G. Daviai gerą pavyzdi jaunimui. Kaip reikia išlikti ramiam bet kokioja situacijoja.
Man panaši situacija buvo lyg per draugo gimtadieni ,Bandė stumti kąžką ,bet kadangi aš labai buvau isijautes i savo tripą po neaišku ką (tuo metu nieko negirdėjau ,galėjo važioti traukinys palei ausis aš jo nebučiau išgirdes vistiek)

tai nieko nesuprates čiuvas atsitraukė. Tą pati vakarą kai užtraukiau dar viena

tas pats čiuvas priėjo ir vėl gi pradėjo savo stumimus kodėlgi aš sėdžiu ir duodu rukyti kitiems. Siulė muštis bet aš atsisakiau pareikšdamas jog atėjau gerai praleisti laiką .Kokias 20-30min buvo ramu .Praėjus tam laikui jis vėl pasireiškė ,tik kad ši syk buvo vos ant koju pastovintis , tik jau nebesiulė muštis ,o pradėjo aiškinti koks aš šalto būdo ir nekonfliktinis ,Taigi nereikia kovoti su girtais asmenimis . Dauguma tokiu asmenu buna kieti tik su chebra arba girti.
Aišku buvo tokiu akimirkų kai neištverdavau ir paleisdavau rankas į darba ,bet vėliau to labai gailėjausi
Dar prisimenu ,kai be saiko vartojau aukoholi puldavau visai nieko dėtus žmones , kurie tiesiog man nepatikdavo , buvau konfliktiškas . Bet dabar nekeliu rankos priėš nieką ir stengiosi išvengti konfliktinių situaciju .Rankos žmogui reikalyngos ne žaloti kitus, o padėti kam sunku .Visuomet neprimtinus asmenis galima žaloti psichologiškai žinant ju paslaptis bei silpnybes.
Dar galiu pridūrti jog aukoholis veikia nekontroliojamai . per šiu metų sutikimą tuo isitikinau .Žinau kad kažką padariau netaip tik nieko negaliu prisiminti. Kadangi buvau gerokai išgėrias .Neprisimenu dauk akimirku , prisimenu tik iki 12h (toki atminties praradimą galėjo paskatinti 1 nedidelis

bet tai ne esmė) . Šio metu turiu didelią dilemą ar aš ko neižeidžiau ,ar turėčiau ko nors atsiprašyti ,galimas atvėjis jog ižeidžiau kažkurią iš merginu buvusiu kartu . Taigi tvirtai apsisprenžiau pailsėti nuo visu svaigalu .Nesvarbu ar tai gerimai kuriu nevartoju dauk ,ar tai kanapė kuria mėgsu dažniau nei gėrimus.
Ačiū už dėmesi