 37 kartus ir laimejo antra vieta ir neblogu prizuPonasGerutis rašė:Bf nezinau, svoris 88kg, spaudimas 125kg, turi riebaliuko biski, orentuojuos i mase ir i jega, kazkaip nerupi man but 60kg ir kad presas matytusiD
Pasiekimu dar nedaug, bet vienas is ju, is mokyklos daugiausia, čia anksciau truputi
Kiek trenkiu i savaite turi?trefkiu tai dabar 3 dazniausiai, kartais tik 2
kursiuka jau gal koki susukes?
D Vartoju kreatina, kartais prijungiu aminkes, katik atsikeles pasimatavau talija- ji parode 86. tai yra kur mest, bet tik ne ant ziemos
Tupineijima pradejau daryt tik pries 2sav... Nes visalaik darydavau legpressa, tada toki kita ant stakliu (gal zinai kur kojas reikia kelt i virsu, laikydamas svori) ir blauzdas. tupimas man atrode gan baisiai nugaros atzvilgiu, tai db tik su 80dirbu, po 6kartus 4 serijas. Po puse metu gal grazus skaiciai jau bus, nes kojos gan greit kyla. O m traukos nedarau, pilna kitu pratimu. Zinau, kad ji pagrindis, bet ner noro plesytis taip. Ka pats esi vartojes? i ka tu daugiau orentuojies, su kiek tupi? kiek atkelimas?

-
- Pažengęs
1.80 mano ugis, zinau , kad baziniai 1000 kartu geriau negu treniruokliai, bet nugarai dar yra vienas geras bazinis, hantelio trauka, na zinai kai koja viena ir ranka i suoliuka atremi, o su kita trauki hanteli link nugaros, tada pristraukkimai ir t,t Gausybe pratimu yra
) Po kiek laiko galvoji pradet kursiuka?

na taip, bet hantelio trauka ar prisitraukimai visiskai ne tuos raumenis pajungia kaip trauka, o vat kazkaip m traukai alternatyvos as kaip ir nezinauPonasGerutis rašė:1.80 mano ugis, zinau , kad baziniai 1000 kartu geriau negu treniruokliai, bet nugarai dar yra vienas geras bazinis, hantelio trauka, na zinai kai koja viena ir ranka i suoliuka atremi, o su kita trauki hanteli link nugaros, tada pristraukkimai ir t,t Gausybe pratimu yra) Po kiek laiko galvoji pradet kursiuka?

-
- Pažengęs
Tai m trauka pratimas nesveikas, bet ir pavojingas
dirba viskas galima sakyt ka ji darai, ne tik nugara
o tai kas tave labiau traukia ryskumas ar jega , didumas?

mase, niekad nei apie jega nei apie ryskuma negalvojauPonasGerutis rašė:Tai m trauka pratimas nesveikas, bet ir pavojingasdirba viskas galima sakyt ka ji darai, ne tik nugara
![]()

-
- Pažengęs
siaip is mases ir jega
)

-
- Pažengęs
O Donatai derini mityba?
beabejo. nors mitybos plano griesto ir neturiu, bet stengiuos visas kalorijas ir t.t. surinkt.
-
- Pažengęs
Kiek kcal dienai varai?
3500-4000 kcal, apetitu nesiskundziu
o pats skaiciuoji?

Ar yra MMA uzsiiminejanciu zmoguciu? 

-
- Pažengęs
Neskaiciuoju, bet galiu pasakyt, kad tikrai ir as nesiskundziu!! per 2menesius 6kg pavariau 

oi verksi pavasari, kai reiks ta lasiaka istirbdyt 

-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 5 Atsakymai
- 4561 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas hits from the bong