Augalams reik ir tamsos.Nepamiršk,kad ir kanapė augalas.Herbas rašė:Mano augaliukam 3 sav 24/0 , bet jie puikiai auga, akyse dideja, galvoju gal reiktu laikyti taip iki pat zydejimo, arba iki zydejimo likus 2 sav po to 18/6jei veteranai manot kitaip, patarkit
26h vs 24h vs 30h
Paskutinį kartą redagavo Manvydas 2009-06-05, 12:40. Iš viso redaguota 1 kartą.
Manau norejai pasakyti, kad augalams reikia ir tamsosManvydas rašė:Augalams reik ir šviesos.Nepamiršk,kad ir kanapė augalas.Herbas rašė:Mano augaliukam 3 sav 24/0 , bet jie puikiai auga, akyse dideja, galvoju gal reiktu laikyti taip iki pat zydejimo, arba iki zydejimo likus 2 sav po to 18/6jei veteranai manot kitaip, patarkit

Jo būtent,galvoji vieną,parašai kitą.martynass rašė:Manau norejai pasakyti, kad augalams reikia ir tamsosManvydas rašė:Augalams reik ir šviesos.Nepamiršk,kad ir kanapė augalas.Herbas rašė:Mano augaliukam 3 sav 24/0 , bet jie puikiai auga, akyse dideja, galvoju gal reiktu laikyti taip iki pat zydejimo, arba iki zydejimo likus 2 sav po to 18/6jei veteranai manot kitaip, patarkit
Ir as pritariu siai nuomonei, kad reik nakties duoti
![]()
(DELETE).
Re: 26h vs 24h vs 30h
Btw, senukuose yra skaitmeniniu taimeriu, kuriais galima nustatyti 26/0 , 30/0, ir net 100/0 sviesos rezima. Nes nustatyt galima ir valanda ir diena, o telpa 8 programos atminty. Galbut kaikurie toki turit, tik nezinot jo galimybiu 

Ⓐ
Tokius rėžimus galima ir be taimerio nustatyt
Ikiši kištuką į rozetę ir dega lempa kol perdega

haze around me...
Nekruškit Motinai Gamtai proto ir darykit 18/6. O ne 30h ar 40h, para tai 24 val
It's form the Earth
Suprask čia 40h per para taupymo sumetimaisHerbas rašė:Nekruškit Motinai Gamtai proto ir darykit 18/6. O ne 30h ar 40h, para tai 24 val

sveiki,
noriu paklausti ar mano augaliukai labai nestesavo kai buvo apie savaite pratinami prie 18/6h ciklo ir keleta dienu pasitaikydavo jog saulyte pas juos ilgiau sviesdavo(apie 2-3h), o as ta ilgesni svietima kompensuodavau ilgesniu nakties laiku?
noriu paklausti ar mano augaliukai labai nestesavo kai buvo apie savaite pratinami prie 18/6h ciklo ir keleta dienu pasitaikydavo jog saulyte pas juos ilgiau sviesdavo(apie 2-3h), o as ta ilgesni svietima kompensuodavau ilgesniu nakties laiku?
-
- Pažengęs
- Reputacija: 1
nieko ten jiems neatsitks, ne tokie jie ir lepus