Keista, kad nebutu klausimu 'is kur gavot', arba KURIS SUKO.pilietis rašė:nu kuo toliau tuo baisiau... juos dar issikvies parodymus duot ? kiek zinau - ne. minejo, kad mane issikvies. Tame lape kuri pildeme visi paraseme ta pati, jog ta vakara rukem ir gerem...naktibaldas rašė:Bus 259 2-a dalis. Siaip gausi 1200Lt bauda, čia geriausiu atveju, nes ne tave viena suseme, nezinia, kokius parodymus kiti apie tave duos. Jei ju parodymuose bus nurodyta, kad tu vaisinai- tau automatiskai prisiuvamas platinimas. Nuo 2 iki 5 metu. Krata namie pilnai gali padaryt, velgi, viskas priklauso, ka protokole nurode tavo hebrantai.
daugiau nerukysiu, tokia smulkmena panasu kad man gyvenima gerai apgadins. Dar kova turejau isvaziuot i vokietija neduok dieve bus toks prikolas kad is salies isvykt negalesiu.
Ka patartumete daryti ? advokatams tiek pinigu tikrai neturesiu, o kad 1 gramas man taip gyvenima sugadins tikrai nesitikejau..

Siaip paklausk tyrejos, kaip ten reikalai, kas gresia, ar reikia advokato. Gal nesigilins, pasirasysi, kad su kaltinimais sutinki, del to gailiesi, ir viska nutrauks ikiteisminiam tyrime, ir issisuksi tik su bauda.
Siaip jei prades kapstyt is kur gavot, tai kartu neruket, nieks nevaisino, nieks nesuko ir nieks neperdavinejo, o pas tave kaip rado, tai jiems yra standartinis atsakymas- tada tai ir tada, prie to ir to namo, pas nepazistama asmeni isigyjau savo reikmems. Itariu protokole ten jau shudo primalet, kad kartu ruket, tai gali pradet kapstyt kuris gavo, ir kuris suko. Keista butu, jei nepabandytu platinimo prisiut.