high presure sodium t.y natrio lempa.oneofTHE rašė:Kas yra hps?
Lempos ir reflektoriai
Jei nori turet gera derliu tai ir augini po 400W lempa. Ir tie 400W nera tiek daug, yra zmones kur 6 augalus augina po 2x600W. Cia viskas remiasi tik i saskaita uz elektra.MaZaR rašė:nebesvaik gerai,kam tu jam tajp daznai prikishi ta 400w ,gi pirmam kartui lamai tokio agregato nereik ,sudegins buta ir t.t ,su ja reikia moketi ir zinoti kas ir kaip... cia ne 60w kaitrine lempute
halow, gal ce yra gerai nusimananciu apie auginima ir norinciu patarti:D turiu 6 augalams hydroponic sistema, nesu tikras ka daryt su lempom, kokias wartoti ar MH ar HPS ar dar yra kokiu geresniu,ir kiek watu reikia 6 augalams. Galit patart ir brangesnius wariantus, nes gywenu ne lt tai galima sau leist tureti gera iranga:D tai wa tiek dekui
Jei gali sau leisti tureti gera iranga, tai ir MH ir HPS tada nusipirk, nes viena zydejimui kita augimui naudok. O watu mano nuomone 6 augaliukam ( na vel, jei gera iranga gali turet) 600-1000w butu super pagal mane. Nors as kai auginau in ireland tai 4 augaliukam (mergaitem) panaudojau 400w HPS. Buvo Gan gerai
( Cia tik mano, pradedancio augintojo nuomone )
( Cia tik mano, pradedancio augintojo nuomone )
divinorum.lt
-
- Naujokas
- Reputacija: 0
Seniuose dabar yra 150W HPS lempikiu. Kaina nesiekia 25 Lt, Made in China.
Pabandziau viena tokia ir nusivyliau. Matosi labai aiskus mirgejimas, o kas blogiausia - kartais ji nei is sio ne is to visai issijungia. Po kokios minutes vel uzsidega.
Galvojau gal droselis ar starteris parejo - bet ne. Pajungiau normalia 250W Osram lempa - viskas sviecia kuo puikiausiai.
Vienzo, fukcing china. Skupas sika du kartus.
Pabandziau viena tokia ir nusivyliau. Matosi labai aiskus mirgejimas, o kas blogiausia - kartais ji nei is sio ne is to visai issijungia. Po kokios minutes vel uzsidega.
Galvojau gal droselis ar starteris parejo - bet ne. Pajungiau normalia 250W Osram lempa - viskas sviecia kuo puikiausiai.
Vienzo, fukcing china. Skupas sika du kartus.
-
- Panašios temos
- Atsakymai
- Peržiūrėta
- Paskutinis pranešimas
-
- 210 Atsakymai
- 111872 Peržiūrėta
-
Paskutinis pranešimas femtas
-
- 9 Atsakymai