Anonimas rašė:Vyrai, juokai juokais, bet manes vos neissiveze greitoji.
Buvo taip parukem, prisedom pakalbejom tada sugalvojom i maxima nueit atsigert pasiimt stovim prie kasos ir taip uzti pradejo ausyse, akis juodoti pradejo, nieko nebematau nutirpau visas ir pyst apalpau, draugai kelti pradejo, o kasininke iskviete greitaja, as prasibudau visi klausineja, kas buvo o man taip karsta padaviau draugam pinigus sumoketi, pats i lauka isejau, ziuriu medikai atvaziavo i vidu ibego, buciau ilgiau gulejes jauciu butu istyre krauja ir pyzda man... Nuotykis neblogas

galva skauda nuo smugio, o kai apalpau atrodo, kad miegociau visa nakti, sapnuoju kaip vaziuoju masina. Ziauru tik galvoju dabar kas kaltas? stafas? pirktas is barygu, ar čia isvis ne tame problemos ta diena neypatingai daug valgiau, dabar paciam baisu pagalvoti, o kas gali nutikti kai kita karta rukysiu

baime..

Opa, kokia panaši situacija į manąją.

ir išėjom miestan. Jau važiuojadama liftu jaučiau kaip organizme chaosas vyksta. Išėjus į lauką pajaučiau kaip užgulė ausys. Man kažką sako, girdžiu kaip mašinos važiuoja, bet viskas kaip per atstumą. lyg mano galva būtų įkišta į kokį akvariumą:D
ir kuo toliau tuo labiau juodai mirgėjo akyse. einu, jaučiu kaip truputį dreba kūnas. Net užėjus į maximą iškart apsisukau ir nieko nepirkus išėjau. Atsistojau prie perėjos, atėjo pasilabint dar vienas pažįstamas žmogus ir žiūriu į jį ir sunku atsakyt į klausimus. Kol laukiau žalios šviesos jaučiau kaip viskas juoda, veidų nematau, tik truputį spalvų, ausys užgulusios, totalus kosmosas ir žiūriu nebesivaldo kūnas, susvyravau pirmyn atgal keliskart, kojos linksta. Jei ne ta priėjusioji, kuri prilaikė truputį, gal pritūpus ar net nualpus būčiau. Toks žiaurus jausmas. Sėdau į autą ir tik atsigėrus vandens pajaučiau kaip po truputį viskas atslūgsta. Po kokių penkių-septynių minučių praėjo ir tada chill.
Daug rečiau ir mažiau pūčiančiai draugei iškart tik chillas, nieko tokio nebuvo. Tai ne stuff'e problema.
Dabar mąstau, ar tai galėjo būt, jog mažai valgiau, jei palyginus su paprasta diena, tai praleidau kelias "valgio ceremonijas"? nors dažnai būnu išalkus ir po

nebejaučiu alkio, viskas puiku būna.
O gal čia tokia sąveika su vaistais ir galimas daiktas, jog perdaug temperatūros turėjau, nes sergu dabar šiek tiek? ne gripas, tiesiog virusiukas. Nežinau kokius vaistus geriau, bet gan stiprūs skaitos.
O gal dėl kokių nors šilumos pokyčių?
gal kam nors dar buvo ir mąstėt apie tai. norėčiau žinot galimas priežastis, jog kitąkart nenutiktų kažko panašaus.)
nuo išgąsčio dar žiūriu priežastis buvo mąstoma? jo, truputį persigandus buvau vieno dalyko būtent tada kai pradėjau svyruot, bet aptemo akyse ir užgulimas bei visoks chaosas tai tikrai nieko neišsigandus.