[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 264: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 326: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 264: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 326: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 264: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 326: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4151: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3029) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4151: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3029) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4151: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3029) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4151: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3029) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 264: mysqli_fetch_assoc(): Couldn't fetch mysqli_result [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php on line 326: mysqli_free_result(): Couldn't fetch mysqli_result Rasta ir alkoholis. Suderinama ? - Puslapis 3 - Kanapės mėgėjų lyga
Pokalbiai apie kanapes, jų gydomąsias savybes, įvairius panaudojimo būdus pramonėje bei rekreaciniais tikslais, kanapes liečiančius įstatymus, kanapių dekriminalizavimą bei legalizavimą ir reikšmę šiuolaikinėje visuomenėje.
bet bet bet bet shiek tiek ziuriu visi pakrypome kitos temos link.ir ash pati dabar susiprotejau kad turetu buti kalbama ne apie tai ar suderinama zole ir alkoholis..o apie tai ar suderinama RASTA kultura ir alkoholis. na bet cia tik siaip pastebejimas toks
Tai man debilui paaiskinkit kas yra Rasta kultura ir kaip ji atrodo Lietuvoje ;] Manau visi vienareiksmiskai galvoja ir supranta, kad tai putimas ir gerimas ;]
nu rasta tai rules tai aceit madinga, bukim laimingi nes esam madingi. Nu ir uzlenkaiyu
rasta people, net dangui sestadieni biski regio buvo dzordanos dainoj. gal del to ir laimejo nes madinga
Bent jau man alchogolis yra blogai tada kada padauginama jo, o siaip po gardaus dumo pagurksnoti koki Utenos balta arba kalnapilio original man visai patinka.
vakar ysitikinau kad prisigerus tiek kad vos ant koju pastovi ir dar pasiulo jointa ir sutrauki... jau nekas.. niekad daugiau taip nedarysiu lb xujova....
Keista iš kur atsirado net keturiolika lapų šnektos tokiu paprastu klausimu.
Rastafarizmo doktrina alkoholio vartojimą draudžia. Taškas. Paprastas...
Paskutinis pranešimas
Ir neesu, bent jau savęs tokiu nelaikau. Ankščiau, kai dar buvau 16metis vaikigalis be jokio supratimo ar saiko pojūčio galbūt ir buvau toks, bet tie...