Na, vaikų dar neturiu, esu beveik vidurio dvidešimtmečiuose (almost mid 20's). Pirmą kartą žolės vartojau prieš 7-8 metus (tarp kitko, mano gateway drugs'ai buvo alkoholis, poto nikotinas ir tik tada marichuana). Taip, buvau nepilnametis ir "ale" rizikavau savo sveika branda, vystymusi ir t.t. bet kas iš manęs išaugo? - Savo varpalo stangrumu, riešutų ir krutų dydžiu nesiskundžiu ir net didžiuojuosi, taip pat esu atlaikęs gana stiprių smūgių į ūkį

Dabar esu tikrai pakankamai aktyvus jaunuolis tiek fiziškai, tiek protiškai

Kartais netgi manau, jog esu tikrų tikriausias genijus, tobulas vaisius

bet juk žinome, kad genijaus ir tobulumo sąvokos supratimas varijuoja tarp individų
Tačiau, prieš sėdamas vaiką moterin, padarysiu mėnesio trukmės abstinencijos laikotarpį ir kaip dabar populiaru sakyti - palaikysiu "sveiko gyvenimo būdą". Kol kūdikis vystysis, motina bus šeriama tik aukščiausios kokybės nutrients'ais. Bet man iki vaikų dar toli.. apsčiai turiu ką veikti
Tai va.. manau, kad yra begalė faktorių darančių vyrus impotentais ir jie, tie faktoriai, veikia visi kartu, o ne tai, kad karts nuo karto įpūti mylimosios ganžos ir praktiškai vsio - gali pautus nusirėžt ir b... nusipjaut, nes tai, ką turi tarpkojų yra niekam tikę ir niekam nereikalinga. Daug kas gali įtakoti impotenciją, galbūt net ir ta pati marichuana, bet vistiek nėra prasmės jai būti nelegalia.