ragas.. nujaučiau, kad gali būt žiauriai, bet kad jau iki tokio lygio, kad vos ne kaip su teroristu valstybės priešu tai..

Mano gyvenimo planai irgi yra susiję su vadinamuoju "legalaizu".. nuleist rankų tikrai nesiruošiu, nes savo ateitį matau tik kanapių apsupty. Ieškau įvairių būdų kaip žmonėm padėt suprast, kad kanapės gali būt naudojamos ne tik svaiginimuisi ir kad tas pats svaiginimasis kanapėm nėra toks pavojingas kaip pasirodo, bet GALI būti, jeigu vartojama be saiko ir atsakomybės.
Išvis, iš mano researchų tai dabar rekreacine marichuana turi tik vieną minusą - nelogiškai susireikšminusį žmogų-vartotoją, kuris jas vartoja, jaučiasi "kietas" ir dėl besaikio vartojimo prarandą žingeidumą ir visuomeninę toleranciją ir vienybės (unity) jausmą. Kitaip tariant - tie tipeliai, kurie vadovaujasi apie žolę gali pasakyti tik "smoke weed all day everyday". Trumpai - siauraprotystė.
Žo užbaigsiu kažkaip, nes laikas eina:
Svarbiausia yra ne pasiekti kažkokių rezultatų, o jausti malonumą jų siekiant. O, pūtėjau, nepergyvenk, jeigu labai sunku bus ir nemaloniai jausies siekdamas "legalaizo" - visada turėsi tave palaikančių ir einančių išvien
Jeigu rinksi komandą, tai žinok - aš jau "in"